Kokoşş Hatunlar Kulübü

doğru diyonda güneş şu pompalar en ucuzu 150 ben görüp bakmam lazım kıycam tamam elektirkli alıyım bari yara olmasın sonra foşşt die çekince olmaz dimi...

lazım olck yaa işe başladığımdada peki güneş sütüm olmazsa boşuna olmazmı o pompa nemzan alayım ben bunu:26::26:

kızz bal gibiydi bide karamellidi zaten nasıl ağırdı kafeinsiz içilmiyor biz buluşup vuralım kafeinin dibine mocha yapalım senle.
göbeklerimizi de saklayalım yoksa vermiolar

Emzirme yastığı almadım ne biliyim çok gerekli değil gibi geldi bana sonra alırım ihtiyaç olursa...Yan yatış yastığı , ev tipi ana kucağı, kanguru aldım bakalım kullanabilecek miyim bunları ...Pompa sütümde sıkıntı olursa bir arkadaşın varmış ödünç alacam...Şekeri bende ayarlamadım daha bakıyorum beğendiğim bisikletli çok cici bişi var ama 2.50 tl tane pahalı baya..Bakalım...

vallaaa canım sturbucks kullandıgını ıtraf etmısss bırdaha kullanmyacagını resmı olarak acıklamıs dıye duydummmm

Hakkında Hayırlısı olsun yanındaki adam kim ofis arkadaşın mı....
Takma ya çözülür..

kızlar size yazicam cvplıcam benim cadımla ilgilenmem lazım evde olunca böle olıyo söz verdik bi arkadaşla buluşup akulu arabayla gezinti yaptırcaz çocuklara
keyif azra hanımda ohhhhhhhhhhhhhhhh

Hakkında Hayırlısı olsun yanındaki adam kim ofis arkadaşın mı....
Takma ya çözülür..
evet, ofis arkadaşı da sayılır..
insan kaynakları bölümünde 2 kişiyiz bu daha deneyimli ve bilmiş olduğu için şefim gibi bişe.
evet canım, hayırlısı olsun.

miroşum bizim fasfood maceramız bi kaç ay önce başladı keşfetti oyuncakları yüzünden ama allahtan azra sevmedi
dondurma yiyo sadece bakalım
bende karşıyım zati pek hatta hiç sayılacak kadar yemeyiz kocemle

kumrummmmmmmmmmmm bende yapam su testi sabah sabah pijamalı kabul edermi

kabule der tabısı bebemmmm
zaten kafa kısmını alııı sadece hahah kalıba kafanı oturtup foto cekısın hahaah

cnm bazılrıda nıveannkını onemrıyor hepsı farklı soyluyor benm vaktım olsa ztn duznlı bakımımı yaptrrm evlnmedn onc eyaptıryrdm ama suan cocum varken gıdemyrm malsfff manıkuree bıle kalamdm cuma gunu kası zor aldırdımmm cocuk beklerr

bence gerekklı bişi pompaaa
yara olmaz ztn cocuk emerse alıskın olur meme ucun...
elektrıklı daha guzl su t ceker dıgeryle ısın zor olur buaradaaa

Tam 7 hafta var...Ama ben hazırlıyım her şeyide sonra haziran başı bir daha yaparım..

pazartesi çıkışta kuaföre gittim saç baş bıyık derken bir bayan hataylı bilmiş bi kadın accık sohpet ettik arapçayla dio senin göbüşün düşmüş 2 haftaya doğurursun sen dedim yok en fazla 5 haftam var dedim kadın diyor sen gör 2 haftaya doğurursun aşağıda göbeğin diyor ...

göbeğim çok aşağıda değil oturunca baldıralara hafif değmeye başladı ama tam inmedi daha:44::44::44:

beni varya gerdi kadın yaaa 2 hafta çok erken 37 hafta oluyor

nodu nektarrrrrrrr
hepimiz işyerımzden sıkayetcıyıs sanırsammmm

kumrummmmmmmmmmmm bende yapam su testi sabah sabah pijamalı kabul edermi

kabule der tabısı bebemmmm
zaten kafa kısmını alııı sadece hahah kalıba kafanı oturtup foto cekısın hahaah

cnm bazılrıda nıveannkını onemrıyor hepsı farklı soyluyor benm vaktım olsa ztn duznlı bakımımı yaptrrm evlnmedn onc eyaptıryrdm ama suan cocum varken gıdemyrm malsfff manıkuree bıle kalamdm cuma gunu kası zor aldırdımmm cocuk beklerr

bence gerekklı bişi pompaaa
yara olmaz ztn cocuk emerse alıskın olur meme ucun...
elektrıklı daha guzl su t ceker dıgeryle ısın zor olur buaradaaa

Tam 7 hafta var...Ama ben hazırlıyım her şeyide sonra haziran başı bir daha yaparım..

pazartesi çıkışta kuaföre gittim saç baş bıyık derken bir bayan hataylı bilmiş bi kadın accık sohpet ettik arapçayla dio senin göbüşün düşmüş 2 haftaya doğurursun sen dedim yok en fazla 5 haftam var dedim kadın diyor sen gör 2 haftaya doğurursun aşağıda göbeğin diyor ...

göbeğim çok aşağıda değil oturunca baldıralara hafif değmeye başladı ama tam inmedi daha:44::44::44:

beni varya gerdi kadın yaaa 2 hafta çok erken 37 hafta oluyor

yaa sen nıye herkesı cıddıye alıyom laaaa sterden doguracan haaaaaaaa

Kız 37 hafta küçük deil ama 38 ideal sanki keyfi sezeryanı bile 38 de yapıveriyorlar..Koket ben çok sabırsızlanıyom ya..Sabaha kadar emziriyor seviyom... haziran başı ben 38 haftalık olucam o zaman gelsin istiyom..Bu arada göbeğim benim hiç inmedi..

ne oldu da ?

naptın sen eşinle barıştınmı dün çalışmadın dimi?:44:

bnm 36 bıttı 37 ye gırdm dogurdum

daha doğmadan kımı emzırıyon nannnnnnn kocenle alıştırmamı yapıyon yoksammmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…