yaaaaaa yuru gıtttttt bananeeee
hım bızde hep ole bır yereee gıdyrduk bu ılk olduuu :):) aslında annemlerlee gıderdım falan zevk alırdımm ama artık dınlenmeye ıhtıyacım varrrsaol canmmm benım dun akşam haberım oldu bugun ıcın gıdecektımm annem hayır dedı sabahta hemşireile konustum hıc gerek yok zaten 1-2 içinde cıkacagız dedı aslında yınede gıtmek istiyorum bana klaırsa
saol canım benım
ya bız gıttıgımız yer ole normak piknik alanı değil laaa bı tarafı açık restoran bı tarafı pinik alanı gıbı ama butun ihtiyaçlarını karsılıyor sen sadece keyıf yapıyorsun
yaws ben pikniği sevmiyorum valla herşeyi hazırla herkes kurulsun ne bilem arkdaşlarımla olsaydı severdim belki.. ama akraba pikniği sevmiom cıkssss bana göre deill
bende bayılırım herbişeyi ben yaparım ama mutrlu olduğum için onları yapmaktan yorulmam pekkk kuşummm
anammm en soğanlısından mııı asla yimemmmm
o piknikler yoruyor haklısın calışan bırı olarak ama bende keyıf alıyorum yaaaaa evdıgım ınsanlarla beraber oluncaaaaa akşam yorgunluğu cıkıyor tabıı
heyyy kokoşlarrr
Niydiyonuz bakem yarın tatil olanlar el kaldırsın
burcu çok geçmiş olsun annene.
alyaaa o ne bee dünya tatlısı bu kızzz,allahım bana da nasip etsin inş. böyle cici bişiyyyyy
huhuu selam kokoşlarrr
eve geldim bi de buraya göz atiim dedim nasılsınızzz?
bende bi yaramazlık yok.dün çıkamadım dışarı koket,ancak evin önündeki parka çıkıp orda havamı aldımkısmetse dört gözle yarını bekliommmm
hım bızde hep ole bır yereee gıdyrduk bu ılk olduuu :):) aslında annemlerlee gıderdım falan zevk alırdımm ama artık dınlenmeye ıhtıyacım varrr
akrabalrla gıtmedık kuzum arkdslarlaaaa ztn hehehe
yanı ne bılım bende zevk alırım tabıkıııı zevklede yaparım yorulda onları yaptıgım için deıl pıknık yoruyr ınsanı malum bende cocuk gıbı bırde koca var veede cocuk hepsını takıpteydım anlıcannn
heyyy kokoşlarrr
niydiyonuz bakem yarın tatil olanlar el kaldırsın
yerım oooo suratsızı ben yaaaa duağındad ruj var yerdede emzikkk
alyam bu kucukken aynı babaydı sımdı sankı sankı sana benzemeye baslamıs
beneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeegezcem inşallah yarın
doğru zaten ne canın var senınnnn ye ıc yattt enerjı topla azcuk cok zayıfsın sana hızmet etsınler
Alyaaaaa o nasıl bi şirin öyle yaaaaa
dudaklara bak, kokoş yaaa
ahahhahah kız dudağında ruj mu var fark etmedim ben heeeee anamm buda kokoşş
bana mı benziyoo benzesin accuk bucum ya gören bab diyo
ama kaşları bana benziyo rengi hariç yay gibim
kuzumm çok sıkılmışş poz vermiyooo
akkaplarını giymiyoooo
yerim onu yaaaaa aşiğim ona ben
alintı etmeyin silicem
alyaaa çok datlu yaaaa anam çok şeker yerimmmm
çok süslüüüüüüüüüüüüüü bende istiyommmm
bucuuucugummm soyle ne ıstersınnısmarlşıcam snaaa
hatta gel bura magnummm ısmarlayım hehehehe
alyam yırım o tatlısııı bak bakk nazmı yapıyorr fotodaaa yırınggg
sorma benide kardeşim ekti maç. ar die eşimin orda kaldı bende görümceyi kandırdım özdileğe gidelim LCW bakalım die taaam dedi kaynanada dedi bende gelcem gel dedim kendime gömlek bakıcam oda gömlek baktı bitane buldu kendine göre biraz pahalıydı başka mağzda ben çok beğendim al anne dedim bana dio sen alcenmi param yok benim pahalı alamam dedim bende üstümde fazla yok ama daha uygun bişi bulalım alıyım dedim
aslında şok oldum bugüne kadar bana bişi almamış bir k.v de bana ona bişi almamı istedi ki daha torununa bişi almadı ...ama üstümde para olsaydı ben yine alırdım eminim 35 TL vardı yanımda onada kendime elbise aldım oda zaten göya espiri yapmış sonra döndü...kendi aldı gömleği sonra. eşime sordum sen annene borcunu verdinmi die para isityodu çünkü 200 dü borcu 300 vermiş kadın maaş alıyor 2 tane hala yettiremiyor yaa ben ona şaşıryom bizi çok zengin sanıyo anladım ben onun derdini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?