Kokoşş Hatunlar Kulübü

emzik emzik
benim kızımde memmeee memmeeee diye geziyo
tam bir yaş olduğunda bıraktırmayı düşünüyorum bakalım

dün izmir çok sıcaktı dimi....antalyada herkes plajdaydı denizde felan anam donmuyo bunlar....

ben çok istiyom suyu sevsin göbek düşsün 40 çıksın koşcam plaja oğlumla resimleri eklerim artık ayyy pipi dedinde hayatımıza bir pipi daha katılyo anam erkek oğlan annesi olcm yaaaa inanamıyom hala doğsun daha bi şaşırcam galiba

hımm ben nuk aldım evet ama bir tane aldım olmazsa bir tane daha alırım keşke gerek olmasa yaa ne bilim ama emzikli bebeklerde çok hoşş çok şirin gelioo

magnuma bayılıyorum bende.
ınfınıty ve brownili olan şu aralar favorim.

İyi ya emzik bende alacağım freud zaten emme isteğinin tatmin edilmesinin yetişkinliği için iyi olacağını söylüyor veriyim ağzına cork cork emsin çok da severim emzikli bebe 6 yaşına kadar emer kesin anne babası gibi anormal bağımlılık geliştirme huyu olursa..

6 yaşına kadar emzik mi
ben 1 yaşından sonra emziği yakıştırmıyorum pek.
Hadi 1,5 yaşa kadar normal olabilir bırakma dönemi filan.
Ama 3-4 yaşında emzikli görünce sevmiyorum.

o kim kızz ne diyo ne diyo

dişlek olur falan diolar nekim yaaaa
ee bende 5 yaşa kadar emdim olmadımm
dişlek olmaz ama çok uzun süre emerse dişleri yamuk çıkar, bendeki gibi.. sonra da diş teli kullanmak zorunda kalır bendeki gibi
ama bzılarıa da hiiç bişe olmuyo, o diş yapısıyla, ağız yapısıyla ilgili biraz da genetik.
kocişinle ilgili yazmıştım
he okudum bebişim saol
alttan almaya ÇALIŞICAM.
du bakalım, akşam surat astığına daha çok dellenmezsem

bendede sorun olmadı
eşimdede

6 yaşına kadar emzik mi
ben 1 yaşından sonra emziği yakıştırmıyorum pek.
Hadi 1,5 yaşa kadar normal olabilir bırakma dönemi filan.
Ama 3-4 yaşında emzikli görünce sevmiyorum.

Yok kız tabi 6 yaş çokta eşiminde benimde acaip takıntılarım bağımlılıklarım var bebişinde olur diye korkuyorum..O ne öyle bende sadece uyurken felan veririm belki çok alışmasın diye..

bende emzikli bebek seiyorum ısırasım geliyooo...

smoker ben doğumdan çok kokryom cmtesi biri doğurdu görmeye gittim vitalide buarada vitali hastanesi hiç hijyenik değil sevmedim hastaneyi

doğuam giren bayan görümcemin elemanıydı onla gittik bebk çok datluydu bebeği sevdim herkes öptü bebeği çok sinir oldum e içerisi çok kalabalıktı buda hoş değildi millet sigara içip içip bebeği elledi

neyse anne komple anestezi ile istemiş sez. içerdeydi onu görelim dedik nefes alamamışl kendine gelince tekrar içeri almışlar

bekledik eşi telaşlıydı kapıda baya 15 dk çıkmadı oksijen erdiler galiba konuşmasıda yasaktı çıkardıklarında yüzü morarmıştı ve dudaklar şişmişti anam ben bi kokrtum komple anestezi insanı bu halemi çeviryo yani ben kendimce dedim cıkssss spinal daha iyidir herhalde dieee kadın hiç iyi değildi ve ağrısıda çoktu :26::26:

normal olmazsa komple bayılmak bana göre değil heleke benim vicut kaldırmaz 56 kiloyum amanın masada kalırım die korkarım ben yaaa

spinalede hazır değilim ben hep normale doğru kendimi hazırlıyım diyorum olmazsa diğeri süpriz olsun ...görümce dio doğumuma gircekmiş kendi kendine geli,n güvey oldu yine neymiş korkmazmış anam o bir çılık atsa baksa bir mimik hareket yapsa ben strese girerim yok yaa annemi düşünyodum ama oda bişi dese korkarım bence kimse girmesin o pisliği görmesinler bide artık hep muhaebbeti olur ama normal olursa annem yanımda olsun isterim ıkınırken felan bilmiyorum nolcak

o kim kızz ne diyo ne diyo

Bizim dairenin şöforu görsen kendini o kadar yetiştirmiş ki bilmediği yok, geçen çay içiyoz fener gs maçından konuşuyoz, Elektra kompleksi diye bi şey anlattı aklım şaştı dedim freud hacı sen aşmışsın...:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…