ben gedummmm canlarımm alyam aradı kocesı yıllık ızın kullanıyormus bı kaç gunn alısverıse cıkacaklarmıs azrayı cıse alıstıryorlar yaa hepicüğünüze slm gonderdı
Özendim haa bende 3 hafta sonra özgürüm...
eeee akşama neyemek var laaaaa ben bişey yapmayacammm canım ıteemıyoreee aklımada gelmiyor laaa bıseyyy kahvaltımı yapsak aceppp
uzun zamandır demedıydımm
senden garu olmass
ayyyyyyyyy böcükkk alemsinnnnnnnnnnnnnn
pohahahhaha
kısmede demıy hee
meloş lennn sanada demıom bak pasaklı neyım özlemışım
pasaklu garuu
pohahahhaha
kısmede demıy hee
pasaklu garuu
heaaaa sevınıyonmu askımdann ayrıyım dıyee gızzz smokkkkesma burda ama sanırım işim çok demişti ....
alya yı unut kızım sen artık o özgür bizim gibi patron kölesi deil o anca 12 lerde canı isterse gelir ondada biz uyumuş oluruz..
ben gedummmm canlarımm alyam aradı kocesı yıllık ızın kullanıyormus bı kaç gunn alısverıse cıkacaklarmıs azrayı cıse alıstıryorlar yaa hepicüğünüze slm gonderdı
eeee akşama neyemek var laaaaa ben bişey yapmayacammm canım ıteemıyoreee aklımada gelmiyor laaa bıseyyy kahvaltımı yapsak aceppp
oohhhhh mıssss gıbıııı bende yıllık ızıne cıkıcammm ama nezman gıtsem bılemıyorum
sende özlemişsiidr kız
cimri ayyy tutumlu böcükkk
ay kız teyzen hakket cok saf lenn
her eve öle garu lazımmm
hatta esmanın kocesıne ılk baştaa
heaaaa sevınıyonmu askımdann ayrıyım dıyee gızzz smokkkk
a.s dur tacız edemm bende eonu accıkk
benm koce yok ev toplucam bennn mantı makrnaa yeter olumla banaa
benım birrr yıllıkk iznim bilee yokk
buarada çamaşırları topladım yerleştirdim tişört ve gömlekleride ütüledim ben alışverişe gidiom yemeklik bişiler alcm ordanda kocaya giderim hadin görüşürük öptüm hepicinizi
ahhh yiiruum kokett tavumm yokki kış diyesin hehehehe. sanada yazıcaktım ama işler karısık tam yetısemıyorum yazdıklarınızaa sana dıcekktımmmm ulennn 1 ay zor dayandınn parisee nasıl yapcannn dogumduuu lohusalıktı.... cocuk uyamı hastalk oyyoyyyy.... allah yardımcın olsunn pariss guzeliii hehehee
bende senı anladım cnmm snde haklısn para pul onemli deil aynennn ınsn ılgı beklıyor tabeee... neyse bosver bunlrı hamıs hamıs dusunme derımmmm bunalıma gırerr ınsannn bende bak mutlu olmaya calısıyrm k.v tarfndn kızdgm seyler oldugu halde dıyorum buda onun yapısı hosgormeye calısyrm saglıkk olsunnn..
off alyaa esmaa burcu nerelerde bu garlarda buaradaa
kız bu lafı bana görumcek msj atmıştııkonuşmuyk yaa
pohahahhaha
kısmede demıy hee
pasaklu garuu
heaaaa sevınıyonmu askımdann ayrıyım dıyee gızzz smokkkk
a.s dur tacız edemm bende eonu accıkk
benm koce yok ev toplucam bennn mantı makrnaa yeter olumla banaa
benım birrr yıllıkk iznim bilee yokk
ben börek yapıcam yarın kaynana geliyor bende ona yapam dedim düzen bozulmasın
hahahahakim pasaklı nan?
pazar günü temizliğimi yaptım ütülerimi yapıyorum günlük
bulaşığım bile yok ortada.
bu sefer tutmadı canem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?