Kokoşş Hatunlar Kulübü

dolmamı yaptım pişiyor...ev toparlanmak istiyor ama hiçbir şey yapamıyorum...magnezyumumu kullanmamak bana pahalıya mal oldu...ayağım ve bacağım ağrıyor ((
bebeğim 49 cm 3000 gr olmuş...makine öyle diyor onun yalancısıyım doğru değilse
ben 5 kg. almışım toplamda bakın bu doğru tartı başlangıçtaki tartıldığım aynı tartı
az geçmişe bakayım...

hevukkk Rabbim acil şifalar versin tatlım...

adacım mmmmmmmmmm eline sağlık.
bende kabak yemeği pilav ve cacık yapayım.

bende acıktım ama canım dondurma istiyor.

yaben dogdgnda yaptrlm dedım kocem laf dınlemedıkı sımdıde artık gectı bızdn 6 yas sonrası yaptrrz ben de ozmn bellı olmz ama kırmızı krem tercıhım olurr ten rengım yuzundn krem benı acar dıye ama ole abartılı bişi yaptrmam ben herldee hele bır ozmn gelsn bakalımmm

Bende nasip ederse rabbim o günleri görmeyi bembeyaz olurum gibi geliyor gelin gibi olmak istiyorum..
tabi sünnet yaparsakk

hata bende eşim tamam derdi kesin. ben düşüncesizlik ettim. küçükken daha çabuk iyileşiyor, hatırlamasına gerek yoktu.
annemler trip yapar diye vazgeçtim. bende 5 yada 7 diye düşünüyorum.
krem çok yakışır sana.

melodi bence kabak yemeğiyle pilav gitmez cnmm
ya makarna yada bulgur pilavı gider..

tabe çiğ beyaz olmaz kızlar ekru yada kırık beyaz falan yaneee krem tonları olabülür

Son düzenleme:
ben koceye sünnet ettirelim diyorum doğar doğmaz bana hayır öyle şey mi olurmuş diyor düz mantık bir kocem var ((

evet kara oldugum ıcın öle bir renk secmem lazmm ama ben cok dıkka cekmek ıstemyıorm bırdeee kkırmızı dıyorum hahaah asıl onnla dıkkat cekerım:):)
ama abıyede dusnmuyorum egerkı abıye olursa bole ustu gupur dantel kapalııı bişi dusunurmmm haha bırde krem olursa meloss dusun artık tam gelın olurum kızz .. yalnız cocuk harmandalı falan oynadı sahnede yalnz cok guzldı maşallahhh buyuk olncada ayrı bır zevk varr yanı sunnetı ettrydık dugunuude yaprdık ılerdeee ...

ben koceye sünnet ettirelim diyorum doğar doğmaz bana hayır öyle şey mi olurmuş diyor düz mantık bir kocem var ((

ahah benm kocem aynıı

melodi bence kabak yemeğiyle pilav gitmez cnmm
ya makarna yada bulgur pilavı gider..

tabe çiğ beyaz olmaz kızlar ekru yada kırık beyaz falan yaneee krem tonları olabülür

makarna yapmam bu hafta hep makarna yedik yemekle.
bulguruda kabakla semiyorum ben.
pilavı eşim çok seviyor.
ben yakıştırıyorum yemeklere.

güneşim kırmızı güzel durur sende ama çok dikkat çeker dediğin gibi.
ay öyle çocuklar oynayınca çok hoşuma gidiyor.
oğlum büyüsün eşimle çalıştırıcam.
hatta eşimle dans dersi almak isterim.
bakalım nasip kısmet.

hehe bu cocukda 23 nısanda oynams ordaannn gosterıyı sunnete tasımsss cok artıs olduu bende bır donem ogrtmnlık yapıyordum halkoyunlrı dernegınde aynı oyunlrı ogretmstm zamanndaaa artık oglumaada belkı gortrm ahha yetenk olursa tabeee

cacığımı yaptım yine duramadım koltuğun üzerinde yığılmış yıkananları katladım,yerleştirdim...

bu arada dr. paris yasak dedi

günaydınnnnnn
dün cok yoğundum gelemedı ınş.bugun öle olmas
geberdım
9 da eve gıttım
yemek ye yemek yap derken uyku saatmde gectı azcık

Günaydın

Kısa kollu üstüne, bolero ceket giydim donuyorummmm
ay titreme geldi nerdeyse yaa akşam olmaz bana
buraya niye yaz gelmiyo yaaaa

Son düzenleme:
Günaydın

bende kısa kol giyindim..

sıcak buralar.. ama sonra hava kapnıor yağmur yağıor.. ne kadr değişken bir mevsim oldu.. yaaa

Günaydın

nrdesun sen:26:

eve gıttım camlar kış gıbı buğulanmış yanı ıst da donuoo
sabah sisten karşı tepelerı göremedımm
donuyokkkk
annemlerde köyde soba yakıyler oysa iç anadolu kurak olur sıcak olur yağmurda hıc yağmamışta annemler gıdelı yağıyookışın bıle yağmamış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…