güneş geçmiş olsun ömürtoşa nazar değiyo sanırım
hee arkadası yanagını durtmusss ısrmaya kalktı snrmmm cok bişi yok dedı ogrtmn umarm oledırr
ben nemzn face e foto yuklesm ogun bısı gelıyor basımıza bırsuredır kapalıydı fotolr acım dedım ulennn:):)
tesaduftur bu tabıkı ama birnde ekledm utudustu gozu yandı bırnde merdıvenden dustuu bırnde elı yandı birndee okulda yoldulr tovbe tovbeee sımdide aradı ogrtmn yanagını ısrmaya kalkmıs cocuk o onn kagıdını alms galıba flnn
gecmiş ossunnn bebeğem nazar degıyor nazarrr damadımaaaa ALLAH onu butun kotuluklerden korusun,esirgesin
ay güneş maşallah paşama
bende nazara inanıyorum. eşime dedim nazar duası yazdıralım üzerine takıcam.
hele cumartesi eve giderken her gören ay bak gözlere filan diyor.
saçlarda uzun. sanki hiç bebe görmediler.
biz kimin bebesini görsen karı koca maşallah deriz. bizimkine demiyor pisler.
valla güneş eğer yanağını ısırdıysa çocuk çemkir.
ben bizim öğretmenden diğer guruba geçerse almayı düşünüyorum.
diğer öğretmen pek ilgilnmiyor zaten o bakarken yanağı ısırılmıştı.
birde bizim kreşte herşeyin üstü örtülüyor ve önemsenmiyor bunu iyice anladım.
yeni bir bayan gelmiş ortak olarak.
kreş boya badana yenileniyor şu an bakalım nasıl olacak.
benim arkadaşımı çocuğuda orda 1,5 yaştan beri.
geçen gün top havuzunda kolu kırılmış çocuğun.
ve annesini arayıp haber vermemişler.
birde nasıl oldu diye aramak yok, öenmsememişler hiç.
aklıma kurt düştü. ama ben öğretmenimden memnunum.
3 yaştan sonra o bakmıyor. o nedenle bizim iş yerinde açılma ihtimali varmış direk alırım buraya.
ya aslında almak lazım ma durumlar malum.
Ne alınırki tüh aklıma gelseydi önceden kv. Me takı yaptırıdım.
Seviyor takı takmayı.
smoking günaydın cnmmm
sıra sana geliyor desene:)
dikkat et kendini kolla cnm bide bu halinle hasta olma.Koca göbeğinle hiç çekilmez
yok cnm yapmıyorum hiç bişi ama evi görünce nasıl düzelcek tamamen die kafayı yiyorum..anneler yaptı ama tabi tamamen toplanmadı daha hole dolaplar falan gelecek 2-3 haftaya anca..onlar gelmeden tam toplanmaz halılarıda seremedik o yüzdenn.yavaş yavaş hallolcak artık napalım.kasıklarım zati tuhaf 2 gündür nedense.Saol Hakket ya gerçekten çekilmez bu göbüşle hastalık hapşursam tıksırsam içim çıkar yemin ederim...
Önce koket sonra ben 36.hafta geçsinde ne zaman gelirse gelsin inşallah sağlıkla
Sen naptın kıpırdanmıyon dimi evde şunu yerleştiriyim bunu kaldırıyım diye yeni ev telaşı...
yok cnm yapmıyorum hiç bişi ama evi görünce nasıl düzelcek tamamen die kafayı yiyorum..anneler yaptı ama tabi tamamen toplanmadı daha hole dolaplar falan gelecek 2-3 haftaya anca..onlar gelmeden tam toplanmaz halılarıda seremedik o yüzdenn.yavaş yavaş hallolcak artık napalım.kasıklarım zati tuhaf 2 gündür nedense.
işyerinde yerimde sürekli oturmuyorum yazıcı fax benim masamda teklif çıkarıyolar gidip imzalatıyorum faxlıyorum sürekli ayağa kalkıyorum yani.
Goooooodddd mooooornininggggg......
Bizim 2012 haz. annelerinden tam 2 kişi doğurdu oooovvvvvv yooovvvv kaçınılmaz sona çok az kaldıııı..
Dairede herkes hasta umarım bana bulaşmaz yaa nerdeyse bir tek ben iyiyim :18:
Çok işim var ama önce bir kavee içip bir part dizi attıracağım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?