aa nası sapıkça :26:
benim bildiğim elektra kompleksi kız çocuklarının babalarına olan aşırı düşkünlüğü, annesinden bile kıskanması felan..
sapıkça kısmını araştırmam lazım, merak ettim.
Ya efsunun da senin hikayede iyice sabırsızlığımı artırdı hayırlısıyla inşallah kucağıma alırım cork cork emmidirirm mis gibin kokar da...
KIZLAR HAVALAR ISINDI OĞLUM BİRAZ HAREKETLENSİN TERLİYOR. EVDE ASKILI ÇITÇITLI BODY İLE DOLAŞTI.
GECEDE PİJAMA İLE YATIYOR BİŞEY ÖRTMÜYORUM.
DİYECEĞİM O Kİ SAÇLARIDA ÇOK UZADI VE ÇOK GÜZELLEŞTİ.
ARKA KISIMLAR DAHA UZUN VE 3-4 TANE LÜLESİ VAR.
SORU: BEN BU GÜZEL SAÇLARA KIYIP NASIL KESTİRİCEM?
DÜN TOKAMI ALDI BANA VERDİ SAÇINI GÖSTERİYOR ALDIM ARKASINI TOPLAYIP TAKTIM. KIZA BENZEDİ RESMEN.
ÇOK ÜZÜLÜYORUMMMMMMMMM
yok annem inat yapar o şindi
neysem bakıcaz nolucak.
Akşama ne yemek var ben sorayım barii
ya bende kırmızı ve sarı biber var onlardan ne yapsam, fikri olan var mıı?
KIZLAR HAVALAR ISINDI OĞLUM BİRAZ HAREKETLENSİN TERLİYOR. EVDE ASKILI ÇITÇITLI BODY İLE DOLAŞTI.
DÜN TOKAMI ALDI BANA VERDİ SAÇINI GÖSTERİYOR ALDIM ARKASINI TOPLAYIP TAKTIM. KIZA BENZEDİ RESMEN.
ÇOK ÜZÜLÜYORUMMMMMMMMM
Panik olup olmamana göre anestezini seçiyorlar etkilenme ama bir arkadaşım spinal sez. diye girdi genel anestizi ile çıktı korkmuş fena olmuş..Neticede narkoz 1000 de bir de olsa riskli ama yemek yerken soluk boruna parça kaçıp boğuladabilirsin, çok takılmayalım bunlara bence..
Ya gup gupumu bende öptürmek istemiyom eşim diyo sadece koklayalım herkese diyelim şapır şupur öpmesinler pis ağızlarıylaama nasıl diyecen ya...
doktor izin verirse eşim girecek benimle seze de doğumadainşallah..
,Ya efsunun da senin hikayede iyice sabırsızlığımı artırdı hayırlısıyla inşallah kucağıma alırım cork cork emmidirirm mis gibin kokar da...
ÇOK ÜZÜLÜYORUMMMMMMMMM
hehehe cılgunnn evet ızmr sıcaktı ıdare ederdı yanıı
benm yavrumda emzzık kullanıyor ılk baslarda almadıı ama mecburen verdım cunku cok emme meraklısıııı ydı yanııı sutum olmasa bıle sırfff memede duryrdu emzık denedım kac emzk degıstrdım hatta almadıı ama zorla alıstrdım ztn calscam ıcın onu bırseyın oyalamsı gerekıyorduu suan sıkayetım yok 2 yasına 2 ay kaldı emsın yavrumm hehehe 2 yastn ıtıbrn bırktırma calısmalarına baslıcamm ama korkuyorum hazrnda 2 gunlk sehr dısı egıtımm varrr sımdı ben gıdnce cok zorlanck o emzık onu oyalar oyuzdnnn ordan donste calısmalara baslıcm umarım bırkır ama ben yokken onn huysz olmasına gonlum razı olmaz...
kreste ogretmenleırn soyledıgıne gore uyurken bıle vermıyorlarmıss ben ıstyr deynce sasryrlr nasıl olur dıyeee onlrn sozunu dınlıyorms ama bzım yanmzda emzk olmazsa yerden yere atyr kendını ama uyuyacagı zmn alıyor cogunlukkk bırde hasta veya huysuzlugu varsaa
ya ama çok yakışıyor uzun saç ya..yazık kestirme.
canım uzmanlar erkek çocuklarına toka takmayın diyorlar ruhsal gelişimlerini etkiliyormuş
weeeeeeeeeee işte kokett konuyaa yetiştii gecmişten bugunee geldiiiiiiiiiiiiii vee olayıı parisssleeee cozumledıiiiiiiiiiiiiiii huhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
koket kızıyorum sana. Sen neden başkasının doğumunu takıyorsun kafana.
Hem bu halinle neden gittin? Sonra gitseydin kendi kendini etkiliyorsun yapma.
Sen doğum yapacak doktoruna güveniyorsan sorun yok.
Birde eğer sezeryan yada normalde epidural alacaksan anestezi uzmanının iyi olması önemli.
Rabbim yardım eder merak etme.
Dr. Ve hastaneyi iyi seçmen önemli.
benim koca dio beni bayıltın herşey bitince benide uyandırın dioo girse kesin bayılır zaten takılmamak lazım tabideee 5 haftam var offf korku başladı sene daha var tabii görcem yaklaşınca seni..
spinale sıcak bakmak lazım insanlar bilip bilmeden saçma yorumlar yapıyolar spinalmi allah korusun delimisin sen diyen var kimseye bişi demiom artık normal diyip geçiom oo dayancaksın demek allah yardımcın olsun diyip canını sıkanda var
,
cok guzl bir duyguuu hele o emıssmee seanları bayılıyordum pefff bazn dıyorum oglum keske emseydı hehehehe halaaa
tek cozum kestırmek en dogrusuu yanı kendı zevklerımz ıcn uzatyrz falan hersy hos guzl ama onlara eızyt toka ta dıyelım sıklcklr hassas kafacıklrı bence hıc gerek yok oglumn saclr kesldı rahat ettı nasılsa uzar yıneee kısaaa
canım bende genel anastezi ile doğum yaptım
ameliyathaneye girdim herşey hazırdı beni yattığım sedyeden diğer sedyeye aldılar önlüğümü açtılar göbüşümü örttüler kollarımı bağladılar önüme bişey gerdiler karnıma batikon sürdüler buz gibiydi bacaklarım titredi soğuktu bayaa sonra başımdaki kadın 3 kere derin nefes al dedi 3. cüyü hatırlamıyorum gözümü açtığımda kızımı sordum ameliyathanedeydim çok güzel bi duyguydu kızın çok iyi aynı sana benziyo dediler beni odama çıkardılar hemen kızımı sordum getirdiler o anı anlatamam şuan o pamuk yüzünü yüzüme değdirdi emzirme ebesi yalanıyodu kızım hemen göğsümü açtılar allahım bi yapıştı cop cop cop bi emiyo inanamadık ve ben çok gülmüştüm mutluluktan şaşkındım hemen sarı su geldi bi baktım gort gort bişeyler yutuyo aaa dedi ebe zilliye bak hemen süt getirdi o kadar kuvvetli emdiki hala o gögsümün ucu daha büyüktür sonra uyudu hemen yavrum biraz yattım sonra geldiler altımı temizlediler karnımın batikonunu sildiler pijamalarımı giydirdiler çok korkuyodum ayağa nasıl kalkıcam diye hooop diye kalktıım wallaaa hasta bakıcı hemşire inanamadı tuttular ellerimden biraz başın dönüyo açlıktan sonrada hiç yatmadım sabaha kadar 2 saatte bir kızımı emzirdim sabaha kadar onu izledim allahın bi mucizesi sana şöyle söyleyim canım sabah 9 a 10 kala girdim ameliyata odadan çıktım daha doğrusu 9 da kızımı vermişler 9,30 dada ben çıktım herşey bu kadar korkma sakın hiçbişey yok emin ol sadece o muhteşem anı düşün ayyy duygulandım
benim koca dio beni bayıltın herşey bitince benide uyandırın dioo girse kesin bayılır zaten takılmamak lazım tabideee 5 haftam var offf korku başladı sene daha var tabii görcem yaklaşınca seni..
spinale sıcak bakmak lazım insanlar bilip bilmeden saçma yorumlar yapıyolar spinalmi allah korusun delimisin sen diyen var kimseye bişi demiom artık normal diyip geçiom oo dayancaksın demek allah yardımcın olsun diyip canını sıkanda var
evet yaaa yanen benmde boleyıdı hemen hemen o emısını hıc unutamammmm buarada bende sabaha kadr onu ızlmestım annem ara ara uyanıp kızım uyuuu sende abartmaa ztn cok uykusz kalıcan gunler gelcek demstı hahaha. sonra 2. gece eve gıttıkk budefada kocam sabaha kdr ızledııı oturduu 1 dk gozunu kırpmadı sabah ıse uyumadann gıttı ama hıc uykszlk yoktu ahhh ne guzlerr guzl anılarr
ÇOK ÜZÜLÜYORUMMMMMMMMM
peki kız olsaydı ne yapacaktık?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?