patlıcanı közleyıp salata yapıyosun dımı ben ona bayılıyommmmm
Evet içine biber,kırmızı biber,bide soğan koyuyorum kociş öyle seviyor ama ben sadece patlıcanı közledikten sonra yoğurtlu seviyorum biraz ondan biraz ondan yaparımm
yımışak bılmıyom bacımmmm yaaaaa kurabıye degılde kek yapp yada muffınnn cevızlııı
patron geldı hacıgene nereye kayboldunuzzzzzzzzzzzzzzz:84::84::84::84:
koteeee bugun ne gıydınız bakemmmmmmmm
Bende annemden uzağım hemde çookkk uzağımmmm ama haftada iki kere falan konuşurum tlfda ben öyle çok aileye düşkün biri değilim annem aramazsa aramayı unutuyorum valla arıyor annem hep diyor biz aramassak aramıyorsun diyee
ev alırken yakın alırsın canım, ailene yakın olmak güzel bişi
..
üzme ama kendini, eşinle iyi olunda
kızlar kaçıyorum ben, toparlanıyım son 20 dk
kolay gelsin size
patron geldı hacı
kot
tşört
ınce montumda var
ayy nasıl dayanıyon yaa
ben hergun aradım
dün aradım bağa gtmış üzüm toplamaya pekmez etcektı neyse
dedm Başbakanın annesı ölmüş cok üzüldümhatta ağladım cunku annelere kıyaamm(kaynanam harıç:)
annem dıo kzımbıgun gelcek sanada dıycekler dedı ben salya sümük
anne ıle ılgı yazı bıle olsa ağlarım ben
ısterım cnm ama burda işim cok ıyı maaşım ıyı ve en önemlısı patroum cok ıyı
ev alssam kredım patronumdan mesela
eşimin işi burda
burdan almak zorundayız ama bebeme annem bakcek o zaman yanımda kalcekk
Ben biraz cinsim o konuda canım tabiki bişey olsa üzülürüm ederim ama aramaya gelince aramıyorum aklıma gelmiyor özlemekte çok özlemiyorum bende böyle bir yapıdayım ünv. şehir dışında okumuştum 4 yıl boyunca yine aramazdım hep annem arardı bir gün konuşsak ikinci gün annem yine arasa derim ne oldu niye aradın bişeymi oldu yok diyo arayamazmıyım kızımı diyor diyorum ee daha dün konuştuk hergün hergün ne konuşucazzz
vıcdansuz senı
kız ben sesını duymazsam yapamam yaa
bazen ona bişi olcek dıye ağlıyorum kendı kendıme
Allah onları başımzdan eksık etmesın
suan Başbakanın annesının cenazesını ızlıyorum
ağlamaya hazırım yanı
müşterılerde var ama dayanamamkı
Yok ben kurabiye istiyorum netten aldığım tarifler hep sert oluyor biraz daha araştırım ben cevizli yapıyorum kurabiyeyi sütlü çikolatayı ertitip üzerine biraz koyuyorum çok güzel oluyor tavsiye ederim haftaya arkadaşlar gelicekler haftasonu gündüz onlara yapıcam ama bir kere öncesinde kurabiye yapıp denemem lazım garanti olsun
Sulugöz seniii
Evet içine biber,kırmızı biber,bide soğan koyuyorum kociş öyle seviyor ama ben sadece patlıcanı közledikten sonra yoğurtlu seviyorum biraz ondan biraz ondan yaparımm
kırmıız bıberıde közliycen sarımsak yağ offfffffff canum cektııııııııı
kız ben reklam aralarında bıle ağlarımböle komık bişi olsun komedı sonra bı muzık ben o an ağlarım o kadar duygusalım
koç burcuyum ondan mıyksam
gecen ablama gtmıştım hamış 8 aylık sancısı geldı ağladı
anam bende bı başladımmm ağla ağla dıo sen nıye ağlıyon
yeğenımın kalbının sesını dınledım ağladım
kız ben reklam aralarında bıle ağlarımböle komık bişi olsun komedı sonra bı muzık ben o an ağlarım o kadar duygusalım
osman yumuşağını ögren ama un kurabıyesı dıye arama cunku un kurabıyesı sert olur
oyyyy oyyy oyyyy hımmm benım brovnım de gusellll oluyorrrrrrrrrr
Bir gün yapta yiyeyim...
he yapım bacımmmmmm sendde kurabıyeden yolla amaaaaa canım cektı lannn cevızı pek severım kekıde genelde havuclu tarcınlı cevızlı yaparımmmmmmmm
bende kocum bende ağlakımmmmmm
Havuçlu tarçınlı keki bende çok yaparım ve severim aslında onuda düşündüm yapim sonra dedim ikisinin içindede ceviz olmaz gelicek olanlarda ilk kez geliyor biri çok geldide diğer iki arkadaşı ilk kez geliyor o yüzden değişik ve güzel tarifler olsun dedimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?