emzırme yastıgıda bana cok gereksız gelıyorr hıc kullanamadmm bence sen kıy paraya pompaaa al ulen okdr gerksız seler aldın ıvr zvr asıl onemli olan pompaya para vermıyorsun hehee
hahaha alemsınz gız burcu hehe cılgunn valla sırf merakımzdn bız hemn ındrdık tek bayan ben oldgm ıcın kobay mecburen cesart edıp olcturdum ama angelına jolıye 2 puan verms makına bana 6 ahahah cok cıkınn cokkkkk
kızz bal gibiydi bide karamellidi zaten nasıl ağırdı kafeinsiz içilmiyor biz buluşup vuralım kafeinin dibine mocha yapalım senle.
göbeklerimizi de saklayalım yoksa vermiolar
evet ya bizde saf gibi inanıyoruz. Herkes hava atma derdinde. Siz yapamazsınız gibi konuşuyorlar.
Gazetede okumuştum. Kahvelerin birtanesinde karmin maddesi varmış.
Hangisi unuttum. Senin söylediklerinde yoktur umarım.
Aaaaaaaaa şaşırdım ama nasıl oldu anlatsana canım ya.
Alyam hakkında hayırlısı canım :26:
bu gidişle bend e ayrılıcam zaten işten
sabah çok ktöü kavga ettik yanımdaki "adamla".
Gelsin finans müd. bakalım neler olucak..
muhtemelen bana yine bölümd eğişikliği görülüyor
bucummm laaaaaaaaaaa dün harbi 54 dk konuşmuşuz laaaaaaaaa
bu soğuk yalnızzzzz haaa meloşşşşş ben sıcağını tarıf ettım
ben soğukta severim sıcakta ama soğuk ohh burda varya içini serinletir insanın lann cnm çekti kapayalım bu konuyuuuu yoksa soluğu orda alıcam akşama göbüşte büyüdü gidemiom artık kendim heryere
evet, ofis arkadaşı da sayılır..Hakkında Hayırlısı olsun yanındaki adam kim ofis arkadaşın mı....
Takma ya çözülür..
kumrummmmmmmmmmmm bende yapam su testi sabah sabah pijamalı kabul edermi
sen bilirsin ben yüz maskesi yaptırmıştım güzellik salonunda bakım krem çok sürmüş die peçete ile silyodum normal selpak mendil kadın aaaaa ne yapıyosun die bi bağırdı yüzüne asla sert şeler sürme dedi bende selpak bu yumuşak dedim yok dedi peçete felan sürme nivea ıslak mendili o önermişti başkada kullanma dedi nemlendirici özelliği var onun ipek kese bende gördüm migrosta var ama kullanmadım hiç ....
doğru diyonda güneş şu pompalar en ucuzu 150 ben görüp bakmam lazım kıycam tamam elektirkli alıyım bari yara olmasın sonra foşşt die çekince olmaz dimi...
lazım olck yaa işe başladığımdada peki güneş sütüm olmazsa boşuna olmazmı o pompa nemzan alayım ben bunu:26::26:
Tam 7 hafta var...Ama ben hazırlıyım her şeyide sonra haziran başı bir daha yaparım..
kumrummmmmmmmmmmm bende yapam su testi sabah sabah pijamalı kabul edermi
sen bilirsin ben yüz maskesi yaptırmıştım güzellik salonunda bakım krem çok sürmüş die peçete ile silyodum normal selpak mendil kadın aaaaa ne yapıyosun die bi bağırdı yüzüne asla sert şeler sürme dedi bende selpak bu yumuşak dedim yok dedi peçete felan sürme nivea ıslak mendili o önermişti başkada kullanma dedi nemlendirici özelliği var onun ipek kese bende gördüm migrosta var ama kullanmadım hiç ....
doğru diyonda güneş şu pompalar en ucuzu 150 ben görüp bakmam lazım kıycam tamam elektirkli alıyım bari yara olmasın sonra foşşt die çekince olmaz dimi...
lazım olck yaa işe başladığımdada peki güneş sütüm olmazsa boşuna olmazmı o pompa nemzan alayım ben bunu:26::26:
Tam 7 hafta var...Ama ben hazırlıyım her şeyide sonra haziran başı bir daha yaparım..
kızlar size yazicam cvplıcam benim cadımla ilgilenmem lazım evde olunca böle olıyo söz verdik bi arkadaşla buluşup akulu arabayla gezinti yaptırcaz çocuklara
keyif azra hanımda ohhhhhhhhhhhhhhhh
pazartesi çıkışta kuaföre gittim saç baş bıyık derken bir bayan hataylı bilmiş bi kadın accık sohpet ettik arapçayla dio senin göbüşün düşmüş 2 haftaya doğurursun sen dedim yok en fazla 5 haftam var dedim kadın diyor sen gör 2 haftaya doğurursun aşağıda göbeğin diyor ...
göbeğim çok aşağıda değil oturunca baldıralara hafif değmeye başladı ama tam inmedi daha:44::44::44:
beni varya gerdi kadın yaaa 2 hafta çok erken 37 hafta oluyor
pazartesi çıkışta kuaföre gittim saç baş bıyık derken bir bayan hataylı bilmiş bi kadın accık sohpet ettik arapçayla dio senin göbüşün düşmüş 2 haftaya doğurursun sen dedim yok en fazla 5 haftam var dedim kadın diyor sen gör 2 haftaya doğurursun aşağıda göbeğin diyor ...
göbeğim çok aşağıda değil oturunca baldıralara hafif değmeye başladı ama tam inmedi daha:44::44::44:
Kız 37 hafta küçük deil ama 38 ideal sanki keyfi sezeryanı bile 38 de yapıveriyorlar..Koket ben çok sabırsızlanıyom ya..Sabaha kadar emziriyor seviyom... haziran başı ben 38 haftalık olucam o zaman gelsin istiyom..Bu arada göbeğim benim hiç inmedi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?