- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
yy yerım paşanıbenimde öle olcak minnak oğlum gelinceee
bnde ne yapm karart veremedim ama
cnm şöe sucuklu kaşarlı bişiler çekior pizza edicem valla
yawsss gittti gidiyorda ar şu elektirikli chicconun kiler çok uygun 85 TL bile var alsammı bilemedim görmeden etmedenn
güneş görmeden alyımmı bu pompayıııı
Artıkım o süreleri ekliyorlar erken doğumda sonrasına...
doğru tabe laa..
bu nee sürekli sıkıştırılıyorum ben yaa..
kocam heryerde tepemde... birde laf sokuyor...
şöle güzelsin böle güzelsin ama bir işe yaramıor... dior
tacizlerden bıktım.. kocama coşkun gibi bakıyorum
hade bakalımmm hepımızz bu umutlarlaa yasadıkk sımdıdde dıyoruzkı cocuk buyusun donusmzzz muhtesem olack hahahaah
ya gg ye pek guvenemıyorm yorumlrı oku oncee hanı bazılrı 2. elı kakalıyorlr bazılrııı cakma urun oluyorrrr..
yaa erken dogum saylmıyorrdu ozmn cnm benmkııı 36 .haftadaaydım dıye sımdı bılemmmm neoldu sevındınmıııı ben az ızın yaptm cocumaa odaklanamadım dıye bölee yaptunn bakım
esmaa yorumunaa koptum baacummm yaa haha evlnmdn once yapmak gerek ha hahahah
35 bıtnce mecburı ızne ayrılmak zorundasın 36 hafta baslangıcnda evındesın yanee cnmmm :):) gec ızne ayrıldıgn ıcndee dogumdn sonra 3 hafta fazlaa ızın yapıcaksın inşş..
bn erkn dogum yptm 1.5 haftam falan yandı sanırm hehe dogumdn once fazla tatıl yapamdmm ama olsun sonrasnda 3 hafta fazla durdum bebekımleee
canımm bende evlenemden cınsel ılşkıye karşıyım ama suda varkı namus 2 bacak arasında değildirBeyındedır bı kadın vardır onla bunla dusp herturlu pisliğ yapar bı o haltıı yemez simdi bu kadın tertemiz mi kalır?
hehe bu ne len sımdııı melodıııı:):)
erkegın tecrubelı olması ıyıdr ıyıdr hahaha
Evllılıgndeee bunu devam ettrmemesı sartı ıle böhöhöh bana bakk bugun cok asriii oldum zuhahaha
bu arada sızle cene yaprkende bır kossk cizi,verdim gariii
[ı][sıze=3]kızlarrr
dün ablama giderken dolmuşa bindim..
Dolmuşcu amca yolculara seslendii
" arkadan vermeyenler önden verebilir " diyeeeee[/sıze][/ı]
bu tabiki ayrı bir konu. Ben normal şartlardan bahsettim.
şimdiki kızlar daha lisede bekaretini kaybediyor.
Erkekler burda suçlu bu iş için bekar kızları değil o işi yapan kişileri seçecek.
Ama ilk olmak erkeğin egolarını tatmin ediyor.
bişey anlamadım güneş :26:
böcük nan oğlu olan anneler sünnet olunca 2. Defa gelin olmaz mı?
Yani ben oğlumun sünnetinde krık beyaz bir kıyafet giyeceğim. Gelinlik gibi olacak.
yawsss gittti gidiyorda ar şu elektirikli chicconun kiler çok uygun 85 TL bile var alsammı bilemedim görmeden etmedenn
güneş görmeden alyımmı bu pompayıııı
Artıkım o süreleri ekliyorlar erken doğumda sonrasına...
olabılrrr benm zamnmda oleydı canımm duznleme yapmslrdır ben calstmmm uzattım suremı dogumdn sonraya akraym dıyee ama bnm zamnda ole melodınn hesaplandıgı gıbı 37 ayırmadılr benı ıznee yasal olark uzatabıldgm surece uzattımm her neyse gecmıs zaman kafam karstı soncta dogdu oldu bıttı paramıda fazlasyla aldım falan fıln işte memnunm hayatm danhemşire artık yanmıo dedi güneş sen yanmıştı demiştin yaa özellikle sordum erkende doğursam misal 38 de yanmazmış iznim öyle dedi ben hesaplağıma göre ağustosun 27 si işe başlar görünyo sende hesaplasana beniiii
16 hafta toplamda ilk 5 hafta sonrası 11 hafta ....27 ağustos bitiyor gibi???
bide bunlar pazarları dahil ediyomu raporda:44::44:
bana kalırsa buda bır acıdan erkeklerın bencılığı meloşşş her haltı ye kızların guhanına gır sonrada ılla bakıre ısteee sonrda ılerde o bakıre dıye aldığın başına turlu turlu belalr açsın boynuzları dıksınnn tabı ıstısnalar harıc
bu tabiki ayrı bir konu. Ben normal şartlardan bahsettim.
şimdiki kızlar daha lisede bekaretini kaybediyor.
Erkekler burda suçlu bu iş için bekar kızları değil o işi yapan kişileri seçecek.
Ama ilk olmak erkeğin egolarını tatmin ediyor.
bişey anlamadım güneş :26:
ben dişçiye gidiom kızlar öptüm hepiciğinizi
sen oğlun evlenincede gelinlik giyersin ..
geline inat...
sen oğlun evlenincede gelinlik giyersin ..
Geline inat...
kızlar bir tartışma konusu başlatıyorum.
Erkekler evlenmeden önce cinsel ilişki yaşar. (genel olarak yazdım yaşamayanda vardır elbet)
erkeğin doğası gereği bu ihtiyacını bir şekilde karşılamak zorundadır.
Ama gen....e gider ama bu işi yapan kadınlarla birlikte olur yada başka şekilde giderir.
Ama bayanların evlenmeden önce cinsellik yaşaması toplum tarafından hoş karşılanmaz.
Erkekler evlenirken genel olarak bakire bayanlarla evlenmek ister.
Tabi şöyle bir durum var. Bayan evlenip ayrılmış 2. Evliliğini yapıyordur. Erkek hiç evlenmemiştir. Bu ayrı bir durum.
Erkek karşısındaki bayanı ço seviyorsa geçmişe takılmadan evlenir ilerde sorun yaşayabilirler ya da yaşamazlar.
Ben bir bayanın evlenmeden cinsel birliktelik yaşamasına karşıyım.
Ama erkek elbette cinsel deneyim yaşamak için g....e gider yada bu işi yapan biriyle birlikte olur.
Siz ne düşünüyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?