Kokoşş Hatunlar Kulübü

Evet ada face grubunda iki kişi ikiside 32. haftada doğurdu biri 3 hafta küvezde kaldı çıktı taburcu olup eve gittiler diğeri dün doğurmuş küvezde ama durumu iyiyimiş...
Çatı muayanesi yapmasın bana doğum anında bakıp karar versin strese sokmasın şimdiden..
Yaaa hiç sorma dün gece saat 10 dan sonra çanta hazırladım ben hastane için ne biliyim şeytan mı dürttü bu hafta sonu adam gibi çeki düzen vereceğim ama dedim acil bi şey olursa elimin altında olsun..:18:

günaydın kızlar..

günaydın hamiş karular..

anamm topikte doğm heycanı başladı..

bence en önce ada doğurcak

smoker sonra sıra sende

nan brck...smoker garuları...
koketten sonra ben varım sırada oğluş 35 haftalık oldu bile

hoşgeldin cnmmm aman aman sen gir sıraya kızzz baksana hazırda bekliyosun hihi ben almıyım daha zati:)

smoker benim doktor çatı muayenesi yapmadı bizim geline doğumda baktı belkide normal doğurmuştu..
sezeryan isteyene zati yapmıyo.bu arada az önce sana smoking demişim nie öle dedimki:)

Son düzenleme:
günaydın kızlar..

günaydın hamiş karular..

anamm topikte doğm heycanı başladı..

bence en önce ada doğurcak

smoker sonra sıra sende

Günaydın naber esma sultan...İşleri hafiflettin mi ? Evde keyifler nasıl?
Hımm ada koket sonra ben doğuruyum ben bu ay sonuna kadar çalışacağım bir haftada evde uyuyum tembellik felan edeyim yaa..:18:

zil çalar Ada kız kaçar :)))

esmaaaaa sen nasılsın bu arada çıkıyorum ama sen yaz yine de kocenle ne yaptın bacım???

Heee güldüm hatta biri tüttürmek istiyo dedim..Bilinç altı

smoker çalışkansın kızım sen maşallah

adada öylee... heç hamişim die nazlanmıyorsunuz helal olsun valla..

benm evde işler buz gibi rüzgarlar altında devam edior kızlar

metin eren kayınvlaidemde kalıor akşamları onu alıp yemk yiip ev geçiorum muattap olmuyorum

annesi babası onunde arabayı satıcm dedi

yetişemiormuş ödemelere

bende ne istersen onu yap dedim... arabasız kalıncada çocuğu bırakmak için annlerde yaşarsın dedim

daha bir sinirlendim dun akşam.. adamda minnet duygusu yok... sıkıştımı satma duygusu var... aha buraya yazıorum kızlar..

bizden bir cacık olmaz.... ben bu adama ekonomi yapim çocuğuma gelecek hazırlayım dedikçe..

köle modunda çalıştıkça .. havalara giriyor... onu satarım bunu satarım.. sadece kendi emeği var gibi benm katkım yok gibi

böyle boğazlamamk için zor tutuyorum kendimi... böyle konuşmaya çalışıor ama.. aslaaa sinirlerim tavan..

ödeyecek bana bu yaptıklarını bundan sonra görsün bakalım neye mal olursa olsun..

GÜNAYDIN KIZLAR!
AY ESMAM SİZE NAZAR DEĞMİŞ BENCE YAAAAAAA.
EŞİNLE FOTONU KOYMUŞTUN YA HİÇ ÖYLE BİR ADAMA BENZEMİYOR SEN ANLATTIKÇA HEM HAYRET EDİYORUM HEM ÜZÜLÜYORUM.
YA BU SATMA MUHABBETİ ERKEKLERİN GENELEİNDE VAR. EN BASİTİ EŞİM NE ZAMAN SIKIŞSA CEBİMİ SATIYORUM DER. BENDE DUR SATMA DERİM HEP. ONUN YÜZÜNDEN ALYANSIMI YÜZÜĞÜMÜ ÇEYREĞİMİ BİLEZİĞİMİ SATTIRDIM.
BİN KÜSÜRE ALDIĞI TELEFONU 200 TL YE SATACAK. MANTIĞA BAK.
KEŞKE İMKANIN OLSA DA BİR KAÇ GÜN KAFANI DİNLESEN.
ANNENLER YAKIN MI BİLMİYORUM.
BİRAZ KAFANIZI DİNLEMENİZ LAZIM.
DÜNDEN BERİ KAFAMA TAKILDI, BÖYLE EŞLER İÇİN OKUNAN BİR DUA VARDI.
ASLINDA BİLDİĞİMİZ SURELER. OKUYUP SUYA ÜFLEYİP İÇİRİYORSUN KOCANA.
AMA BULAMIYORUM.
KESİN SİZE NAZAR DEĞDİ.

ooooooooo günaydın

bütün hem iş hem kadın burada ve haberim yok.

böcük bu sana :117:
melodi buda sana

haber vermediğinz için

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrr
dün sabahh yazdım yazdım sabah dediysem öğlen işteee neyse yazdım net yok dedi silindi ayhh nasıl sinirlendimm dışarı çıkmak zorundaydım kocem bekliyordu bidaha yazamadımmm(

esmam sana yazmıştımm tatlım yaaaaaa müsait olunca konuşlm olar mı?

brckkk hoşgeldin dikkat et kendine

smok kızzz bayağı bayağı açıldın yazıyon heeeee okudumda annecinden dert yanmıssın ama şunu ii bilki sende ailen bizlerdede k.valideler kısır döngü takma kafaya emi boşverrrrrrrrr bizler kimseye güvenip doğrmyzzz tabi haklısın ama salla gitysin bide torun olurca farklı olur

güneşimm annemmm özledim senide yazamıyom yaaaaaaaaaaa bu kocada evde işö bitmiyo azra desen dakkada bi wc ye gediyoz hahahhahahha

bucumla dün konştkkkkk zatiiii

diğer kızlarrrrrrrrrr böcük koca gitmedi dimi

meloşşşş okuyom senide öpyrm cnm

nekimmm napan yafru yeni iş nasıll

adacımmmm kuzum beni sormuş merak etmissin takipteyim okym senii:)
kokiş napıyo laaaaaaaa

casperim doğurdu mu?

ayhhh aklıma geldikçe yazarımmmm
özledim size yazmayi dertleşmeyi

ooooooooo günaydın

bütün hem iş hem kadın burada Ve haberim yok.

Böcük bu sana :117:
Melodi buda sana

Haber vermediğinz için

Günaydın tatlım yaaaa doğru diyorsun sana gel diyecektim.
Ama görüşüyoruz diye söylemedim.
Ama ben böcüğün yüzünden

gunaydın hatuşlarınnn nasssılınız kuzularrrrrrrrrrrrrr

esmam gene sınırlısın hatunummmmm

yok annem kızlar sordu anllatttım..

öyle yoğun bir stresim yok .. onu görünce sinirlerim tavan yapıor sadece

meloşş valla nazarmı benmkinin densizliğimi bilmiyorum cnm..

insanda biraz minnet olur bence yaaa .. hiç yok benmkinde.. onu anladım...

21 kere besmele okuyup o fa rk etmeden yüzüne üflüyorsun canım

alya hoşgeldin cnm 2 gündür soruyorum nie çıktı alya die cvp veren yok
saol cnm

canoo aramışsın görmedim sonra whatssappan yazdım sende dönmedin.. kocan evde sanırım ondan nessem izni bitsin bebem konuşurzzz. sen rahata çıkta

alya hoşgeldin cnm 2 gündür soruyorum nie çıktı alya die cvp veren yok
saol cnm

vermez bunlar vermezzzzzzzzzzzz

kız ne bilim çıktım işteee anlşmdk diyelim bide işyeri taşınıcak uzağa işime geldiii böyleee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…