Kokoşş Hatunlar Kulübü

ekranım dondu kaldı ondan yazdığım yazı da gitti.
selam kızlar kokoş hatun başlığını görünce dikkatimi çekti bakayım dedim.
oda ne böcükte burdaymış.
bende evlenmeden önce markete bile gitse makyaj yapan ojesi hiç eksik olmayan bir hatundum. evlendiğimde de böyle devam etti. hatta daha yeni evliyken anneme gittim. makyaj yapmadım fazla kalmayacağım diye. özensiz giyindim bana bir fırça attı. evlenince kendini saldın bu ne hal dedi. üzerimdede yarım kol bir body var. bu nasıl bir kıyafet niye askılını giymiyorsun kocan mı izin vermiyor demişti. dedim melodi sakın bir daha paspal dolaşma.
ama çocuk olduktan sonra saldım iyice kendimi.
vakit kalmıyor napim.
ama geçen hafta karar aldım kendime bakmaya çalışacağım. 1 haftadır uyguluyorum işte.

kokoş meloşş
salma kendını
gercı ben hıc makyaj yapmammaksat muhabbet olsun

afiyet olsun burcu!
böcük kokoş olduğunu bilmiyordum
cemre nerde yaaa ne zamandır yok hatun.
yoksa kuzey ve güneyde mi oynuyor?

saldım ama şimdi tekrar toparlanıyorum.
manikür ve pediküre başladım tekrar. bügün peelingimi yaptım. sabah hafif bir makyaj yaptım.
saçlarım boyanacak
yavaş yavaş yapıyorum işte.
sen niye makkaj yapmıyosun böcük?

Hoş geldin canımm kokoşluğa devam salma kendini

afiyet olsun burcu!
böcük kokoş olduğunu bilmiyordum
cemre nerde yaaa ne zamandır yok hatun.
yoksa kuzey ve güneyde mi oynuyor?

deılımkı
cemreyı görmedım bayadır bılmem

olm kocene gtsene beleş sana bıde
ya ben sevmıyorum rahatsız oluyom cok
erkek gıbıym zaten bılın
ama özel gunler harıç
he manıkursuz durmam hergun oce değiştırırım o ayrı

hoşbuldum hazalcım. yok be güzelim kokoş değilim ben. eskiden di o vücut fıstık gibi 36 beden ne giyse yakışan biriydim.
doğumdan sonra beden değişti. hiçbir kıyafetim olmuyor şimdi. hepsi yepyeni kaldı.
spor yapıyor muyum hergün oğlumun pusetiyle 30 dk yürüyoruz. iş gelip giderken günde 1 saat.
yakında yeşilçay içmeye başlayacağım.

Evet yeşilçay bayağı etki ediyor benim eşimede içirdim yeşilçay kilo verdi epeyce ekmeği falan kes tatlı yeme gerçi yapıyosundur ne kadarlık evlisin çocuğun kaç yaşında

o zaman burda ne işin var

evet akşamları gitiğimde müşterisi oluyor. bana vakit yok. gitmesini beklesem oğlumun uyku saati geliyor. doğru eve gidiyorum.
o eskidendi öyle hergün oje değiştir.
şimdi her akşam oğlanın kıyafetleri ütüleniyor.
onun yemeğini pişir bulaşık yıka. saat 11 de yorgunluktan kendimi koltuğa atıyorum.

hazalcım ben bilmem ne renk beyim bilir.

Aman senin bu topiğe gelmene en çok ben sevindim bu aralar saçla bozdum kafayı bir renk bulamadım kararsızım bal köpüğümü, fıdık kabuğumu az önce koyduğum renk ne renk bilmiyorum o renk miii ahh bir karar verseydimmm kurtulucam bu dertten

Evet yeşilçay bayağı etki ediyor benim eşimede içirdim yeşilçay kilo verdi epeyce ekmeği falan kes tatlı yeme gerçi yapıyosundur ne kadarlık evlisin çocuğun kaç yaşında

iş yerimde öğlen yemiyorum ama akşam evde yiyorum. kesmem lazım.
tatlı mı ahhhh çok aşırı ymesemde çok seviyorum tatlıyı.
8 yıllık evliyim 10,5 aylık oğlum var!
eşim kuaför ama hiç böyle olmuyor

renkleri çok iyi bilmiyorum ama sarı tonu renkleri pek sevmiyorum ben. bal köpüğü ve fındık kabuğu güzel bir renk ama seni görmeden ezbere birşey diyemem.

renkleri çok iyi bilmiyorum ama sarı tonu renkleri pek sevmiyorum ben. bal köpüğü ve fındık kabuğu güzel bir renk ama seni görmeden ezbere birşey diyemem.

Bir ara yine koyarım foto bakarsın karar verirsin daha önce koymuştum şuan koyu saçlarım koyu kahve ama altta sarı vardı biraz açılmış sanki ışıltılı duruyor yaniii
Bende sarı tonlarını seviyorum gözlerim hep sarılarda

olm maksat muhabbet dedık ya

anladım cnm işin zor
ama bıgun ıdare etcen bakcen kendıne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…