Kokoşş Hatunlar Kulübü

ne diye dans etmio uyussssssssssss kincimi laa bu inatçımı???

ana yırummm dondurma sevmınnmıı sennn ahh ahh en kralında kahvee ısmarlarım seneeee

ana yırummm dondurma sevmınnmıı sennn ahh ahh en kralında kahvee ısmarlarım seneeee

hee ya benım pek aram yok olmasada olur yanııı canım cekmez ben meyvelı buzlar varya onları daha cok severımmm ama en cok kahveeee isterimmm gunesim içeces sanle İNŞALLAHHHHH KARŞLUKLU

emzik dedinde cuma akşamı emziksiz kaldı tüm yani evde 10 tane emzikten hiç bitane yok
hepsini toplamış ananeye götürmüş
cuma akşamı emzik yok babasıda bıraksın diye almayalım uyusun dedi
neyse gitti dondurma aldı
pazarlık yapmışlar dondurma alırsa emzik istemicekmiş
eeee dondurma bitti 2 dk sonra emzikdiye tutturdu
babamız direnemedi
çıktı baktı marketler kapalı saat 12
eczane yakınlarda kapalı
nese uzağa gitme gel dedim
belki unutur yokkk
biberon emziğini parmağına takıp emdi yavrum
emzik aşkıyla sabahın köründe uyandııı

emziğin artısı çok oldu bana gazlı susmayan bebekti 3 aylıkken zorla alıştırdım zor aldı emziği alsın diye abartmıyorum 20 farklı emzik almışımdır
yani eksisi olmadı bana şimdi bile mızıldansa emziği ver susar tabi nasıl bırakcak bilmem
babasıda bende çok emmişiz bize çekti zaarrr
ü

ALYA MAŞŞALLAH KIZINA PEK ŞİRİN OLMUŞ PİNENSES.
BAZEN POZ VERMİYOR FISTIKLAR İNATLARI TUTUYOR.

PİKNİĞE GELİNCE BENDE SEVERİM UZUN ZAMANDIR GİTMİYORUZ.
EN SON ARKADAŞLARLA GİTMİŞTİM.
AMA YORULMADIK, HERKES EVDEN KÖK BÖREK YAPIP GETİRDİ.
KAHVALTIYI ÖYLE YAPTIK. KIZLAR DOMATES PEYNİR VS.KOYDUK HEMEN.
YEMEKTE MANGAL ERKEKLER YAPTI, PATLICAN BİLE KÖZLEDİLER ÇOK GÜZELDİ.
HERKES TABAĞINI BARDAĞINI GÖTÜRDÜ. HEMEN YIKADIK ÇEŞMEDE.
ASLINDA KULLAN ATLAR EN RAHATI.

bazen bu admlrı cok benzetyrm bırbırıne benmkıde ole ama benmkıı 2 sendr falan bırz daha gevsemeye babsladı sukur sanırm olgunlasacksın dıyorum bazn onaa ama yınedeee cogu sey yasak banaaa işte ben bır seklde onn tarzıyla kendı tarzımııı bır karsm yapmaya clsyrmm sık olmk ıcn ona uysm ztnnn off offf:2:

karnı burnunda hala gezme dusunuyoırrrrrrr

valla dün anam ağladı 3 mağza baktım hemen yoruldum evede taksile geldim halbuki ama pert oldum dolmuşla eve gitseydim kesin doğururdum gelince kardeşimin yüzüne bakmadan gittim yattım gece eşim gelmiş bişiler anlatyyooo duyamadım bile onu bayımışım sabah söylenio hiç merak etmion kazndımmı borç bugün ödencekmi dedim ben çok yorulyom duyamadım seni dedim accık otur toton üstüne hep gezmek istiyon dio dedim eve tıkılcam zati bebek olunca ....:26::26:

eve ister istemez tıkılcam antalya kavurucu sıcaklarda bebeği dışarı sürüklüyemem olmaz ona çok iyi bakmam lazım ...belki denize götürürüm ama suyu sevsin ben gibi...

evet canımm cıkarken daha sıkıyordu benı evlenınce yanı bı sure sonra daha mantıklı olmaya basladı ama işteee bazen tutyorrrr bole bende senın yaptıgını yapmaya calışyorumm kıyafte alırkende onuda dusunerek alıyorum mağlesef sorun olmasın dıye

hee üniv. şenlikleri başladı dimi eskiden olsa kaçırmazdım hadise gelcekmiş gidersen bacaklara baksana güzelmi....

ben orda doğrururm kesin gelsem

kızlarr benddede var bidene boş verin ben alıştım kabullendimde napam atsan atılmaz satsan satılmaz güdecez

ananemin bi lafı inek deilki kasaba götürüp yenisini alasın

ay aynı ben de böyleydimm
5 yaşına kadar emzikle dolaştım
neler yaptılar vazgeçirmek içinn

sana bişi yazmıştım halbuki okumamazlık etmezsinde cvp niden yok?
ne yazdın beybişim? görmedim ben :26:

anaaaa nakıyorumda kimse beni iplememiş

alya prenses çok tatlı maşaşallaahh ısırırım onu ben
allah onu nazarlardan korusun

mrk etmeee sever yaz bebegı olcaka benmkıde su hastası dusa gırmk ıcn aglıyor saatlercee sonrada cıkmak bılmıyorrrr...

dunde yıkayım dedımmm tam cıkacak annnneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee pipiyeee de tutayım dıyorrrr suyu haha ccıkmamak ıcın bahaneler uretıyor sıpaa piknık alanndadaaa dereyeee gırdı soktu ayaklrını ama anlamıyorkıı ılla tek dalckms akıntılı su zor zapdettık sennkıde bır suyu gorsun gor bakkk bırda cıkmak ıstemezzz

ay aynı ben de böyleydimm
5 yaşına kadar emzikle dolaştım
neler yaptılar vazgeçirmek içinn

ne yazdın beybişim? görmedim ben :26:

dişlek olur falan diolar nekim yaaaa
ee bende 5 yaşa kadar emdim olmadımm

hehehe cok zor ısımz allah tn ben bole bol uzun salaş seylerı sevıyorummm... yanıı öleee ortaya karısk yapıyorumm işte

anaaaa nakıyorumda kimse beni iplememiş

alya prenses çok tatlı maşaşallaahh ısırırım onu ben
allah onu nazarlardan korusun

hosgeldın yıruu

seni kıskanması gayet doğal dedim yaa adam deli olyodur senee kıymeti bilyor adam beyazsın bide dikkat çekersin ondan demiştir...ama dediğini hep yapma yaaa hep öle gider biraz yont ulen adamı benimkide çok kıskanlık yapıyodu çok dinelemedim gerçi antalyada millet çıplak gezcek nerdeyse ben onalrın yanında kapalı üsturpluu olymmm
inatçı fena amanın bizde ben inatçıyım kocam sinir oluyor inat ettim mi napem oğlak burcuyum

koketcim emzik bende almadım ama 3. Gün ağlamasına dayanamadım ve eşime aldırdım.
Resmen cankurtaran oldu. 9-10 aylıkken uyuduktan sonra ağzından atmaya başladı. Yaşına girmedende kendi kendine bıraktı.
Zaten çok almadı emziği istemeyince bende vermedim.
Sütünü içince uyusun diye ağzına veriyordum. Eliyle tutup fırlatıyordu
Nuk slikonu tavsiye edebilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…