Tercübeli anneler size bi şiy sorucam yarın dok. kont. var ama merak ettim benim karnımda adet sancısı gibi düzensiz ağrılar oluyor, bu normal dimi doğuma hazırlık yalancı sancı..Bazen günde 3 4 defa 4-5 san orta şiddette..
yapma yaa senden önemlimi boşver ben tavaları yukarı koyuyodum yığdım aşağı dolaba kötü göründü ama napim uzanmaıom sandelyey hiç çıkmam asla ....
meloş bide adam vermezseee öyle bir durum olurmu yani ben senden para almadım der işten çıkarırmı bişe felan da imzalamadılar ???
ne olcak ozman nasıl ispat eder?:44:
keşke vermeseydi olayına girmiyeceğim ama kim kime bu zmanda para verir ki? hele sen ihtiyacın varken kafam karıştı haaa
bu adam yüzsüz anladık ama bu parayı almanın bi yolu olmalı böyle gitmez bu adam oyalamıyordur umarım
vıcdansız yaa
benımde aklıma o geldı aman çıkartmaısn ama eşin desın ya ev sahıbı geldı bugun kira vermem şart dıye
ayy ne zor durum
ben cok sıkıyım o konuda kaçkez komşum geldı vermedım
ben sabah 5 te kalkıp 6 olmadan evden cıkıp işe gelıom stres yaşıyom o yatsın 1 2 lere kadaar sonra sokaklarda gezsın oldu cnm
ayağına göre yorgn uzatsaymış
benden borç ıstedı vermedım yaa komşua gıttım oray bırakmış poşetlerını
kızına dolu dolu seyler almışş
meloş ne kadar borç verdiniz siz bu adama?
bunu düşünmek istemiyorum sadec para istediğine dair cep telefonu mesajı var.
öyle bişey yapsın gider o dükkanı dağıtırım ben.
çocuğumun rızkını eşimin emeğini kimseye yedirmem.,
bence oyalıyor çünkü kızına gidip bisiklet alabiliyor.
ama hata eşimde dedim ya elin ne zaman bollaşır o zaman ver denir mi yaaaaaaaaa?
kira ödeyeceğini söylemiş. buda demiş ben çarşamba perşembe yokum.
istanbula seminere gidiyorum.
eşim müşterisi ile konuşurken duyuyor karısına süpriz yapacağını.
bizde ilk kez borç verdik bi daha tövbe.
2000 tl canım. o para kenarda olsaydı kreşin parasını ödeyecektik.
koket bak onlara cimri denır benım gıbılere tutumlu tamam mı
ayy len o kadında bı saf yaa
demıo mu onca yıl sonra bebemız oldu onca malımız var nıye başkasından alalım dıye
hee cimriii teyzem valize çuklatlar koyuyomuş gelirken yazları adam diomuş orda çuklat yokmu alamıolarmı die ki orda ucuz ve kaliteli çuklatlar adam çok pinti böcüğüm sen de cimrisimisin laff yani bizimkisi ....
teyzem saff böcüğüm çalışmıyor ev hnmı çok saf ve iyi niyeli polyanna bi teyzem var herşeye hee der asla eşile tartışmaz ve ona paşalar gibi bakar yemeğini eksik etmez 15 senelik evliler sordum bikere dışarı yemeğe gitmemişler neymiş evde yapılan yemek sevgiyle yapılyomuş teyzemi bunla kandırmışşş....
adam çok cimrrrii yaa anlatmakla bitmezzz teyzemde bi okdar saffff zati saff olmasa o adamla evlenemzdiii adam soğuk nevale beee....varsa yoksa işi bebekle ilgileniyormuş gerçi ama ossun teyzem ona hizmetçi gibi bakıo alsın evine bir kadın yaaa cimri adam anasın evinde hizmetçisi bilen varr...
pintiliğin ötesinde bir adam uyuz olyom onu görünce laf sokasım geliyor Türkçe bilmiom dedi yalanını yakladım anlıyor fesat bide anlamıyom dio sünnetsiz aşşağlıkkk
he türk deılmış
len teyzende adammı kalmamış bee
anlamamış mı düğünü neyım naısl oldu masraf olmasın dıye neler etmıştır kımbılır
smoker buarada yazdıklşarına uzldum ama kız bosver allah bıryerdnn guldururyor ınsanınnn yuzunuu sevın ıste kocan ve aılesı duskunler en azındannn. mutlu ol
benmde annem bazn emırvakı seler soler haaa cok ısrarcı deıldr ama bazn der okuttum okdr olcakkk varsa verck olum kızm vs ama bız alınmıyoruz annem cok cıle cektıı coke zıyet cektı bızlerı buytmek ıcın oda onunn mutlulugu dıye dusnyrzzz.. ztn paramız olmasa ıstemezz herlde haa ztn verın dıyede baskı yapğmıyor ama bazn laf arasnda der okuttum ettm olck okdr dıyeee... ama benım annemmm aldıgının kat katıdaa yaprr cocugummm bu yasına kadrkı kıyafetlerı hep annemdndı eger ben aldysammm gereksz vee ekstra seler almsmsdr sukurrr oacıdn cok masrfmz olmadı halada almaya devm eder haftasonu ank ya gıttım yaa bırsuru kıyft alms oglanaaa parasınıııı sordmm ya hepsıne 5-10 vs verdımmmm.. ister ver ister verme dedı guldu:):)
cunku ztn ben arada para yollrımmm... 1 torbaaa kıyftle geldık ogluma saolsn allah razı olsn anamdn bende kazancım oldgu muddetce yapmayaa calısrrmm. aama benmde es tarafndan cok gormuyorumm gercı onlrda b u aralar kotununn ıyısı oldular hehe cok garıpp ya bıryerden mutlu oluyorz baska yerden olamıyoruz vs butun guzellıkler bırarada olamıyor maleseff
off cok karısık yazdım bılıyorum kuusra bakmayınnn
ne düğünü nikah direk beyaz bir elbise giymiş teyzem oda takım elan kimseyide çağırmamış bu herif insan evde yemek felan verir öğrenciydi evlndiklerinde ondan masraf olsun istememiş ...teyzem safff mutlu olmuş öyle seviyor peteri yakışıklı die adama tav olmuş bence sünnetsiz sevmedim adamı büllüğünü kestirsin önce ....
iki oda bi salon küçük bir ev almış yaşıyolar annesinin eski mobilyasıla hemde annem gitiğinde görmüşşş evi hiç güzel değildi ama teyzem küçük şelerle mutlu olan bir kadın garip demi biz olsak çemkiririz bu ne annenin eski mobilyası die...
ama semienrlere giderke teyzemide götüryo otelelre beleş yaa herşeyy evde yemek yapmasın otelden yesin diee ahahahhahahah
teyzem sevinyo yazık beni gezdiryo die safff bi görsen bukdar saf bi insan görmedim dersin çok iyi niyetli o beee
laa insan bi selam verir tavuna gışştttt mı dedik
Yo aslında anlatmak istediklerini anladım.... çok uzatıp sizide bunaltmak istemiyorum ama biz 3 kardeş anneme her ay cep harçlığını yatırır memlekete gidince marketden a dan z ye alırız her şeyi ...doktor parası koluna bileziği vs sırayla hallolur inanın gözüme gelmez..Olay onun aşırı ilgisizliği varsa yoksa kendi dertleri kendi istekleri bunaltdı.Allaha şükür bizlerin bir derdi yok şu an hepimiz mutluyuz ama insan anasına nazlanmak istiyo be bazen...Ya benim derdim para pul da değil yanlış ifade etmeyim zaten düzenli para gönderip bana bunu al demek saçma....smoker buarada yazdıklşarına uzldum ama kız bosver allah bıryerdnn guldururyor ınsanınnn yuzunuu sevın ıste kocan ve aılesı duskunler en azındannn. mutlu ol
benmde annem bazn emırvakı seler soler haaa cok ısrarcı deıldr ama bazn der okuttum okdr olcakkk varsa verck olum kızm vs ama bız alınmıyoruz annem cok cıle cektıı coke zıyet cektı bızlerı buytmek ıcın oda onunn mutlulugu dıye dusnyrzzz.. ztn paramız olmasa ıstemezz herlde haa ztn verın dıyede baskı yapğmıyor ama bazn laf arasnda der okuttum ettm olck okdr dıyeee... ama benım annemmm aldıgının kat katıdaa yaprr cocugummm bu yasına kadrkı kıyafetlerı hep annemdndı eger ben aldysammm gereksz vee ekstra seler almsmsdr sukurrr oacıdn cok masrfmz olmadı halada almaya devm eder haftasonu ank ya gıttım yaa bırsuru kıyft alms oglanaaa parasınıııı sordmm ya hepsıne 5-10 vs verdımmmm.. ister ver ister verme dedı guldu:):)
cunku ztn ben arada para yollrımmm... 1 torbaaa kıyftle geldık ogluma saolsn allah razı olsn anamdn bende kazancım oldgu muddetce yapmayaa calısrrmm. aama benmde es tarafndan cok gormuyorumm gercı onlrda b u aralar kotununn ıyısı oldular hehe cok garıpp ya bıryerden mutlu oluyorz baska yerden olamıyoruz vs butun guzellıkler bırarada olamıyor maleseff
off cok karısık yazdım bılıyorum kuusra bakmayınnn
laa insan bi selam verir tavuna gışştttt mı dedik
Yo aslında anlatmak istediklerini anladım.... çok uzatıp sizide bunaltmak istemiyorum ama biz 3 kardeş anneme her ay cep harçlığını yatırır memlekete gidince marketden a dan z ye alırız her şeyi ...doktor parası koluna bileziği vs sırayla hallolur inanın gözüme gelmez..Olay onun aşırı ilgisizliği varsa yoksa kendi dertleri kendi istekleri bunaltdı.Allaha şükür bizlerin bir derdi yok şu an hepimiz mutluyuz ama insan anasına nazlanmak istiyo be bazen...Ya benim derdim para pul da değil yanlış ifade etmeyim zaten düzenli para gönderip bana bunu al demek saçma....
He valla güneş hepsi tam olmuyor ama polyanacılık yapayım eşim ve ailesi ince ya odaha iyi sanki insan ne olursa olsun anasına babasına kinlenemiyo kırılıyo aboovv kw yapmasa gıcık olurum yaptığı halde çok şeye tahammülüm yok..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?