Kokoşş Hatunlar Kulübü

esma burda ama sanırım işim çok demişti ....
alya yı unut kızım sen artık o özgür bizim gibi patron kölesi deil o anca 12 lerde canı isterse gelir ondada biz uyumuş oluruz..
heaaaa sevınıyonmu askımdann ayrıyım dıyee gızzz smokkkk

ben gedummmm canlarımm alyam aradı kocesı yıllık ızın kullanıyormus bı kaç gunn alısverıse cıkacaklarmıs azrayı cıse alıstıryorlar yaa hepicüğünüze slm gonderdı

a.s dur tacız edemm bende eonu accıkk

eeee akşama neyemek var laaaaa ben bişey yapmayacammm canım ıteemıyoreee aklımada gelmiyor laaa bıseyyy kahvaltımı yapsak aceppp

benm koce yok ev toplucam bennn mantı makrnaa yeter olumla banaa

oohhhhh mıssss gıbıııı bende yıllık ızıne cıkıcammm ama nezman gıtsem bılemıyorum

benım birrr yıllıkk iznim bilee yokk

buarada çamaşırları topladım yerleştirdim tişört ve gömlekleride ütüledim ben alışverişe gidiom yemeklik bişiler alcm ordanda kocaya giderim hadin görüşürük öptüm hepicinizi

valla bir doğrum güneş ozman düşünürük önce bir bebeği görelim zaten onun sevinciydi hergün gel gitlerdi yorgunluktu bitap düşerim 3-4 hafta öyle geçer sonrası na bakarızzz ...doğumada az kaldı zaten bakarsın 2 haftaya sonra olur bellimi olur ebnde sabırsızım kocada oğlumlu sabırlıysa bekler:13:

Ne sandın kızım azıcık topik durgunlaşsın alya nerde burcu nerde esma nerde

hahahaha kim pasaklı nan?
pazar günü temizliğimi yaptım ütülerimi yapıyorum günlük
bulaşığım bile yok ortada.
bu sefer tutmadı canem

bende dun utumu neyım yaptımmm temızlığı yapmıstım zatıı hafta sonuna buyuk temızlık yapacemm bugunde banyoları temızlerımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…