hee ya benım pek aram yok olmasada olur yanııı canım cekmez ben meyvelı buzlar varya onları daha cok severımmm ama en cok kahveeee isterimmm gunesim içeces sanle İNŞALLAHHHHH KARŞLUKLU
ay aynı ben de böyleydimm
5 yaşına kadar emzikle dolaştım
neler yaptılar vazgeçirmek içinn
ne yazdın beybişim? görmedim ben :26:
hee üniv. şenlikleri başladı dimi eskiden olsa kaçırmazdım hadise gelcekmiş gidersen bacaklara baksana güzelmi....
ben orda doğrururm kesin gelsem
mrk etmeee sever yaz bebegı olcaka benmkıde su hastası dusa gırmk ıcn aglıyor saatlercee sonrada cıkmak bılmıyorrrr...
dunde yıkayım dedımmm tam cıkacak annnneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee pipiyeee de tutayım dıyorrrr suyu haha ccıkmamak ıcın bahaneler uretıyor sıpaapiknık alanndadaaa dereyeee gırdı soktu ayaklrını ama anlamıyorkıı ılla tek dalckms akıntılı su zor zapdettık sennkıde bır suyu gorsun gor bakkk bırda cıkmak ıstemezzz
Hey allam ya napcan hadisenin bacakları kız..
koketcim emzik bende almadım ama 3. Gün ağlamasına dayanamadım ve eşime aldırdım.
Resmen cankurtaran oldu. 9-10 aylıkken uyuduktan sonra ağzından atmaya başladı. Yaşına girmedende kendi kendine bıraktı.
Zaten çok almadı emziği istemeyince bende vermedim.
Sütünü içince uyusun diye ağzına veriyordum. Eliyle tutup fırlatıyordu
Nuk slikonu tavsiye edebilirim.
Hey allam ya napcan hadisenin bacakları kız..
iyi ya emzik bende alacağım freud zaten emme isteğinin tatmin edilmesinin yetişkinliği için iyi olacağını söylüyor veriyim ağzına cork cork emsin çok da severim emzikli bebe 6 yaşına kadar emer kesin anne babası gibi anormal bağımlılık geliştirme huyu olursa..
İyi ya emzik bende alacağım freud zaten emme isteğinin tatmin edilmesinin yetişkinliği için iyi olacağını söylüyor veriyim ağzına cork cork emsin çok da severim emzikli bebe 6 yaşına kadar emer kesin anne babası gibi anormal bağımlılık geliştirme huyu olursa..
dişlek olmaz ama çok uzun süre emerse dişleri yamuk çıkar, bendeki gibi.. sonra da diş teli kullanmak zorunda kalır bendeki gibidişlek olur falan diolar nekim yaaaa
ee bende 5 yaşa kadar emdim olmadımm
he okudum bebişim saolkocişinle ilgili yazmıştım
dişlek olmaz ama çok uzun süre emerse dişleri yamuk çıkar, bendeki gibi.. sonra da diş teli kullanmak zorunda kalır bendeki gibi
ama bzılarıa da hiiç bişe olmuyo, o diş yapısıyla, ağız yapısıyla ilgili biraz da genetik.
he okudum bebişim saol
alttan almaya ÇALIŞICAM.
du bakalım, akşam surat astığına daha çok dellenmezsem
6 yaşına kadar emzik mi
ben 1 yaşından sonra emziği yakıştırmıyorum pek.
Hadi 1,5 yaşa kadar normal olabilir bırakma dönemi filan.
Ama 3-4 yaşında emzikli görünce sevmiyorum.
İyi ya emzik bende alacağım freud zaten emme isteğinin tatmin edilmesinin yetişkinliği için iyi olacağını söylüyor veriyim ağzına cork cork emsin çok da severim emzikli bebe 6 yaşına kadar emer kesin anne babası gibi anormal bağımlılık geliştirme huyu olursa..
o kim kızz ne diyo ne diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?