huuuuuuuuuuuuuuu kızlarrrrrrrrrrrrr napıyonuzzzz bakem ben evdeyim bilenler bilir bilmeyenlerde öğrensinnnn
işten ayrıldım bennn
neysem kalktık kızcemle kahvaltı hazırlıcez ballı süt içtiğinden azra hnm ağırdan alıyom kendimi
sonram akşama mısafirim var hazırlık edicim
ay nebilim eşimin arkadaşları öyle demiş. En ucuz şey 10 tl diye.
Fiyatları görmedim tahmini söyledim.
Ne salaklar ya akıllarınca hava atıyorlar.
Hani size pahalı gelir gibilerinden.
kendini fazla yorma artık canım. Sık sık oturup dinlen.
Bende alışverişe çıkınca hep oturuyordum.
Kardeşinin işi hayırlı olsun.
huuuuuuuuuuuuuuu kızlarrrrrrrrrrrrr napıyonuzzzz bakem ben evdeyim bilenler bilir bilmeyenlerde öğrensinnnn
işten ayrıldım bennn
neysem kalktık kızcemle kahvaltı hazırlıcez ballı süt içtiğinden azra hnm ağırdan alıyom kendimi
bilenler bilir derken..
iştenmi ayrıldın neden niye ne oldu..
ağlıcm ha şimdii
arçelik çok memnundum makınamdan yaaaa
günaydınn kızlar nasılsınızzz...
Az once ıphonenn bır programı varms cırkınlık olcuyor olctuk benım uzerımde hahaha 6 puan verdı yanııı 1 en guzel 10 en cırkın orta ayarbıle cıkamadım hıh cok bılıyor o makınaaa
Buarada alyaamammm özledım guzuu hepucugunuuzu ozleıdm tabı dun tatıldı am butun işler kaldı mutsuzm yahuuu
işten ayrıldım bennn
arçelikten nefret ediyorum çabuk bozuluyor.
günaydın. Iyiyim çok şükür sen nasılsın?
Sabah okudum o çirkinlik ölçeri gazteden.
Makina halt etmiş.
Kendisi çirkin
Beni ölçse 10 verir herhalde
Dün gupgupun tüm kıyafetlerini nevresimini uyku setini felan yıkadım ütüledim kaldırdım...Pazar günü de bahar temizliği yaptırmıştım Bu cumada ağda yaptıracam ve Cumertesi doğuruyum diye ıkınmaya başlarım ben bu gidişle sabırsızlanmaya başladımHazirana kadar aynı işleri baştan bir daha yapmak zorundayım erken doğurmazsam..
Ama hala içime sinen bir gecelik bulamadım ya pijama tamamda..Kendimle ilgili eksiklerim var...
Senin neler eksik koket..
gunaydın kıslarrr basım ağrıyor yawwwww
arıcam müsaitsen bbemmmm:26::26::26::26::26:
alyammmmm canımmmmmmm apiyet ossunnnnnnn ıkınısede tcız ettimyim didim belkım uyyosundur dıyeeeeeeee
günaydınn kızlar nasılsınızzz...
az once ıphonenn bır programı varms cırkınlık olcuyor olctuk benım uzerımde hahaha 6 puan verdı yanııı 1 en guzel 10 en cırkın orta ayarbıle cıkamadım hıh cok bılıyor o makınaaa
buarada alyaamammm özledım guzuu hepucugunuuzu ozleıdm tabı dun tatıldı am butun işler kaldı mutsuzm yahuuu
Günaydın....
Sade bir türk kahvesi ve şakalara bastırarak masaj tavsiye ediyorum..
yok annem ben uyumam sevmem uyumayı pekk kaşlktık azra hnmda saolsun
kocem evde geç gitcekmiş işleri varmışşşş
tammm bebeğim.. ne zman olursa önmli değil...
ne otuzu nennn yuhhhh enh fazla 20 verırsın iki kişi bızım gelende 16-17 felan tutuyor bıde kucuk boy ıcıyorum ben esim bazen orta ıcıyor ama bardakları buyukk bana kucuk boy yetıror yanı bol bol
kıs bosver mılletııııı sallammaaaa bazen ınsan cok abartıyor herseyı meloşummm bende o dusunceyle gıtmemiştim sonraa bı gıdeyım laaa dıdım ve abone oldum resmen içtiğin butun kahvelerı unutacaksın
Işten ayrıldım bennn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?