dişlek olmaz ama çok uzun süre emerse dişleri yamuk çıkar, bendeki gibi.. sonra da diş teli kullanmak zorunda kalır bendeki gibi
ama bzılarıa da hiiç bişe olmuyo, o diş yapısıyla, ağız yapısıyla ilgili biraz da genetik.
he okudum bebişim saol
alttan almaya ÇALIŞICAM.
du bakalım, akşam surat astığına daha çok dellenmezsem
Yok kız tabi 6 yaş çokta eşiminde benimde acaip takıntılarım bağımlılıklarım var bebişinde olur diye korkuyorum..O ne öyle bende sadece uyurken felan veririm belki çok alışmasın diye..
yok annem inat yapar o şindiöp sar boynuna atıl yaaa adam kıskanmış kötümü etmiş tepki vermese şaşarırr şüphe ederdimmm kızma kocişine al gönlünü yap parisi geç
bende emzikli bebek seiyorum ısırasım geliyooo...
smoker ben doğumdan çok kokryom cmtesi biri doğurdu görmeye gittim vitalide buarada vitali hastanesi hiç hijyenik değil sevmedim hastaneyi
doğuam giren bayan görümcemin elemanıydı onla gittik bebk çok datluydu bebeği sevdim herkes öptü bebeği çok sinir oldum e içerisi çok kalabalıktı buda hoş değildi millet sigara içip içip bebeği elledi
neyse anne komple anestezi ile istemiş sez. içerdeydi onu görelim dedik nefes alamamışl kendine gelince tekrar içeri almışlar
bekledik eşi telaşlıydı kapıda baya 15 dk çıkmadı oksijen erdiler galiba konuşmasıda yasaktı çıkardıklarında yüzü morarmıştı ve dudaklar şişmişti anam ben bi kokrtum komple anestezi insanı bu halemi çeviryo yani ben kendimce dedim cıkssss spinal daha iyidir herhalde dieee kadın hiç iyi değildi ve ağrısıda çoktu :26::26:
normal olmazsa komple bayılmak bana göre değil heleke benim vicut kaldırmaz 56 kiloyum amanın masada kalırım die korkarım ben yaaa
spinalede hazır değilim ben hep normale doğru kendimi hazırlıyım diyorum olmazsa diğeri süpriz olsun ...görümce dio doğumuma gircekmiş kendi kendine geli,n güvey oldu yine neymiş korkmazmış anam o bir çılık atsa baksa bir mimik hareket yapsa ben strese girerim yok yaa annemi düşünyodum ama oda bişi dese korkarım bence kimse girmesin o pisliği görmesinler bide artık hep muhaebbeti olur ama normal olursa annem yanımda olsun isterim ıkınırken felan bilmiyorum nolcak
dün izmir çok sıcaktı dimi....antalyada herkes plajdaydı denizde felan anam donmuyo bunlar....
ben çok istiyom suyu sevsin göbek düşsün 40 çıksın koşcam plaja oğlumla resimleri eklerim artık ayyy pipi dedinde hayatımıza bir pipi daha katılyo anam erkek oğlan annesi olcm yaaaa inanamıyom hala doğsun daha bi şaşırcam galiba
allah iyiliğini versin freud u bilmiyon mu kısss?
öp sar boynuna atıl yaaa adam kıskanmış kötümü etmiş tepki vermese şaşarırr şüphe ederdimmm kızma kocişine al gönlünü yap parisi geç
ahahahahweeeeeeeeeee işte kokett konuyaa yetiştii gecmişten bugunee geldiiiiiiiiiiiiii vee olayıı parisssleeee cozumledıiiiiiiiiiiiiiii huhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Bizim dairenin şöforu görsen kendini o kadar yetiştirmiş ki bilmediği yok, geçen çay içiyoz fener gs maçından konuşuyoz, Elektra kompleksi diye bi şey anlattı aklım şaştı dedim freud hacı sen aşmışsın...:44:
neymiş bizede anlat
Ya tamam anladım züppelik yaptım haddimi bildirdiniz sustum oturuyom....Azıcık hava atayım genel kültürümlen dedim ama....
ayıpcı bir şey o parisli marisli bir kompleks ama geçmiş zaman hatırlamıyom..
Zaten bizim şoföründe sapık olduğunu düşünüyom...
ben naptımkineee:26::26::26:
hiç bişiy annamadım smoker
açık konuş da beyin fırtınası yaptırtma bana yaaaaaaaaaa
canım bende genel anastezi ile doğum yaptım
ameliyathaneye girdim herşey hazırdı beni yattığım sedyeden diğer sedyeye aldılar önlüğümü açtılar göbüşümü örttüler kollarımı bağladılar önüme bişey gerdiler karnıma batikon sürdüler buz gibiydi bacaklarım titredi soğuktu bayaa sonra başımdaki kadın 3 kere derin nefes al dedi 3. cüyü hatırlamıyorum gözümü açtığımda kızımı sordum ameliyathanedeydim çok güzel bi duyguydu kızın çok iyi aynı sana benziyo dediler beni odama çıkardılar hemen kızımı sordum getirdiler o anı anlatamam şuan o pamuk yüzünü yüzüme değdirdi emzirme ebesi yalanıyodu kızım hemen göğsümü açtılar allahım bi yapıştı cop cop cop bi emiyo inanamadık ve ben çok gülmüştüm mutluluktan şaşkındım hemen sarı su geldi bi baktım gort gort bişeyler yutuyo aaa dedi ebe zilliye bak hemen süt getirdi o kadar kuvvetli emdiki hala o gögsümün ucu daha büyüktür sonra uyudu hemen yavrum biraz yattım sonra geldiler altımı temizlediler karnımın batikonunu sildiler pijamalarımı giydirdiler çok korkuyodum ayağa nasıl kalkıcam diye hooop diye kalktıım wallaaa hasta bakıcı hemşire inanamadı tuttular ellerimden biraz başın dönüyo açlıktan sonrada hiç yatmadım sabaha kadar 2 saatte bir kızımı emzirdim sabaha kadar onu izledim allahın bi mucizesi sana şöyle söyleyim canım sabah 9 a 10 kala girdim ameliyata odadan çıktım daha doğrusu 9 da kızımı vermişler 9,30 dada ben çıktım herşey bu kadar korkma sakın hiçbişey yok emin ol sadece o muhteşem anı düşün ayyy duygulandım
evet yaaa yanen benmde boleyıdı hemen hemen o emısını hıc unutamammmm buarada bende sabaha kadr onu ızlmestım annem ara ara uyanıp kızım uyuuu sende abartmaa ztn cok uykusz kalıcan gunler gelcek demstı hahaha. sonra 2. gece eve gıttıkk budefada kocam sabaha kdr ızledııı oturduu 1 dk gozunu kırpmadı sabah ıse uyumadann gıttı ama hıc uykszlk yoktu ahhh ne guzlerr guzl anılarr
aa nası sapıkça :26:Ya tamam anladım züppelik yaptım haddimi bildirdiniz sustum oturuyom....Azıcık hava atayım genel kültürümlen dedim ama....
ayıpcı bir şey o parisli marisli bir kompleks ama geçmiş zaman hatırlamıyom..
Zaten bizim şoföründe sapık olduğunu düşünüyom...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?