Kokoşş Hatunlar Kulübü

hevukummm çok geçmiş olsun cmtesi yazmışsın ben şimdi gördüm nasılsın eşin nasıl oldu girersen yaz ...

Allah korumuş nasıl kaza yapmış?:26:

Merhaba kızlar ..
Çok teşekkür ediyorum hepinize..
Ben perişanım valla ayaklarıma karasular indi koşturmaktan gelen gidene
Koceye ağrısı oluyo bide koltuga sıkışıyo kafası kaydıramıyo kendini onu çekip durdum 85 kilo çarşafla çekiyom belim ağrıyo
Yanlızım bi Allah'ın kuluda yardıma gelmezmi ya
Yemek yap temizlik kocanin çisini filan yaptır.Pert oldum.
Kocem iyi Allah'ıma binlerce şükürler olsunki korumuş ne yapardık.
Öle işte kızlar bide yeni işyeri sigorta başlatmamış yardımcı olucaz dediler ama gelen giden yok ne yapıcaz bilmiyorum..
masraflar kira filan uff dua edin kızlar bana öpüyorum sizi Allah'a emanet olun..

Bende diyorum 2 üye biri ben tamam başka kisme yok sen mişsin sonradan anladım..
Hevuk çooook geçmiş olsun Allah beterinden korusun tez zamanda şifa versin..
Vardır her şeyde bir hayır , duyuncada şimdide çok dua ediyom sana.
Kendine iyi bak..

Çok geçmiş olsun canım.
inşallah bir an önce maddi ve manevi toparlanırsınız

Çok geçmiş olsun canım.

Çok geçmiş olsun canım.

Evet benim canım gizlemiştim dah önce unutmuştum. Sağol smokercim Allah razı olsun.
Evet Rabbim beterinden koruda ama çok zor
Sizde kendinize ii bakın Anneler günün kutlu olsunn bu arada geç oldu ama olsun..

Selam bakımlı hanımlar bettina barty vanili nin lotyonları deoları eu de toıletleriğ var kesinlikle tavsiye ederim arkadaşlar cok getirdim almanyadan tr fiyatına göre cok uygun isteyen bana yazsın....mis gibi vanilli kokmak istiyorsanız bettina barty vanilia

Çok geçmiş olsun canım.

eve şimdi girdim biber dolması yapmam gerek o sebeple yazıp hemen mutfağa geçeceğim bir slm vereyim dedim...sonra geçmişi okurum...
dr.dan geldim oğluşum iyiymiş şükür

kız kokiş, benim annem Türkiyede yaşıyo bebeyim, gitmedim bularistana.. 2 ay sonra inş

naadar sessiz bugün topik

hevuk cnm allah kolaylık versınn benmde kardsm buyuk bır kaza gecrmstı yakn zamandaa annemm cok zorlanmstııı...

ısyerındn yardımcı oldularrr.. tabııı ama sıgortası baslamstı uamrm sennkılerde olurlarr...

buarada bn m kardesm hızla ıyılstııı.. kolunu kullanamz demıslerdı sukurr suan hıcbır sorun yok uamrm sennde esın bır an once saglıgına kavusur cok zor bılırımm ama

melodi buarada sunnet dugununee gıttımya buhftaaaa oglann anacıgıdaa kırmızı tuvalet gıymstıı balık modell. yanı krem yada beyaz deıldım sana solemstmya bakrm dıyee o acıdan yazıyorumm... hep rengarek sunnet cocu analarıı yahuuuu.. bende sımdıden hayal kurdum kocem fazla derıne ınme dedıııı

çok ilginç artık moda mı değişti yahu.
ben sünnete gitmeyeli bayağı oldu ama hep kırık beyaz yada kremdi.
sorma bende ne hayaller kuruyorum.
ben renkli giymem herhalde.
gelin gibi olmak istiyorum. tabi bakalım moda nasıl olacak?
sen kaç yaşında düşünüyorsun sünneti.
ben doğunca yaptırmadığıma pişman oldum.

Allah allah cepten mesajına cevap vermedi ha..Hayır olsun inşallah...

cvp vermzse aksam cıksta ararrmmm ...

gormemms olablr younsaaa onlrn bazn bole toplantımı bişlr oluyorr gıremyrm falan du bakaym beklym bırz daha buarada cok acıktım tost soledım yaaa mıdemm den sesler gelıyor....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…