Kokoşş Hatunlar Kulübü

koketim paşam iyi çok şükür.
evde olmak nasılmış? ev hanımlığı zordur ama tadını çıkart valla.

brck sakın iş yapayım deme. hele ağır kaldırma sakın uzanma birde.
tembellik yap dinlen.

az önce gittim eşime mail yazdım. içimdekileri döktüm ohhhhhhh!
akşam evde çocuk varken kavga etmekten iyidir.
okusun kafasına dank etsin.
başına kakmayım diyorum ama bazı şeyleri çabuk unutuyor.

meloşş ev hnmlığı zor bide ben TV izlemem sevmem kahvaltı hazırla az bulaşık vardı elde yıka yok kışlıklar yıka ser kaldır ütü yapcem şimdi bütün eşin tişört ve gömlekleri:26::26::26:

ev temiz allahtan bide onla uğraşsadım zordu tabii...banyo yollukları attım makine onlar kurudu yerleştirdim yenisini aç felan böle geçti ...

bide alışveriş yapcm dolaba işte yakın market var sonra belki giyinir eşimin ora giderim personel adamı bunaltıyo

akşama börek yaparım sodalı nezamandır yapmıyorum sever eşim.

senin olayı okudum az önce geriden patron nekadar yüzsüz üş eşin açık açık sölesin yaa gelince istesin bence onun parası yaa allahım ne insanlar varyaaa...

koket h geldın lenn
parısçı garuuazgunsun len yemın ederımmm

diyene bakkkkk

sen koştur koştur çekerken dizini eyyyidiiii ama dimii

naptın laaaa gettimi goncan yoksa devammı dizilere...

işyerinde naptın herşey yolundamı leptop almamış ehrhal dahaa kızgınmı adam sana laaa

nasıl 2 şeee süslemek laa öelmi dedilr ayıp etmişler bebeğin eşyaları çok pahalı o bürsürü ıvır zıvır dedikleri şeeeyeee maaaşlarımız gidiyor :26::26::26:

boşver bacıcıcğım bişe bekleme beklenti içine girme salla yapan yapsın yapmayan ama sakın laf etmesin ver ağzının payını okdarda değil gelmesin kimse üstüne hamişsin germesinler aaaaaaaaaaaaaaaaaaa

olm benımle sen bır mısın ben hamış mıyım sen gıbı

gıtmedı daha dızılere devamda gtse artık yaa
para yok işyerınde sıkıntı cok

dedım halletcem dedı bakalımm

meloş ben gene senın eşine kızarımm cnm nıye dycen
ben kredı cektım ama zordaydım hepsını borçlara yatrdım deseydı
nıye gtmış vermış yok bıdaha vermış
valla ben o adama yemek bıle yapmam evde tüpüm olmuycak adam borcu vermıycek
eve sokmam lenn
gtsn yüzsüzluk etsın ıstesınnn

işte benimki saf ya. niye sen ne kadar borcun var herşeyini anlatıyorsun.
buna kzııyorum. ne kadar kenarda kaldı herşeyini anlatıyor.
sen söylersen oda senden ister tabi.
geçen haftadan beri söylüyor zaten.
tüpüm yokken yapmadım zaten evde resmen survıvor yaşadım.
cumartesi tüp yok oğlana süt ısıncak cezveyi sıcak suya oturtup ısıttım.
hemen pazar günü aldı. ama piknik tüpü.
istiyor geçen haftadan beri çünkü bu hafta kira yatacak.
geçen ay kreşe veremedik. benim maaş oraya gitti.
kira kaldı. o kadar sinirleniyorum ki kendimi tutamasam gidip ben çemkiricem adama.
ama olmaz işte.
hayır korkum parasını istiyor diye işten çıkarmasında.
nede olsa altın yumurtlayan bir tavuk aldı yanına.
eşime ihtiyacı yok.

havalar ısındı oğlum hala kışlıklarla duruyor.
ona bişeyler almam lazım. biriktirdiğim paraya dokunmak istemiyorum henüz.

smoker üzülme cnm okuyunca bende üzüldüm benim annemde biraz gamsız soğuk davrandı doğucak die geliyor cmtesi doğunca büyük ihtimal ilgiyi gösterirler die düşünyorum...sende boşver beklenti içinde olma kim neyparsa torunu için yapmış olucak sen için deil...kırılma üzülme darılma salla şöle düşün yabancılarda aile kavramı yok karı koca yaşayıp kendileri yapıyorlar ilerde anlıyacaktır hatasını ama çokta önemli olmayacak ....

Sen oilgilensin die istedikçe düşündükçe daha üzülürsün olayı akışına bırak kendini üzme bence gup gupta üzülür sonra...

koketim söylemesine gerek yok 50 defa zaten biliyor durumu.
ama gerçekten şu günlerde içim çok acıyor.
patronu ist. gidiyor ya eşine doğumgünü hediyesi.
gitsinler ama burunlarından gelsin inşallah.
beddua etmiyorum sadece içlerine sinmesin.
ben burda sıkıntı çekeyim çocuğuma bi ayakkakbı kıyafet alamayım.
adam yüzsüz gitsin eşine doğumgünü süprizi yapsın.
borcunu öde ne halt edersen et.

meloş bide adam vermezseee öyle bir durum olurmu yani ben senden para almadım der işten çıkarırmı bişe felan da imzalamadılar ???

ne olcak ozman nasıl ispat eder?:44:

Ay canım benim saol tatlım evet haklısın biraz hamişken insan hassas oluyor ya biraz ondan dooru diyosun yapanda sağ olsun yapmayandı Allah şükür dertleri tasaları yok hastalık felan Bin şükür..tek derdim bu olsun

geçsin olsun sen yine tedbiri elden bırakma dikkat et çağır kız zman zman yemek bişiler yapsın azcık nazlan hamişsin...

brck sakın iş yapayım deme. hele ağır kaldırma sakın uzanma birde.
tembellik yap dinlen.

haklısınız kızlarr..dün cama uzandım biraz korktum sonra valla.perde sıkışmıştı düzeltemedimde

keşke vermeseydi olayına girmiyeceğim ama kim kime bu zmanda para verir ki? hele sen ihtiyacın varken kafam karıştı haaa

bu adam yüzsüz anladık ama bu parayı almanın bi yolu olmalı böyle gitmez bu adam oyalamıyordur umarım

vıcdansız yaa
benımde aklıma o geldı aman çıkartmaısn ama eşin desın ya ev sahıbı geldı bugun kira vermem şart dıye
ayy ne zor durum
ben cok sıkıyım o konuda kaçkez komşum geldı vermedım
ben sabah 5 te kalkıp 6 olmadan evden cıkıp işe gelıom stres yaşıyom o yatsın 1 2 lere kadaar sonra sokaklarda gezsın oldu cnm
ayağına göre yorgn uzatsaymış
benden borç ıstedı vermedım yaa komşua gıttım oray bırakmış poşetlerını
kızına dolu dolu seyler almışş

bazen bişi olunca annem der ben seni şöle okuttum böle yapım cart curt oda beni kırar hala daha ordaaa ....

ama ben asla beklenti içine girmiyorum anne şuyu eksik demedim dememde kendisi söledi şunu ben yaparım die yapmaada nie yapmadın demem kendi vijdanına bırakırım k.v zaten keşke yapmasa bilyosun beninm kaynana yapar 15 gün sonra kocamdan para ister ...

ben bunlarla kafayı bozsaydım şimdiye bu bebeği taşıyamazdım allah bebişlere sağlık versin bizede çalışacak güç herşeyin en kalitelsini alalım yapalımm... bazılarının çocuklarına kendilrinin bile bişe yapmadıklarını düşün ekonomik durum işssizlikten bazısıda pintilikten ....

bişi diim sana benim eniştem prof bilgisayar mühendisliğine ve iktisata yüksek lisanlar yapıp prof olmuş almanyanın en büyük ünivertesinde aklın alamayacağı maaşa çalışyor belki 5 bin EURO yu geçer aldığı evi var arabayı lüzumsuz görüp almıyor orada trenlere biniyor...

teyzemin bebeği oldu 10 sene sonra kaç senedir deniyolardı olmuyordu neyse adıda SAHARA güzel bi kızzz...

eniştem demiş teyzeme diğer yezemin kızı 3 yaşına girdi git ona eşyalarını iste üst baş ne gerekyosa benim teyzede salak bee adam okdar para alıyon mezaramı götrücennn direk gitmiş tezem bütün eşyaları toplayıp getirmiş diğer teyzemden ....

haa peterin anne ve babası villada oturyooo yardım etmezler çünkü oğullarının iyi bir maaşa çalıştını bilyolar ...ama peter çok cimri parayı biriktiryo yaşlanınca yicekmiş parayı ozmana kadar yaşarsa iyi olursa yer parasını yoksa ona buna kalır parası...

nenemin tarlaları var altınları var oda yardım etmez çünkü peterin durumunun iyi olduğunu biliyor...adam dubailerde semienre gidiyor kitap yazdı okdar başarılı ve zengin ama diğer teyzemin eşyaları ile büyücek düşün beşiği bile istemişler bu olayy oldu ailede ama salk teyzemin umrunda bile değil...

neymiş bebek eşyaları pahalıymış adam bunu demiş teyzemem ve gerk yokmuş masrafa ....diğer teyzem şok olmuşş biberona kadar dio verdim herşeyi ...hiç bişe almamışlar bak bide böylesi varr amannn kocalarımız öyle olsaydı öyle birile yaşamak zor olurdu beee....

haklısınız kızlarr..dün cama uzandım biraz korktum sonra valla.perde sıkışmıştı düzeltemedimde

yapma yaa senden önemlimi boşver ben tavaları yukarı koyuyodum yığdım aşağı dolaba kötü göründü ama napim uzanmaıom sandelyey hiç çıkmam asla ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…