koket hoşgeldin canım.
kesin gerilere gitti hatun.
gunesım mesajın cvabı yukarıda
off kızlar ev hnmlığı zormuş dünden ebri iş yap yap bitmiyo halıları rulo ettim gönderdim yıkamaya bura yaz geldi tabii tekrar açıcam burda halı kalkmaz bebek için yıkatyom....
kışlıkları kaldırmıştım kendimin eşiminkileride yıkadım kaldırdım 4 kez makine çalıştırdım elektirk yine yüksek gelir...:26::26:
şuan ev okdar sıcakki temmuz sıcağı sanki....
pazar günü bebeğin eksikleride tamamladımmm...
tek eksiğim pompası kaldı süt için oda pahalı ondan en sona bıraktım lansinoh indirimde 152 TL byük ihtimal onu alırım elektirkli kraf var oda 115 TL ama kız pek önermiom dedi kafasında motoru var çabuk bozulyomuşşş...
manuel alsammı bilemedim yorumlarda berbat randıman alamıyoz yazmışlar...:44::44::44:
yarın kaynana gelcek bebeğin kıyafetler yıkancak ütülencek yerleştirilcek
odası temiz allaha şükür evimizde temiz cmteside annem geliooo.....
bugün bide alışverişe çıkmama lazım dolabı doldurmam lazım herşey evde olunca bana bakıoo...kocamı da yalnız bırakmadım dün tabeeee birlikteydik sonra eve geçtim .....
bugünü eve ayırdım yarında kaynana perşembeye allah kerim
Nannnn koketttt gelir gelmez paris dedun haaaaaa azgun karuuuu senuuuuuuuuuuuuuuuu
dün parise gitttim yemin ederim offff geldii artık kocişi çok özlemiştim çokta şık geceleğim vardı geçirdim üstüme misler gibi uyudum bu geldi gelince böle oldu
leopar gibi atladıadamı deli ettim uleeeeeeeeeeeeeeeeeennnnn
ama çok masumca ydııııııııııııııııııı cnmmm yavaş ve anlamlıydııııı kocama yine aşık oldumm ahhh bi enerjiğim sormayınnn burdan iskenderuna koşasım varrr
kuzuma dikkat ettik merak etmeyin 4 haftadır kocamı koklayamıom bile ee benede yazıkkkk...çok özleyince dahada güzel olyomuş bunuda anladımmm...
Allahımmm bu kızı ıslah etttt :18:nbr yafrummmn nasssn kocan gelmiş gözün aydın yapışsadın hemen paris varmı parişssssssss
Hoşbuldum cnm geldim geldim nasılsınnhoşbulduk nerdesin laa sen bizi korkuttun haaa
Allah var özlemedim değil bol ekşınlı rüyalar görüyorum ama hem kendi tipimi beğenmiyorum hem korkuyorum oda korkuyor az kaldı felan doğumdan sonra felan diyip kendimizi teselli ediyoruz...
Kıs koket osledım nannn senuuu azgun karuuuuu ama alısverıse cıkmam lasım oğle yemeği içinnnn saat 12 oduu
ayy bucu dün hayatımın en güzel parisi laaaa
kocama yine aşık oldum ne özlemişim biz ghiç bukdar ayrı durmadık bilyosun tam tamına 4 hafta dile kolayyy
koket parisemi gittin azgun garu seni.
anam korkmuyorda bunar yaw ne parisi ne eyfeli gözüm görmez benim.
valla bizde öyledik aa kuzucukum yasak olunca daha bi datlu geldiii
dikkat ediyoruz tabii gayet yavaşşşş ve dikkatli ama bidaha olurmu bilmeme baya kortuk ekşın oluyor ama haa korkuncada böcük duyda on tane laf der şimdi
Doktor kontrolün nasıl geçti ben yarın gidiceğim, hala doğum pozisyonu değil mi? Çatı kontrolu yaptı mı?
Allahımmm bu kızı ıslah etttt :18:
ya acaba bana paris yasakmıdır sormadımda doktora:)
Hoşbuldum cnm geldim geldim nasılsınn
bucu nerden bilicek nan sizimi gözlüyo kızcağız sankim
aranız nasıll maşallah tartışma yok heralde bayadır
sene ne oldu tam olarak yaa kanaması avr dediler doğrumu noldu bi anlat kısaca bana :44:
kızz ben ölsem gidemem parise çünküm doktor yasaklamadmı artık sana?
doktor yok derse ben asla yapamam.ki şuan bizim paris hayatımızda yok zati...
cnm bebeğimin eşi aşağıdaymış kanama sızıo oradanda bi gece hastanede kaldım bi haftada dinlendim işte.şükür durdu kanamam ama dikkat etmem gerek işte.
hee doktorumda öle dedi bol bol yatsın dinlensin dedi sen zaten işyerinde yorulmuyon dimi hep oturyosun ....?
bak brck koşma ani hareket etme iş hiç yapma kaynanı çağır anneni çağır kendini hiç bişeye yorma şu 3-4 haftayı dinlen bol bol .....ondan snrası kolay gider bence...
inşallah sağlıkla geçirirsin hamişliği bebeişi kucağına alırsın sen uzanma taammı biyere mutfakta bazı şeleri kolay hale getir ben öle yaptım çokta gezme bişi alıncaksa söle eşin alsın misafirde çağırma evine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?