Kokoşş Hatunlar Kulübü

gecmiş ossunnn bebeğem nazar degıyor nazarrr damadımaaaa ALLAH onu butun kotuluklerden korusun,esirgesin

ay güneş maşallah paşama
bende nazara inanıyorum. eşime dedim nazar duası yazdıralım üzerine takıcam.
hele cumartesi eve giderken her gören ay bak gözlere filan diyor.
saçlarda uzun. sanki hiç bebe görmediler.
biz kimin bebesini görsen karı koca maşallah deriz. bizimkine demiyor pisler.
valla güneş eğer yanağını ısırdıysa çocuk çemkir.
ben bizim öğretmenden diğer guruba geçerse almayı düşünüyorum.
diğer öğretmen pek ilgilnmiyor zaten o bakarken yanağı ısırılmıştı.
birde bizim kreşte herşeyin üstü örtülüyor ve önemsenmiyor bunu iyice anladım.
yeni bir bayan gelmiş ortak olarak.
kreş boya badana yenileniyor şu an bakalım nasıl olacak.
benim arkadaşımı çocuğuda orda 1,5 yaştan beri.
geçen gün top havuzunda kolu kırılmış çocuğun.
ve annesini arayıp haber vermemişler.
birde nasıl oldu diye aramak yok, öenmsememişler hiç.
aklıma kurt düştü. ama ben öğretmenimden memnunum.
3 yaştan sonra o bakmıyor. o nedenle bizim iş yerinde açılma ihtimali varmış direk alırım buraya.

saol cnmm

yaa bız ogretmenımızden cok memnunuzz aslındaa cok ılgılenıyor ozll ılgılenıyor ama ıste oluncad a oluyor ama tabıkı aksam durumunaa bakıcam kotuysee arar kızarımmm vallaaa...

onlarda ayıp etmısler olee kolu kırlcak cocumn hbr vermıcekler bırde ustune aramıcaklrr cok ayıp yahuuuu egıtmın ınsanınııı gectımmm ınsanlık adına aranr sorulur falan neyse bakalımm

buarada ogrt. heıdye alackmısnzz sız melossss annelr gunnde

ya aslında almak lazım ma durumlar malum.
Ne alınırki tüh aklıma gelseydi önceden kv. Me takı yaptırıdım.
Seviyor takı takmayı.

ya aslında almak lazım ma durumlar malum.
Ne alınırki tüh aklıma gelseydi önceden kv. Me takı yaptırıdım.
Seviyor takı takmayı.

bilmem öle yada bole kızsamda ogrtmnıımızı coks evyrm almyı dusnyrm bendee

Nek ve alyaa garulrııııı ıkınzde burdasn gordm ıkınıızede kustummm hıh gıdyrm evımee işte

Günaydınlar kızlarrrr bugün dükkanı ben açıyorum hayırlı işler olsun:)

Goooooodddd mooooornininggggg......
Bizim 2012 haz. annelerinden tam 2 kişi doğurdu oooovvvvvv yooovvvv kaçınılmaz sona çok az kaldıııı..
Dairede herkes hasta umarım bana bulaşmaz yaa nerdeyse bir tek ben iyiyim :18:
Çok işim var ama önce bir kavee içip bir part dizi attıracağım...

smoking günaydın cnmmm
sıra sana geliyor desene:)
dikkat et kendini kolla cnm bide bu halinle hasta olma.Koca göbeğinle hiç çekilmez

smoking günaydın cnmmm
sıra sana geliyor desene:)
dikkat et kendini kolla cnm bide bu halinle hasta olma.Koca göbeğinle hiç çekilmez

Saol Hakket ya gerçekten çekilmez bu göbüşle hastalık hapşursam tıksırsam içim çıkar yemin ederim...
Önce koket sonra ben 36.hafta geçsinde ne zaman gelirse gelsin inşallah sağlıkla
Sen naptın kıpırdanmıyon dimi evde şunu yerleştiriyim bunu kaldırıyım diye yeni ev telaşı...

yok cnm yapmıyorum hiç bişi ama evi görünce nasıl düzelcek tamamen die kafayı yiyorum..anneler yaptı ama tabi tamamen toplanmadı daha hole dolaplar falan gelecek 2-3 haftaya anca..onlar gelmeden tam toplanmaz halılarıda seremedik o yüzdenn.yavaş yavaş hallolcak artık napalım.kasıklarım zati tuhaf 2 gündür nedense.
işyerinde yerimde sürekli oturmuyorum yazıcı fax benim masamda teklif çıkarıyolar gidip imzalatıyorum faxlıyorum sürekli ayağa kalkıyorum yani.

Evi salla hiç takılma işdede mimkin olduğunca koru kendini az kıpraş...Gerçi öyle yapmaya çalışınca insanın daha çok gözüne batıyor her bişey kalkıp yapıveresi geliyor ama...

günaydınnnnnnn yine bir pc buldum dersim de boş hemen yazayım dedim :)))
nasılsınız bakayım...benim kocede sabah eve gelirken simit,poğaça falan almış,kahvaltılıkları da çıkarmış bir de sallama çay yapmış....geldi uyandırdı hadi kalk diye öyle iyi geldi ki...güne süper enerjik başladım...
bugün eve gidince oğluşumun eşyalarını yıkamayı düşünüyorum,geç bile kaldım sanki...neyse halledilir...
hadi öperim sizleri en mislisinden...

aaaaaaaaaaaaa kim doğuranlar face.ten mi tanıyorsun??? topicte yoklar çünkü tatlım...
bir de dün çatı muayenesi sormuşsun benim daha yapılmadı,sanırım ayın 20.den sonra yapacak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…