Kokoşş Hatunlar Kulübü

Teker teker gelin nan ne bu,...
Yaa evet elektra oidipusa göre çok daha masumane belki biraz orda mübalağa yaptım sapıkça falan diye ama benim anladığım yazdığın kadar masum değil...freudun herşeyin kökeninin cinselliğe bağlaması yada yada zaten benim kısıtlı bilgimle anlayamamış olabilirm.İlginç bir şey bulursan bana da özel msj at..

KIZLAR HAVALAR ISINDI OĞLUM BİRAZ HAREKETLENSİN TERLİYOR. EVDE ASKILI ÇITÇITLI BODY İLE DOLAŞTI.
GECEDE PİJAMA İLE YATIYOR BİŞEY ÖRTMÜYORUM.
DİYECEĞİM O Kİ SAÇLARIDA ÇOK UZADI VE ÇOK GÜZELLEŞTİ.
ARKA KISIMLAR DAHA UZUN VE 3-4 TANE LÜLESİ VAR.
SORU: BEN BU GÜZEL SAÇLARA KIYIP NASIL KESTİRİCEM?
DÜN TOKAMI ALDI BANA VERDİ SAÇINI GÖSTERİYOR ALDIM ARKASINI TOPLAYIP TAKTIM. KIZA BENZEDİ RESMEN.
ÇOK ÜZÜLÜYORUMMMMMMMMM

Ya efsunun da senin hikayede iyice sabırsızlığımı artırdı hayırlısıyla inşallah kucağıma alırım cork cork emmidirirm mis gibin kokar da...

ayyy inşallahh canım her hamileye nasipetsin rabbim saş salim kucaklarına mis kokulu yavrularını almayı dünyanın en büyük aşkı

Ya ama çok yakışıyor uzun saç ya..Yazık kestirme.

yok annem inat yapar o şindi
neysem bakıcaz nolucak.

Akşama ne yemek var ben sorayım barii
ya bende kırmızı ve sarı biber var onlardan ne yapsam, fikri olan var mıı?

hımmm bak bakalım duruma göre

kızart yeee napcan onları soteyede ekleyebilirsin süsü gibi olur

canım uzmanlar erkek çocuklarına toka takmayın diyorlar ruhsal gelişimlerini etkiliyormuş

benim koca dio beni bayıltın herşey bitince benide uyandırın dioo girse kesin bayılır zaten takılmamak lazım tabideee 5 haftam var offf korku başladı sene daha var tabii görcem yaklaşınca seni..

spinale sıcak bakmak lazım insanlar bilip bilmeden saçma yorumlar yapıyolar spinalmi allah korusun delimisin sen diyen var kimseye bişi demiom artık normal diyip geçiom oo dayancaksın demek allah yardımcın olsun diyip canını sıkanda var

Ya efsunun da senin hikayede iyice sabırsızlığımı artırdı hayırlısıyla inşallah kucağıma alırım cork cork emmidirirm mis gibin kokar da...
,

cok guzl bir duyguuu hele o emıssmee seanları bayılıyordum pefff bazn dıyorum oglum keske emseydı hehehehe halaaa

tek cozum kestırmek en dogrusuu yanı kendı zevklerımz ıcn uzatyrz falan hersy hos guzl ama onlara eızyt toka ta dıyelım sıklcklr hassas kafacıklrı bence hıc gerek yok oglumn saclr kesldı rahat ettı nasılsa uzar yıneee kısaaa

ayy ağlasa bende dyanamam ki verirrim eczanenin tüm emziklerini toplar getiririm onaa

ayy denize gitcem oğluşla oynicam suların içinde çok özenyom hemen gelsin büyüsün

ya ama çok yakışıyor uzun saç ya..yazık kestirme.

bende hiç kestirmek istemiyorum ama eşim keselim diyor.
Terleyince saçları ıslanıyor.
çok ağlarım ben.
Leyla kömürcü varya onun oğlunun da saçları uzun lüle lüle bayılıyorum ben öyle çocuklara.

canım uzmanlar erkek çocuklarına toka takmayın diyorlar ruhsal gelişimlerini etkiliyormuş

normalde takmam ama dün taktım çok hoşuma gitti.
önleri uzadı yemek yerken hiç çaktırmadan takıyorum bazen rahat etsin diye.

weeeeeeeeeee işte kokett konuyaa yetiştii gecmişten bugunee geldiiiiiiiiiiiiii vee olayıı parisssleeee cozumledıiiiiiiiiiiiiiii huhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

sen yapma bak sana yap demiom nekk beni dinlerse iyi olcak bugün herşey

aaaaaaaaa sizinle çene yapıyorum die geç kalıyodum

çıkma vaktim gelmiş kızım beni bekler

hoşçakalın millet yarın tatilim cepten tekipteyim haa

öpüyorum hepicinizi

hastane güzel doktoruda güvenim tammm can korkusu acıcak bişi olcak korkusu bırakmıyo peşimi gözümde büyüdükçe büyüyor

Aman doğururuk bi şekilde ya salla ben hiç stres yapmıyom doğumu harbi niyeyse oluruna bıraktım aman...kız senin 5 hafta benim 7 hafta var çok deil fark ...Yaa ben gup gupu bu yaz denize sokamam kız çoçuğunu ilk sene sokmamak gerekmiş idrar yolları için...

peki kız olsaydı ne yapacaktık?

yawss sen bunu böyle kolay anlattın ama batikon şu bu 3 cüyü hatrlamıom dedin yaa ayy yaa ayılmazsam die korkula okudum aman ben korkağım beee

aman sen mılletı dınleme ztn herksn nasıp kısmet mıllet kendı basından gecenn en dogru oldugunu dusnurrrr... cok yanlıssss onlr konussun dursun bos konusurlar hehehehe

anam bizde uyumayız herhalde hele kucağımdan alsınlar istemem ben yaaa kesin hemşirede mıncıklamasın kimse ellemesin isterimmm

kestir acccık kız gibi gezmesin oğlan o çok uzatma accık uzun olsun havalar sıcak daha çabuk uzar

peki kız olsaydı ne yapacaktık?

bennn kız olsada cok toka takma taraftarı deılım tatlım hıc takmayalım demedımm ztnnn neden boyle bır soru sorduınkı ben fıkrımı soledımmm ...
ha kız olsaydı cok toka takmzdım bırsure kısa kullnrdım sonrasında hafıf toklr secrdmm rengarenkkk ıstedgn cevap buysa buyur!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…