ya barıstımda nıyeseyse bı tuaf davranıyo halaaaa ben alltan aldım dıye kesınn cmtseı gecede yemeğe gıttık muzıklı felan hıc dans etmedı benle gıcık şey.ta kı dun annemı oğrenene kadar sonra yumusadı vicdana gledi
ne diye dans etmio uyussssssssssss kincimi laa bu inatçımı???
ana yırummm dondurma sevmınnmıı sennn ahh ahh en kralında kahvee ısmarlarım seneeee
Tütülü totoyu ısırırım ben ya ne tatlı bi şey o öyle...Ama bende albümde babaya benzetmiştim burda daha çok sana benziyor..
Azra emzik kullanıyor demek senin için ve onun için artılarını eksilerini alabilirmiyim Alya hanım...
ınatcıı cok fenaaa hemdeeeee bıde kıskanccc sorma bır suru acık sacık karı kız varr bu adam bana bluzun kısa ustune bısey gyyy dıyor ya trenckotla duracakmısım delımısın gıt basımdan dedım
karnı burnunda hala gezme dusunuyoırrrrrrr
Alyaaaaa o nasıl bi şirin öyle yaaaaa
dudaklara bak, kokoş yaaa
bazen bu admlrı cok benzetyrm bırbırıne benmkıde ole ama benmkıı 2 sendr falan bırz daha gevsemeye babsladı sukur sanırm olgunlasacksın dıyorum bazn onaaama yınedeee cogu sey yasak banaaa işte ben bır seklde onn tarzıyla kendı tarzımııı bır karsm yapmaya clsyrmm sık olmk ıcn ona uysm ztnnn off offf:2:
ahahaa koptum kaynanaya bak açılmaya başladı iiceben çok kızıom öle şeye yaa,sen alıver demiolar mı tepeme çıkıo sinirim.senin de elin var paran var al işte kardeşim!!!
akşam gripin konseri var severse kardeşin götür dicem ama çok da kalabalık olur bee ünv.de,gidiyim diodum da gitmicem ben heralde bilmiom bakalımmm
evet canımm cıkarken daha sıkıyordu benı evlenınce yanı bı sure sonra daha mantıklı olmaya basladı ama işteee bazen tutyorrrr bole bende senın yaptıgını yapmaya calışyorumm kıyafte alırkende onuda dusunerek alıyorum mağlesef sorun olmasın dıye
ay aynı ben de böyleydimmemzik dedinde cuma akşamı emziksiz kaldı tüm yani evde 10 tane emzikten hiç bitane yok
hepsini toplamış ananeye götürmüş
cuma akşamı emzik yok babasıda bıraksın diye almayalım uyusun dedi
neyse gitti dondurma aldı
pazarlık yapmışlar dondurma alırsa emzik istemicekmiş
eeee dondurma bitti 2 dk sonra emzikdiye tutturdu
babamız direnemedi
çıktı baktı marketler kapalı saat 12
eczane yakınlarda kapalı
nese uzağa gitme gel dedim
belki unutur yokkk
biberon emziğini parmağına takıp emdi yavrum
emzik aşkıyla sabahın köründe uyandııı
emziğin artısı çok oldu bana gazlı susmayan bebekti 3 aylıkken zorla alıştırdım zor aldı emziği alsın diye abartmıyorum 20 farklı emzik almışımdır
yani eksisi olmadı bana şimdi bile mızıldansa emziği ver susar tabi nasıl bırakcak bilmem
babasıda bende çok emmişiz bize çekti zaarrr
ü
ne yazdın beybişim? görmedim ben :26:sana bişi yazmıştım halbuki okumamazlık etmezsinde cvp niden yok?
valla dün anam ağladı 3 mağza baktım hemen yoruldum evede taksile geldim halbuki ama pert oldum dolmuşla eve gitseydim kesin doğururdum gelince kardeşimin yüzüne bakmadan gittim yattım gece eşim gelmiş bişiler anlatyyooo duyamadım bile onu bayımışım sabah söylenio hiç merak etmion kazndımmı borç bugün ödencekmi dedim ben çok yorulyom duyamadım seni dedim accık otur toton üstüne hep gezmek istiyon dio dedim eve tıkılcam zati bebek olunca ....:26::26:
eve ister istemez tıkılcam antalya kavurucu sıcaklarda bebeği dışarı sürüklüyemem olmaz ona çok iyi bakmam lazım ...belki denize götürürüm ama suyu sevsin ben gibi...
ay aynı ben de böyleydimm
5 yaşına kadar emzikle dolaştım
neler yaptılar vazgeçirmek içinn
ne yazdın beybişim? görmedim ben :26:
anaaaa nakıyorumda kimse beni iplememiş
alya prenses çok tatlı maşaşallaahh ısırırım onu ben
allah onu nazarlardan korusun
evet canımm cıkarken daha sıkıyordu benı evlenınce yanı bı sure sonra daha mantıklı olmaya basladı ama işteee bazen tutyorrrr bole bende senın yaptıgını yapmaya calışyorumm kıyafte alırkende onuda dusunerek alıyorum mağlesef sorun olmasın dıye
anaaaa nakıyorumda kimse beni iplememiş
alya prenses çok tatlı maşaşallaahh ısırırım onu ben
allah onu nazarlardan korusun
ınatcıı cok fenaaa hemdeeeee bıde kıskanccc sorma bır suru acık sacık karı kız varr bu adam bana bluzun kısa ustune bısey gyyy dıyor ya trenckotla duracakmısım delımısın gıt basımdan dedım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?