Kokoşş Hatunlar Kulübü

koket parisemi gittin azgun garu seni.
anam korkmuyorda bunar yaw ne parisi ne eyfeli gözüm görmez benim.

off kızlar ev hnmlığı zormuş dünden ebri iş yap yap bitmiyo halıları rulo ettim gönderdim yıkamaya bura yaz geldi tabii tekrar açıcam burda halı kalkmaz bebek için yıkatyom....

kışlıkları kaldırmıştım kendimin eşiminkileride yıkadım kaldırdım 4 kez makine çalıştırdım elektirk yine yüksek gelir...:26::26:

şuan ev okdar sıcakki temmuz sıcağı sanki....

pazar günü bebeğin eksikleride tamamladımmm...
tek eksiğim pompası kaldı süt için oda pahalı ondan en sona bıraktım lansinoh indirimde 152 TL byük ihtimal onu alırım elektirkli kraf var oda 115 TL ama kız pek önermiom dedi kafasında motoru var çabuk bozulyomuşşş...

manuel alsammı bilemedim yorumlarda berbat randıman alamıyoz yazmışlar...:44::44::44:

yarın kaynana gelcek bebeğin kıyafetler yıkancak ütülencek yerleştirilcek

odası temiz allaha şükür evimizde temiz cmteside annem geliooo.....

bugün bide alışverişe çıkmama lazım dolabı doldurmam lazım herşey evde olunca bana bakıoo...kocamı da yalnız bırakmadım dün tabeeee birlikteydik sonra eve geçtim .....

bugünü eve ayırdım yarında kaynana perşembeye allah kerim

Doktor kontrolün nasıl geçti ben yarın gidiceğim, hala doğum pozisyonu değil mi? Çatı kontrolu yaptı mı?

nbr yafrummmn nasssn kocan gelmiş gözün aydın yapışsadın hemen paris varmı parişssssssss
Allahımmm bu kızı ıslah etttt :18:
ya acaba bana paris yasakmıdır sormadımda doktora:)

hoşbulduk nerdesin laa sen bizi korkuttun haaa
Hoşbuldum cnm geldim geldim nasılsınn

Son düzenleme:
Allah var özlemedim değil bol ekşınlı rüyalar görüyorum ama hem kendi tipimi beğenmiyorum hem korkuyorum oda korkuyor az kaldı felan doğumdan sonra felan diyip kendimizi teselli ediyoruz...

valla bizde öyledik aa kuzucukum yasak olunca daha bi datlu geldiii

dikkat ediyoruz tabii gayet yavaşşşş ve dikkatli ama bidaha olurmu bilmeme baya kortuk ekşın oluyor ama haa korkuncada böcük duyda on tane laf der şimdi

ayy bucu dün hayatımın en güzel parisi laaaa

kocama yine aşık oldum ne özlemişim biz ghiç bukdar ayrı durmadık bilyosun tam tamına 4 hafta dile kolayyy

bucu nerden bilicek nan sizimi gözlüyo kızcağız sankim
aranız nasıll maşallah tartışma yok heralde bayadır

koket parisemi gittin azgun garu seni.
anam korkmuyorda bunar yaw ne parisi ne eyfeli gözüm görmez benim.

meloşşş öyle deme 4 hafta kocamla kanka olduk bende çok özlemiştim çok şık geceliği geçirdim üstüme haa bide yan kakül kestirdim hoş oldu haaa atarım resim fıstık gibim oldum yattımmmm

anam bu gelince yeter uleeeennnnnnnnnnn dedi ben uyuyodum masumca benim suçum yok

ama varya özleyince daha güzelmiş bu meretttt......kocamın beni nasıl özlediğini gördüm laa beni seviyo bu adammm bugün nasıl mutlu gitti görsen bu paris çok iyi bişe kızlar beni gençleştiryo sankiii onuda

kızz ben ölsem gidemem parise çünküm doktor yasaklamadmı artık sana?
doktor yok derse ben asla yapamam.ki şuan bizim paris hayatımızda yok zati...

Doktor kontrolün nasıl geçti ben yarın gidiceğim, hala doğum pozisyonu değil mi? Çatı kontrolu yaptı mı?

yafrummm dün kontrol yoktu iyikide yoktu 10-15 kişi erhanı bekliodu valla sakın pazartesi alam randevu söliimmm

ben raporu aldım çıktım sarı hemşire varya o verdi....35+2 olarak yazmış doğru bu benim haftam yani 33 gün önce 5 haftalık rapor almış oldum şekerim sonrasını sonra vercek doğunca 7 haziran doğum beklenen ama mayıs sonu gelirse aktarılyomuş o bir hafta doğum sonrası iznine...

bucu nerden bilicek nan sizimi gözlüyo kızcağız sankim
aranız nasıll maşallah tartışma yok heralde bayadır

aman diyelimmm hatunnnnnnnn zati işyerinde gergin adam borçlarla bide personelle uğraşyor bide bana patlamasın die adamı hoş ettik gönderdik zıplaya zıplaya gitti işeee

bucu bilir bilmiişşş garuu ooo az çok tanıyo lann beni eylüldür konuşyoz garuylaaa telefonda bile görüşmüşlüğümüz var gerçi paris konuşmadık ama osssun...

ayrı durmadımızı bilir bilmesede tahmin eder yawssssssss

sene ne oldu tam olarak yaa kanaması avr dediler doğrumu noldu bi anlat kısaca bana :44:

cnm bebeğimin eşi aşağıdaymış kanama sızıo oradanda bi gece hastanede kaldım bi haftada dinlendim işte.şükür durdu kanamam ama dikkat etmem gerek işte.

kızz ben ölsem gidemem parise çünküm doktor yasaklamadmı artık sana?
doktor yok derse ben asla yapamam.ki şuan bizim paris hayatımızda yok zati...

yawsss brck olay paris deil yaa başka bişi o duygu aşktan öte bişi fenaaa fenaaa ...4 hafta durduk işte şimdi bu ona 1 ay daha yeter sonrasını bilmiom zaten bebek gelince herkes parisi unutur 2-3 haftada öle geçer annem gelcek zatiii yaklaştırmam ee annem kalınca kaynanada kalmak isticek bilyosun dün belkide sondu

doktor yasak dedi ama dikkat ettik aslında bişi olmadı bebekte daha rahat gittim laa parise şok oldumm bebek yokken pek acıyomuş onu farkettimm

zatii uzun deildi laaa nerde eski parisler ahhh gençliğimmm gidecekkk laaaa

cnm bebeğimin eşi aşağıdaymış kanama sızıo oradanda bi gece hastanede kaldım bi haftada dinlendim işte.şükür durdu kanamam ama dikkat etmem gerek işte.

hee doktorumda öle dedi bol bol yatsın dinlensin dedi sen zaten işyerinde yorulmuyon dimi hep oturyosun ....?

bak brck koşma ani hareket etme iş hiç yapma kaynanı çağır anneni çağır kendini hiç bişeye yorma şu 3-4 haftayı dinlen bol bol .....ondan snrası kolay gider bence...

inşallah sağlıkla geçirirsin hamişliği bebeişi kucağına alırsın sen uzanma taammı biyere mutfakta bazı şeleri kolay hale getir ben öle yaptım çokta gezme bişi alıncaksa söle eşin alsın misafirde çağırma evine

kanamam geçti ya artık duramıyorum yerimde pek genede iş yapmıyorum ama cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…