Kokoşş Hatunlar Kulübü

öp sar boynuna atıl yaaa adam kıskanmış kötümü etmiş tepki vermese şaşarırr şüphe ederdimmm kızma kocişine al gönlünü yap parisi geç

Yok kız tabi 6 yaş çokta eşiminde benimde acaip takıntılarım bağımlılıklarım var bebişinde olur diye korkuyorum..O ne öyle bende sadece uyurken felan veririm belki çok alışmasın diye..

laaa zatiii bebiş gibi günboyu ağzındadeil
azra nın uykusu geldimi emer emziği

ben bayılırım emzikli bbelere

öp sar boynuna atıl yaaa adam kıskanmış kötümü etmiş tepki vermese şaşarırr şüphe ederdimmm kızma kocişine al gönlünü yap parisi geç
yok annem inat yapar o şindi
neysem bakıcaz nolucak.

Akşama ne yemek var ben sorayım barii
ya bende kırmızı ve sarı biber var onlardan ne yapsam, fikri olan var mıı?

Panik olup olmamana göre anestezini seçiyorlar etkilenme ama bir arkadaşım spinal sez. diye girdi genel anestizi ile çıktı korkmuş fena olmuş..Neticede narkoz 1000 de bir de olsa riskli ama yemek yerken soluk boruna parça kaçıp boğuladabilirsin, çok takılmayalım bunlara bence..
Ya gup gupumu bende öptürmek istemiyom eşim diyo sadece koklayalım herkese diyelim şapır şupur öpmesinler pis ağızlarıyla ama nasıl diyecen ya...
doktor izin verirse eşim girecek benimle seze de doğumada inşallah..

hehehe cılgunnn evet ızmr sıcaktı ıdare ederdı yanıı

benm yavrumda emzzık kullanıyor ılk baslarda almadıı ama mecburen verdım cunku cok emme meraklısıııı ydı yanııı sutum olmasa bıle sırfff memede duryrdu emzık denedım kac emzk degıstrdım hatta almadıı ama zorla alıstrdım ztn calscam ıcın onu bırseyın oyalamsı gerekıyorduu suan sıkayetım yok 2 yasına 2 ay kaldı emsın yavrumm hehehe 2 yastn ıtıbrn bırktırma calısmalarına baslıcamm ama korkuyorum hazrnda 2 gunlk sehr dısı egıtımm varrr sımdı ben gıdnce cok zorlanck o emzık onu oyalar oyuzdnnn ordan donste calısmalara baslıcm umarım bırkır ama ben yokken onn huysz olmasına gonlum razı olmaz...
kreste ogretmenleırn soyledıgıne gore uyurken bıle vermıyorlarmıss ben ıstyr deynce sasryrlr nasıl olur dıyeee onlrn sozunu dınlıyorms ama bzım yanmzda emzk olmazsa yerden yere atyr kendını ama uyuyacagı zmn alıyor cogunlukkk bırde hasta veya huysuzlugu varsaa

weeeeeeeeeee işte kokett konuyaa yetiştii gecmişten bugunee geldiiiiiiiiiiiiii vee olayıı parisssleeee cozumledıiiiiiiiiiiiiiii huhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

koket kızıyorum sana. Sen neden başkasının doğumunu takıyorsun kafana.
Hem bu halinle neden gittin? Sonra gitseydin kendi kendini etkiliyorsun yapma.
Sen doğum yapacak doktoruna güveniyorsan sorun yok.
Birde eğer sezeryan yada normalde epidural alacaksan anestezi uzmanının iyi olması önemli.
Rabbim yardım eder merak etme.
Dr. Ve hastaneyi iyi seçmen önemli.

neymiş bizede anlat

brck ın nosu kımde var verse bana ozldnnn merk ettummm :26:

neymiş bizede anlat

Ya tamam anladım züppelik yaptım haddimi bildirdiniz sustum oturuyom....Azıcık hava atayım genel kültürümlen dedim ama....
ayıpcı bir şey o parisli marisli bir kompleks ama geçmiş zaman hatırlamıyom..
Zaten bizim şoföründe sapık olduğunu düşünüyom...

ben naptımkineee:26::26::26:
hiç bişiy annamadım smoker
açık konuş da beyin fırtınası yaptırtma bana yaaaaaaaaaa

canım bende genel anastezi ile doğum yaptım

ameliyathaneye girdim herşey hazırdı beni yattığım sedyeden diğer sedyeye aldılar önlüğümü açtılar göbüşümü örttüler kollarımı bağladılar önüme bişey gerdiler karnıma batikon sürdüler buz gibiydi bacaklarım titredi soğuktu bayaa sonra başımdaki kadın 3 kere derin nefes al dedi 3. cüyü hatırlamıyorum gözümü açtığımda kızımı sordum ameliyathanedeydim çok güzel bi duyguydu kızın çok iyi aynı sana benziyo dediler beni odama çıkardılar hemen kızımı sordum getirdiler o anı anlatamam şuan o pamuk yüzünü yüzüme değdirdi emzirme ebesi yalanıyodu kızım hemen göğsümü açtılar allahım bi yapıştı cop cop cop bi emiyo inanamadık ve ben çok gülmüştüm mutluluktan şaşkındım hemen sarı su geldi bi baktım gort gort bişeyler yutuyo aaa dedi ebe zilliye bak hemen süt getirdi o kadar kuvvetli emdiki hala o gögsümün ucu daha büyüktür sonra uyudu hemen yavrum biraz yattım sonra geldiler altımı temizlediler karnımın batikonunu sildiler pijamalarımı giydirdiler çok korkuyodum ayağa nasıl kalkıcam diye hooop diye kalktıım wallaaa hasta bakıcı hemşire inanamadı tuttular ellerimden biraz başın dönüyo açlıktan sonrada hiç yatmadım sabaha kadar 2 saatte bir kızımı emzirdim sabaha kadar onu izledim allahın bi mucizesi sana şöyle söyleyim canım sabah 9 a 10 kala girdim ameliyata odadan çıktım daha doğrusu 9 da kızımı vermişler 9,30 dada ben çıktım herşey bu kadar korkma sakın hiçbişey yok emin ol sadece o muhteşem anı düşün ayyy duygulandım

ben naptımkineee:26::26::26:
hiç bişiy annamadım smoker
açık konuş da beyin fırtınası yaptırtma bana yaaaaaaaaaa

He pardon ben freudu bilip artis artis konuşma mesajı verdiğini zannedip kendimi tiye aldım şoför möfer diye Sigmund freud...Psikoanalizin kurucusu bu adam bir sürü teorisi bebelikle ilgili ya ona gönderme yaptım..Melodide bilmiyon mu felan deyince sana iyice kafam karıştı...
Aman ya durduk yere muabbeti dağıttım..Boş verin beni kendi halime bırakın...
Özür diliyom ve

evet yaaa yanen benmde boleyıdı hemen hemen o emısını hıc unutamammmm buarada bende sabaha kadr onu ızlmestım annem ara ara uyanıp kızım uyuuu sende abartmaa ztn cok uykusz kalıcan gunler gelcek demstı hahaha. sonra 2. gece eve gıttıkk budefada kocam sabaha kdr ızledııı oturduu 1 dk gozunu kırpmadı sabah ıse uyumadann gıttı ama hıc uykszlk yoktu ahhh ne guzlerr guzl anılarr

Ya efsunun da senin hikayede iyice sabırsızlığımı artırdı hayırlısıyla inşallah kucağıma alırım cork cork emmidirirm mis gibin kokar da...

aa nası sapıkça :26:
benim bildiğim elektra kompleksi kız çocuklarının babalarına olan aşırı düşkünlüğü, annesinden bile kıskanması felan..
sapıkça kısmını araştırmam lazım, merak ettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…