Kokoşş Hatunlar Kulübü

kasığımmı rahmimmi anlayamıyorum sanki bıçak saplıyolarrr kalp gibi atıyoo off yaaa

böcük ne desen boş olum.
Bu hafta eşim koltukları çekti ben sildim bi güzel.
Hiçte yüzeysel değilim.
Koltukları tek başına çekipte belimi sakatlayamam.
Banyom dahil her yerim pir pak alyanın deyimiyle.
Sadece günlük çamaşır ve ütülerim var.

boşver laaaa geç gettsınnnnnnnnn soledınmı laptopu

söyledım len
netten alcem bı yer var mı yaa
çekem kartından alamm

ınanmıyorummmm

kocen nerde laaaaaaaaaaa yıllık ıznın nıyem yokk:26::26::26:

NAN BEN 3 YILDR AYNI YERDE calısyrm aslnda am bız toplu ekıp olrkk baska bır fırmaya transfer oldukk ve 6-7 aylık gırısımız burda yıllık ıznımzz yok işler youn olsa bıle kullanamayz zannımca mutsuz bennn

Ne sandın kızım azıcık topik durgunlaşsın alya nerde burcu nerde esma nerde

Ben deil yaav güneş beni beğenmiyi..

nıyekııııı acabaaa vardır bı bıldıgııı gunesımın hahhh haaah haaaaa kotuyum ben kotuyummm

kızlar kafanız şişiyodaa belki odama kanepe karşılıklı koyunca alan daralıyoo..
köşe koltuk yaptırıcam sanırım karşısına peteğin önünede uzunca bir puff 3 kişide oraya oturabilir...ne dersiniz???
bide mutfağıma stor ve tül yaptırmam lazım kenarları duvar camın nasıl bişi gider bilemedim mekanizma sevmiorum ama sanki hoş durur gibi:44:

fotoyu kaldırcam kızlar az sonnaaaa burcuu bak bak damadınaaaa:):) artıslıgıne bak gozlugune bak

Brck rahim büyürken gerilmeler acımalar bende de oluyordu diye hatırlıyorum ama kısa kısa olur geçer eğer uzun sürerse hemen izin al doktora git...

köşe koltuk guzl fıkır tabııı odann durumunaa goreeee ozl yaptrrsn kullanıslııı bişi olması sart kose koltuklr mısfr gelnce zor olıı

Brck rahim büyürken gerilmeler acımalar bende de oluyordu diye hatırlıyorum ama kısa kısa olur geçer eğer uzun sürerse hemen izin al doktora git...

Şuan daha iyiyim cnm geçti.Ama ara ara oluyor tabi.Doktorda olabilir demişti aslında.

köşe koltuk guzl fıkır tabııı odann durumunaa goreeee ozl yaptrrsn kullanıslııı bişi olması sart kose koltuklr mısfr gelnce zor olıı

özel ölçü yapılacak cnmm
gerekirse misafir çağırmam
oğluşun çok yakışıklı yaaaa

yaa gormedınmı bak eklıyorum kaldırcamm buarada omurle ılgılı kotu haber aldım yınee yazcmm dur

Son düzenleme:
maşallahhhh kuzumaaaaaa noldu yaaa umarım kotu bısey yokturrr:26:

hee arkadası yanagını durtmusss ısrmaya kalktı snrmmm cok bişi yok dedı ogrtmn umarm oledırr

ben nemzn face e foto yuklesm ogun bısı gelıyor basımıza bırsuredır kapalıydı fotolr acım dedım ulennn:):)

tesaduftur bu tabıkı ama birnde ekledm utudustu gozu yandı bırnde merdıvenden dustuu bırnde elı yandı birndee okulda yoldulr tovbe tovbeee sımdide aradı ogrtmn yanagını ısrmaya kalkmıs cocuk o onn kagıdını alms galıba flnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…