Kokoşş Hatunlar Kulübü

emzırme yastıgıda bana cok gereksız gelıyorr hıc kullanamadmm bence sen kıy paraya pompaaa al ulen okdr gerksız seler aldın ıvr zvr asıl onemli olan pompaya para vermıyorsun hehee

ayyyy gunesım yawwwwww senun guzelliğiniii ölçmek o makınanın haddıdıne mı laannnnnn o programı kuran kesın cekemeyen cıkın bı kadındır

hahaha alemsınz gız burcu hehe cılgunn valla sırf merakımzdn bız hemn ındrdık tek bayan ben oldgm ıcın kobay mecburen cesart edıp olcturdum ama angelına jolıye 2 puan verms makına bana 6 ahahah cok cıkınn cokkkkk

bucummm laaaaaaaaaaa dün harbi 54 dk konuşmuşuz laaaaaaaaa

kumrummmmmmmmmmmm bende yapam su testi sabah sabah pijamalı kabul edermi

saol cnm evt bende hep marketlerde bile nerdeyse toz şekerleri itttirp oturcaktım alışveriş ederken eve

kızlar ben dün uzun zmandır hamburger yiyim dedim burger king ten tembel işi yapalım dedik kardeşimle o tavuklu yiyodu bende şu köfteli peynirli steakhause diye bişi midem nasıl bulandı berbat bişi kardeşimde tavuğu yiyemedi berbat tatları bunlar iyice bozmuş asla fastfood yememeye karar verdik çocuklarınızı fast foodtan uzak tutyomusunuz kızlar??

en büyüğü alyanın kızzzı yediryomusun hiç hamburger felan alya sanada soralım ...

ben uzak tutmak istiyorum berbat artık bunların tadı yaaa

neler oldu?????
anlaşamadınızmı?

sen bilirsin ben yüz maskesi yaptırmıştım güzellik salonunda bakım krem çok sürmüş die peçete ile silyodum normal selpak mendil kadın aaaaa ne yapıyosun die bi bağırdı yüzüne asla sert şeler sürme dedi bende selpak bu yumuşak dedim yok dedi peçete felan sürme nivea ıslak mendili o önermişti başkada kullanma dedi nemlendirici özelliği var onun ipek kese bende gördüm migrosta var ama kullanmadım hiç ....

Alyam hakkında hayırlısı canım :26:
bu gidişle bend e ayrılıcam zaten işten
sabah çok ktöü kavga ettik yanımdaki "adamla".
Gelsin finans müd. bakalım neler olucak..
muhtemelen bana yine bölümd eğişikliği görülüyor

Bana en son koketa ısmarlamıştı starbucks da mocchiata idi galiba...ımmh kavee benzemiyodu çünkü kafeinsizdi ben kafeinli istedim ama kız vermedi

kızz bal gibiydi bide karamellidi zaten nasıl ağırdı kafeinsiz içilmiyor biz buluşup vuralım kafeinin dibine mocha yapalım senle.
göbeklerimizi de saklayalım yoksa vermiolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…