Kokoşş Hatunlar Kulübü

yok 4-5 gündür hastanede açılması olmuyo bekliyolar halaa sezeryanada almıyorlar...

ne işlerin var kız koket

avukat işi var cnm annemin evi burda kiracı 1 senedir kira vermio avukata vermiştim dava açılmadı henüz duruşma günü alınacak mahkemeyi bekliyoz burda yazmadım olay biraz karışık ....antalyada böyle insan çok malesef ....

bide terlik almam lazım doğum çantasına eksik o kalmış havlu mavi terlik bulmam lazım millet topuklu tüylü çeyiz terliği koymuş töbee nasıl yürüceklerse o terliklerle

bide banka işim var doğal olarak borç ödencek ..mobilya ya taksit ödencek off ben hiç boş kalmadım geçen haftada koştur koşturr kız işyerinde meğer dinlenyomuşum ben

koket evde olmak nasıl bir duygu?
şu iznim gelsin diye gün sayıyorum.
ya artık tabanlarım ağrıyor akşam üstüne basarken.
dün bütün vücudum ağrıyordu.
ağrı kesici aldım iyi geldi biraz.
iznimde oğlanı gönderip 1 gün yayılıcam evde.
dinlenmeye çok ihtiyacım var.

hey maaşallah
herkes gelmiş aklına ben gelmemişim, oysam topik topik anneler gününü kutladım senin hep aklımdasın

senle ayrı konuşcm nekk kaç gündür whatsapp bakıom girmiosun bişide yazamadım sen bulg. mı gittin annen resminmi koymuşsun anlamadım faceten takip ediom çuklatlarını bile gördüm...

sen bayadır topiğe grimiodun gerilerde var merak ettim hep alıştınmı yeni yere

meloşş evde olmak nasıl bir duygu bilmiyorum kayanana perşembeden beri gittiğinden beri evde pek durmadım eşimle kafeye gittim borçlara koşturdum öde öde hergün biri

eksiklerle uğraştım arkdaşla görüştüm eşimle hep çıktım 12 lerde yani ama mutfağımı da temizlemeyi ihmal etmedim mutfağa çok şık bi çöp kutusu aldım onu bile sevdimm yaa düşün ev garusu olurmu benden bilmem ...

geç saatlere kadar uyurum sanyodum ama nafile hergün saat en geç 8 buçuk ayaktayım evi topla kocanın kapı arkasına astığı şeleri topla yatak odası topla kahvaltı hazırla makişneye yerlştir felan hep 12 yi bulyo kaçyom bende eşimle kafeye orda azcık oturyom orda sonra işlerimi hallediyorum

len yok ağzından yel alsın
bugun eşim arıycak bakalım ne dıycekler

aferımm ütüde ve mutfak altlerını phılıpsın üstüne tanımama epılasyondada braun tefalde tencere tavada
güle güle kullan hacı

Son düzenleme:

elektriğimde 58 tl geldi holeyyyyyyyyyyyyyyy dah indricem çabalıom laaaa

doğum paramda 1500 TLden bine indi paşam kısmetile gelyoo

hade ben kaçtımmm koca beklio

elektriğimde 58 tl geldi holeyyyyyyyyyyyyyyy dah indricem çabalıom laaaa

doğum paramda 1500 TLden bine indi paşam kısmetile gelyoo

hade ben kaçtımmm koca beklio

hadı gözun aydın ama bu ay cok gelır evdesın yaa
banada 43 geldı rekor kırdım len

haydı bakemm kısmetlı paşa

Kızım uzayınca modeli bozuldu bir heves kestiriyim diye gittim kesmedi doğuma az kalmış hurafe felan ama sabret dedi ördü yolladı hevesim kursağımda kaldı...
Çoktan gitmişsin ama güzel haberlerle gel inşallah kontrolden..

hey maaşallah
herkes gelmiş aklına ben gelmemişim, oysam topik topik anneler gününü kutladım senin hep aklımdasın

YAA DOGUMDAN SONRA SACLAR FALAN COK DOKULUYORRR aslnda dogumdn sonra guzl bır kesıme ıhtıyacım olacak zatenn bencede beklee hurafe falan hıkaye ole bişi yok ama:):)

YAA DOGUMDAN SONRA SACLAR FALAN COK DOKULUYORRR aslnda dogumdn sonra guzl bır kesıme ıhtıyacım olacak zatenn bencede beklee hurafe falan hıkaye ole bişi yok ama:):)
Hurafe biliyom ama insan biraz da olsa tırsıyo acaba mı diye, kesse kestirecektim gerçi direndi..
Aynen kuaförde öyle dedi çok dökülür ve tülü tülü olur dedi..Bide saçlarım şimdi toplanıyor yazın çoçukla bunalırsın toplayıverirsin olmadı bekle dedi..Hee dedim bende ikna oldum..Soda ısmarladı bana soğuk soğuk içtüim geldim zarara soktum adamı..

kızlar yaaa 2 hafta sonra evlilik yıldönümümüz ne yapsam bilemedim hediye olarak ne alabilirim fikri olan var mı ?

haha bosver cocunun nasıbndeee soda varmıs hahahah:):)
cıdden sac bır donem super oluyor hamslıkteee vıtamnler falan sonra kotu oluyor dogudn sonra avuc avuc dokldu benmm ben de gıttım kısacık ekstrmstmmm bırde bakım ohh super olmustuuuummm ozmnn snde ozmn degsklk ıstcksn kendınnde gıder kestrrsn ıstee D:

kızlar yaaa 2 hafta sonra evlilik yıldönümümüz ne yapsam bilemedim hediye olarak ne alabilirim fikri olan var mı ?

temiz dayak bacu..

çok yüz verme.. o alsın.. sen daha az bir şeyle geçiştir.. kıymetin olsun.. dermişim içimin yangınlığını anlatırmışım..

ama gerçek duygu ve dşüncelerim... şukii.. (eğer koca kişisi hakediorsa)

ilk evlilik yıldonumu çok ozel olmalı.. mutlaka dışarda yemek yenmelii...

yada evde çok özel bir sofra çok özel bir gece olmalı.. (ilk gecenın korkusu olmadan )

ki bunu koca yaınca daha güzel oluyor (arkadaşımın kocası yatak odasına oturma odasına güller kaplamıştı) ahhh ahh

sonraa... hediye olarak il yılın hediyesi olan unutulmıcak gelecek yıllara devam edicek bir şey olamsı lazım..

bütcene uyarmı bılmem ama bir saat olabılır.. meselaa.. ben baya pahalı bir saat almıştım.. hala kullanır..

çok sık saat değiştirmez.. pahalı dememin sebebi.. ilerki yıllara kalıcak kaliteli olması açısından.. yanlış anlama kuzum bu arada..

işte öle bbem.. özel olduğunu hiissettirsin ve hissettir...

valla ne yalan diyim arada kızdırsa da değer tocam

güzel bişeyler almak istiyorum 300 e kadar falan işte saat fikri güzel ama 2 sene önce yine bi ton paraya aldık nişanda

hala da sapasağlam duruyor bizim ki de kolay kolay değiştirmez şimdi alırsam içi gidecek diğerini bırakmayacak

gül mül falan o bana yapsın

saat varsa onun anısı var.. yeterli kuzum o zaman...

hımm.. gülleri falan yapmazsa senın kocada odun ozman.. sen giyilecekleri ayarla güllerin üzerinde.

saat yerine başka altarnetif düşünmek lazım... istediği bişiler varmı bu aralar

doğum günümde yatak odasının heryerine gül yapmıştı
ayrıca yaşım kadar da yatağın üzerine kalp bu kez evi süslemeyebilir dışarı da süpriz yapar

daha farklı bişey bulmam lazım. cep telefonu bozulmak üzere ama bütçeme uygun düzgün bişey de bulamıyorum
şimdi telefonlar çok pahalı

cnmm 300 ü 400 yaparsan samsung glaxy gio alabilirsın..

çok memnun onu kullananlarda.. andorid işletim sistemli bir telefon.. taksit yaparsın kalanını..

doğum gununde odanı süsledi ise senın kocan odun deil

bi bakıyım bu telefona da aslında kocam telefonu trident istiyor
biz ikimizde kullanıyoruz çok memnunuz ama bakıyorum en kötü telefona kalıcam

speeddy nan 300 tl çok diilmi kızzz hediye içinnnn
kredi ödüyon kıss sen boşver okadar pahalı bütçeyi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…