vıyyyyy hafta ıcı evde ayağımın altında heruff sevmemmmmmm
Bana en son koketa ısmarlamıştı starbucks da mocchiata idi galiba...ımmh kavee benzemiyodu çünkü kafeinsizdi ben kafeinli istedim ama kız vermedi
bende yıkamadım bam bam çamaşırları kaynanayı çağırım hafta sonu bari yıkıyıp ütüleyelim bende elde yıkama program var makinede ona atcam mnicikler umarım bişi olmaz ya ütüler yerleştirirz bide dalin sıı det. alcm...
cnm ben bebek şekeri yaptrcm ama uygun bişi bulmam lazım sıkışığım şu ay ...sepeti bide kapı süsü pazarlık yapıp tek yerden yaptırcm...
gecelik aldım ama pijama almadım gerek yok yaa 2. gün akşmı çıkarız herhalde...giderken kendi eşofmanlarım var güzel onlardan giyerim...pijamayla çıkmam ben...
bebk bezi aldım ama ıslak mendili alcm süt pompası gerkirse eşimi gönderip manuel alcm çok para vermicem gerek yok 15O TL ona...
arabası tamam ama beşiği anneme pasladım şu sultan beşimizoda h ftay cmtesi yanımda olur onuda hallederiz...
mevlüt yapmıcam koç adamıştım ihtiyacı olanlara dağıtırım öle adamıştım akraba yok burda mevlüt yapim
halısı kalıyor odanın onu almadım iyi bişi alcm yazın indirime girer halı yazı bekliyorum...
lambası tamam ...
şu emzirme yastığında aldınmı sen almamız lazım mı?
ayyyy gunesım yawwwwww senun guzelliğiniii ölçmek o makınanın haddıdıne mı laannnnnn o programı kuran kesın cekemeyen cıkın bı kadındır
latte ve mocha bak bu çok seviom ben şu mocha yıııı ayy cnm istedi beeeEki Görüntüle 404496
bu soğuk yalnızzzzz haaa meloşşşşş ben sıcağını tarıf ettım
bu nezamandan kalma laaaaaaaaaa:26::26::26:
sanki bir ay bitmeyecek şey.
bacım bıgun kıy paraya ıc nennnn
tatlı sevıyorsan beyza cikolatalı mocha onerırım
karemellı mochıato da gusel ama dahaz sekerlı (benım favorım)
yaz ıcnde java chıp caklıt buzlu çıkolata paçalı gusel oluyorrrrr
white mocha çok datluuu hamiş olduğum için bol kremalı die ondan içip durdum ama baydııı:26::26:
karemelli mochiato kocam sever ben favori,m mocha hatta buzlusuda favorimmm soğuk soğuk ohhhhh cnm çektiii
günaydınn kızlar nasılsınızzz...
az once ıphonenn bır programı varms cırkınlık olcuyor olctuk benım uzerımde hahaha 6 puan verdı yanııı 1 en guzel 10 en cırkın orta ayarbıle cıkamadım hıh cok bılıyor o makınaaa
buarada alyaamammm özledım guzuu hepucugunuuzu ozleıdm tabı dun tatıldı am butun işler kaldı mutsuzm yahuuu
sız bulustunuzmu nennnnnn
ay nebilim eşimin arkadaşları öyle demiş. En ucuz şey 10 tl diye.
Fiyatları görmedim tahmini söyledim.
Ne salaklar ya akıllarınca hava atıyorlar.
Hani size pahalı gelir gibilerinden.
kendini fazla yorma artık canım. Sık sık oturup dinlen.
Bende alışverişe çıkınca hep oturuyordum.
Kardeşinin işi hayırlı olsun.
kumrummmmmmmmmmmm bende yapam su testi sabah sabah pijamalı kabul edermi
huuuuuuuuuuuuuuu kızlarrrrrrrrrrrrr napıyonuzzzz bakem ben evdeyim bilenler bilir bilmeyenlerde öğrensinnnn
işten ayrıldım bennn
neysem kalktık kızcemle kahvaltı hazırlıcez ballı süt içtiğinden azra hnm ağırdan alıyom kendimi
sonram akşama mısafirim var hazırlık edicim
kıs nekadan kladı doğumaaaaaaaaa
kokett kızzzz kesenın cılde zararııı olmazz dıkkatlı ve ayarında yaptıgn surece ogun pıknıge gıttık ya ben huylndım bortu bocek kasıntı tuttar benı her pıknıkten sonra bıraz fazla kacrmısım ayarıı hafıf hafıf kese yapmak lazımm her banyodaaa cınımm bencee
Bana en son koketa ısmarlamıştı starbucks da mocchiata idi galiba...ımmh kavee benzemiyodu çünkü kafeinsizdi ben kafeinli istedim ama kız vermedi
sız bulustunuzmu nennnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?