yok annem cemkirme hayatta işlmezz ona
şuan cemkirme aşamasındayım herşey daha b..k olsun diyee
benm kocamı dize getiremez kimse ama şöyle fırılfak bir karı olsa .. gece yatakta ona iyi olsa.. gunduz karışmasa ona tek başına fırıldak gibi gezse..
hiiiççç sorun olmaz.. sorun benm kocamdan bişe istemrm..bnm kocayı bir şey sahibi etmicen...
her akşam vercen parisi alcan parasını gündüzde tek başına yicen adama ne yaptın ne ettin demicen ..
gel tv izleyelim gel sinemaya gidelim olmıcak... bugunu bugun için yaşıcan..
şu pampişler varya aklı kısa olanlar ahanda ondan lazım
anaaaaa esmacımmmm hakkat survıvor baslıyor sızın evde o vakıtttt
kızlar yeni evimde 2.günümdü yaa 2 sabahtır bi ses geliyo ama çözemiyom titreşim sesi gibi 5 dk sürüyo kapanıyo sonra.ne olduğunu hala çözemedim
laaa bacımmmm send eole yap laaa get parıse ye parasını catur cuturrrrrrrrr ama su asamada olmaz belkı daha sonraaaa:26::26::26:
hahah başladı cnm.. merak etme..
annem hasta olmasa bir dak durmazdımda..
annem hasta olduğundan... susuyorum.. kadın hastaneden yenı çıktı...
daha tansıyonu düşmedi stres yasak yoksa onu doğduğuna pişman ederdim
bnm çocuğum var burcu..
Ben öyle cahilce davrananmm
çocuğumun geleceğini düşünmem lazım..
Ben neden evlendimki onu yanımda hissetmiceksem.. Berbaer tv izlemicek bişeler yapamıcaksak..
Hergün beklemıyorum ama en azından haftada bir bi yerlere gidemiceksek
neden evleneyımkii
büllük içinmi... Aşk sevgi olmadıktan sonra bnm ruhumu okşamadıktan sonra o büllüğünde anlamı yok..
Bana yan yana oturup konuşacağım adam lazım...
Parise gidicek değil.. Ben o karılardan olamam... Benm için paris aşk ve sevgiden sonraaa güzel gelir...
Yanii ee esma işten gel çocuk bak yemek yap çocuk uyut parise git banyo yap .. Uyu.. Koca nerde pariste yanımdaydı yeter..
Olmuyor işte.. Yanımda bir nefes lazım bana
bnm çocuğum var burcu..
Ben öyle cahilce davrananmm
Ben neden evlendimki onu yanımda hissetmiceksem.. Berbaer tv izlemicek bişeler yapamıcaksak..
Hergün beklemıyorum ama en azından haftada bir bi yerlere gidemiceksek
neden evleneyımkii
büllük içinmi... Aşk sevgi olmadıktan sonra bnm ruhumu okşamadıktan sonra o büllüğünde anlamı yok..
Bana yan yana oturup konuşacağım adam lazım...
Parise gidicek değil.. Ben o karılardan olamam... Benm için paris aşk ve sevgiden sonraaa güzel gelir...
Yanii ee esma işten gel çocuk bak yemek yap çocuk uyut parise git banyo yap .. Uyu.. Koca nerde pariste yanımdaydı yeter..
Olmuyor işte.. Yanımda bir nefes lazım bana
bnm çocuğum var burcu..
ben öyle cahilce davrananmm
ben neden evlendimki onu yanımda hissetmiceksem.. berbaer tv izlemicek bişeler yapamıcaksak..
hergün beklemıyorum ama en azından haftada bir bi yerlere gidemiceksek
neden evleneyımkii
büllük içinmi... aşk sevgi olmadıktan sonra bnm ruhumu okşamadıktan sonra o büllüğünde anlamı yok..
bana yan yana oturup konuşacağım adam lazım...
parise gidicek değil.. ben o karılardan olamam... benm için paris aşk ve sevgiden sonraaa güzel gelir...
yanii ee esma işten gel çocuk bak yemek yap çocuk uyut parise git banyo yap .. uyu.. koca nerde pariste yanımdaydı yeter..
olmuyor işte.. yanımda bir nefes lazım bana
Esma belli ki sen yorulmuşsun biraz bence yorgunlukla sinirle söylüyorsun bunları neticede basit bir konu ama sen çok dolmuş yıpranmışsın 2 gün rapor alsan şöyle evde yada ne biliyim bir yerlerde bir kafa dinlesen eve kapanıp hiç bir şey yapmadan çekirdek çıtlayıp tv izleyip öğlene kadar uyusan bile olur ya o bile iyi gelir..Senin sanki bir molaya ihtiyacın var.
esmammmm sana sonuna kadar katılıyorummmmm ben ders vermek amacında dıdım zatıııı ama anlamıcaksa boş tabııı
es demek hayat arkadası demek beraber gulmek aglamak vakıt gecırmek alışverıs yapmak yerı geldıgınde maç seyretmek yanı herkesın bırbırı için fedakarlık yapması gerekır tabı bıde yavrun var senın her seyden once ona fedakarlıkkk yapmanız lasımmm ben sana sonuna kadar katılıyor ve desteklıyorum bazen hersey cok monoton gelıyor banada kocamdan istiyorumkı ben demeden hadı kalk bı kahve ısmeye gıdelım desın mesala bi ciçek alıp gelsın anıden ama yapmadı yapmıcakda belkide buda benı sınır edıyor yesın içsin yatsınnn ancaaaaaaa
ust katındaki kıs telefonu tıtresıme almışdır onu duyuyosundur bıkere teyzemlerde kalınca bana olmustu arıyıp duryorum teli bıde bakıyorum yukardan bı ses aloooo dıyorrr
.... oda haklı biliorum ama..
demişsin hak verdiğin noktalar var demek ki belki problem burda kendi isteklerin bencillik gibi mi geliyor sana acaba ona karşı bu konuda sert duramayıp taviz veriyosun ve son noktada patlıyor..
Hani hepimiz yapıyoruz ya kumarı yok karı kızı yok bizim için çalışıyo, çok yoruluyor erkenden uyuyor , gibi iyi yönleri ile avunup beklentileri ikinci plana atıyoruz..:26
kız senınki belki senle kanepeye uzanıp tv izliordur.. ne bilemm kahve içiordur..
benmki hep odasındadır.. tamir odamız var.. o odada sürekli icat leptop tamiri yapıor..
çocuk uyuyunca odadan çıkıor..
benmle işi varsa görüor.. banyo yapıor tekrar odasına geçior..
aynanın önüne paramı bıraksa tam olucak yanii..
anlayış gösteriorum borçlarımız var onlar için diyorum..
ama bari haftada bir ailene ayır.. oyle çok güzel para kazandığın bişyde değil..
bir gun ailene ayırsan o borçlardan haciz gelmez yanii
.... oda haklı biliorum ama..
malesef.. o işle aile hayatını çok karıştırdı birbirinee...
yok canım o anlamda değil..
şu noktada haklı... şuan çok borcumuz var... oda ek iş yapıor evde..
hane haftanın 3-4 gunu onla ilgilense amenna .. haklı biraz daha rahat etmek için diye düşünüyorum
ama haftanın 7 günü onla ilgilenince bende patladı herşey ...
esmacım bizim hayatımızda inan monoton hiç bi farkı yok...
eşim nadir der hadi gel gezelim bi çay içelim diye...
haftada bigün gitsin arkadaşlarıyla görüşsün.Onunda varmış dinlenmeye ihtiyacı kafa dağıtmaya...Kafasınıda arkadaşlarıyla dağıtmayı tercih ediyor işte...
yada evde yatarak oturarak yapıyoruz bunu..Benide kendine benzetti..bişi diyince hep para sorun oluyor..ama bana gelince oluyor bu sanki..
Hımm anladım .....Senin için bir şey yapmak istedim ya ne biliyim şöyle küveti köpükle doldurmak, pizza üzerine dondurma söylemek biri aşk biri komedi iki film izlemek üst üste patlamış mısır eşliğinde iyi fal bakan birine fal baktırmak bir cigara tellendirmek, spada masaj yaptırmak, tertemiz bir havuzda uzun uzun yüzmek...Bunların hepsini sana hediye etmek isterdim önümüzdeki iki gün için....Ama yapamıyorum sadec ebu var elimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?