Kokoşş Hatunlar Kulübü

yaaaaaa yuru gıtttttt bananeeee

annem mecburen işim bu..

brc için çok üzüldüm..

özel sektörde çalışmanın zararları..

ama rabbim yardımcısı olur..

bu dar boğazda..

tekrar işe başlar ama dinlenir sanırım..

çok dua edicem.. inşallah... sıkıntı olmadan atlarır..

bende yeni hamişken ev aldım..

rsikli işe geldim hep..

brcle kaderimiz benzior... oda yni ev aldı ve gebeşiği tehlikede..

hep dua edicem..... sizde edin kızlar bol bol... rabbim ödeme kolaylığı nasip etsin..ve sağlıklı doğum tabikide..

beni darda bırakmadı.. brck de bırakmaz inşallah...

hım bızde hep ole bır yereee gıdyrduk bu ılk olduuu :):) aslında annemlerlee gıderdım falan zevk alırdımm ama artık dınlenmeye ıhtıyacım varrr

yaws ben pikniği sevmiyorum valla herşeyi hazırla herkes kurulsun ne bilem arkdaşlarımla olsaydı severdim belki.. ama akraba pikniği sevmiom cıkssss bana göre deill

akrabalrla gıtmedık kuzum arkdslarlaaaa ztn hehehe

bende bayılırım herbişeyi ben yaparım ama mutrlu olduğum için onları yapmaktan yorulmam pekkk kuşummm

anammm en soğanlısından mııı asla yimemmmm

yanı ne bılım bende zevk alırım tabıkıııı zevklede yaparım yorulda onları yaptıgım için deıl pıknık yoruyr ınsanı malum bende cocuk gıbı bırde koca var veede cocuk hepsını takıpteydım anlıcannn

o piknikler yoruyor haklısın calışan bırı olarak ama bende keyıf alıyorum yaaaaa evdıgım ınsanlarla beraber oluncaaaaa akşam yorgunluğu cıkıyor tabıı

burcu çok geçmiş olsun annene.

alyaaa o ne bee dünya tatlısı bu kızzz,allahım bana da nasip etsin inş. böyle cici bişiyyyyy

ayy noldu brck e korktum yaa bi geçmişe bakimmm ((

Son düzenleme:
yerım oooo suratsızı ben yaaaa duağındad ruj var yerdede emzikkk
alyam bu kucukken aynı babaydı sımdı sankı sankı sana benzemeye baslamıs

sorma benide kardeşim ekti maç. ar die eşimin orda kaldı bende görümceyi kandırdım özdileğe gidelim LCW bakalım die taaam dedi kaynanada dedi bende gelcem gel dedim kendime gömlek bakıcam oda gömlek baktı bitane buldu kendine göre biraz pahalıydı başka mağzda ben çok beğendim al anne dedim bana dio sen alcenmi param yok benim pahalı alamam dedim bende üstümde fazla yok ama daha uygun bişi bulalım alıyım dedim

aslında şok oldum bugüne kadar bana bişi almamış bir k.v de bana ona bişi almamı istedi ki daha torununa bişi almadı ...ama üstümde para olsaydı ben yine alırdım eminim 35 TL vardı yanımda onada kendime elbise aldım oda zaten göya espiri yapmış sonra döndü... kendi aldı gömleği sonra. eşime sordum sen annene borcunu verdinmi die para isityodu çünkü 200 dü borcu 300 vermiş kadın maaş alıyor 2 tane hala yettiremiyor yaa ben ona şaşıryom bizi çok zengin sanıyo anladım ben onun derdini

buarada kızlar soganlıı bende sevmemmm ama erkeklerrr öle istedııı onların ıstedıgıııı gıbı yaptımmmm mecburenn hehehe:):)

doğru zaten ne canın var senınnnn ye ıc yattt enerjı topla azcuk cok zayıfsın sana hızmet etsınler

yerım oooo suratsızı ben yaaaa duağındad ruj var yerdede emzikkk
alyam bu kucukken aynı babaydı sımdı sankı sankı sana benzemeye baslamıs

ahahhahah kız dudağında ruj mu var fark etmedim ben heeeee anamm buda kokoşş

bana mı benziyoo benzesin accuk bucum ya gören bab diyo

ama kaşları bana benziyo rengi hariç yay gibim

doğru zaten ne canın var senınnnn ye ıc yattt enerjı topla azcuk cok zayıfsın sana hızmet etsınler

bucuuucugummm soyle ne ıstersınnısmarlşıcam snaaa
hatta gel bura magnummm ısmarlayım hehehehe

alyam yırım o tatlısııı bak bakk nazmı yapıyorr fotodaaa yırınggg

ahahhahah kız dudağında ruj mu var fark etmedim ben heeeee anamm buda kokoşş

bana mı benziyoo benzesin accuk bucum ya gören bab diyo

ama kaşları bana benziyo rengi hariç yay gibim

ivitttt canımmm normalde dığer resmlerde hep baba ama bu resımde yanakları şişirmiş yaaaa sana benzemiş kaşları bende farkettim o dıkkatımı cektı hemen

Tütülü totoyu ısırırım ben ya ne tatlı bi şey o öyle...Ama bende albümde babaya benzetmiştim burda daha çok sana benziyor..
Azra emzik kullanıyor demek senin için ve onun için artılarını eksilerini alabilirmiyim Alya hanım...

bucuuucugummm soyle ne ıstersınnısmarlşıcam snaaa
hatta gel bura magnummm ısmarlayım hehehehe

alyam yırım o tatlısııı bak bakk nazmı yapıyorr fotodaaa yırınggg

saol balımmmmm doğruyu soluyom bennnn senıklerden bırını bulsam hemen cemkirecem haaaa bu kızı uzmeyın hızmet edın dıyeee

bu arada dondurma sevmıyommm kahveye hayır dımem ama

ahahaa koptum kaynanaya bak açılmaya başladı iice ben çok kızıom öle şeye yaa,sen alıver demiolar mı tepeme çıkıo sinirim.senin de elin var paran var al işte kardeşim!!!

akşam gripin konseri var severse kardeşin götür dicem ama çok da kalabalık olur bee ünv.de,gidiyim diodum da gitmicem ben heralde bilmiom bakalımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…