Kokoşş Hatunlar Kulübü

huuuuuuuuuuuuuuu kızlarrrrrrrrrrrrr napıyonuzzzz bakem ben evdeyim bilenler bilir bilmeyenlerde öğrensinnnn
işten ayrıldım bennn

neysem kalktık kızcemle kahvaltı hazırlıcez ballı süt içtiğinden azra hnm ağırdan alıyom kendimi
sonram akşama mısafirim var hazırlık edicim

bilenler bilir derken..

iştenmi ayrıldın neden niye ne oldu..

ağlıcm ha şimdii

kıs bosver mılletııııı sallammaaaa bazen ınsan cok abartıyor herseyı meloşummm bende o dusunceyle gıtmemiştim sonraa bı gıdeyım laaa dıdım ve abone oldum resmen içtiğin butun kahvelerı unutacaksın

arıcam müsaitsen bbemmmm:26::26::26::26::26:

bilenler bilir derken..

iştenmi ayrıldın neden niye ne oldu..

ağlıcm ha şimdii

ahahhaha nan dün annaticaktım telde olmadı işte ağlama kuzum yaaaaaaaaaa
önemli olan burda olmam değilmi veee burdayımmmm

arçelik çok memnundum makınamdan yaaaa

arçelikten nefret ediyorum çabuk bozuluyor.

günaydın. Iyiyim çok şükür sen nasılsın?
Sabah okudum o çirkinlik ölçeri gazteden.
Makina halt etmiş.
Kendisi çirkin
Beni ölçse 10 verir herhalde

alyammmmm canımmmmmmm apiyet ossunnnnnnn ıkınısede tcız ettimyim didim belkım uyyosundur dıyeeeeeeee

bende yıkamadım bam bam çamaşırları kaynanayı çağırım hafta sonu bari yıkıyıp ütüleyelim bende elde yıkama program var makinede ona atcam mnicikler umarım bişi olmaz ya ütüler yerleştirirz bide dalin sıı det. alcm...

cnm ben bebek şekeri yaptrcm ama uygun bişi bulmam lazım sıkışığım şu ay ...sepeti bide kapı süsü pazarlık yapıp tek yerden yaptırcm...

gecelik aldım ama pijama almadım gerek yok yaa 2. gün akşmı çıkarız herhalde...giderken kendi eşofmanlarım var güzel onlardan giyerim...pijamayla çıkmam ben...

bebk bezi aldım ama ıslak mendili alcm süt pompası gerkirse eşimi gönderip manuel alcm çok para vermicem gerek yok 15O TL ona...

arabası tamam ama beşiği anneme pasladım şu sultan beşimiz oda hftay cmtesi yanımda olur onuda hallederiz...

mevlüt yapmıcam koç adamıştım ihtiyacı olanlara dağıtırım öle adamıştım akraba yok burda mevlüt yapim

halısı kalıyor odanın onu almadım iyi bişi alcm yazın indirime girer halı yazı bekliyorum...

lambası tamam ...

şu emzirme yastığında aldınmı sen almamız lazım mı?

alyammmmm canımmmmmmm apiyet ossunnnnnnn ıkınısede tcız ettimyim didim belkım uyyosundur dıyeeeeeeee

yok annem ben uyumam sevmem uyumayı pekk kaşlktık azra hnmda saolsun
kocem evde geç gitcekmiş işleri varmışşşş

ayyyy gunesım yawwwwww senun guzelliğiniii ölçmek o makınanın haddıdıne mı laannnnnn o programı kuran kesın cekemeyen cıkın bı kadındır

kokett kızzzz kesenın cılde zararııı olmazz dıkkatlı ve ayarında yaptıgn surece ogun pıknıge gıttık ya ben huylndım bortu bocek kasıntı tuttar benı her pıknıkten sonra bıraz fazla kacrmısım ayarıı hafıf hafıf kese yapmak lazımm her banyodaaa cınımm bencee

ne otuzu nennn yuhhhh enh fazla 20 verırsın iki kişi bızım gelende 16-17 felan tutuyor bıde kucuk boy ıcıyorum ben esim bazen orta ıcıyor ama bardakları buyukk bana kucuk boy yetıror yanı bol bol

Bana en son koketa ısmarlamıştı starbucks da mocchiata idi galiba...ımmh kavee benzemiyodu çünkü kafeinsizdi ben kafeinli istedim ama kız vermedi

evet ya bizde saf gibi inanıyoruz. Herkes hava atma derdinde. Siz yapamazsınız gibi konuşuyorlar.
Gazetede okumuştum. Kahvelerin birtanesinde karmin maddesi varmış.
Hangisi unuttum. Senin söylediklerinde yoktur umarım.

Aaaaaaaaa şaşırdım ama nasıl oldu anlatsana canım ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…