Bir ara yine koyarım foto bakarsın karar verirsin daha önce koymuştum şuan koyu saçlarım koyu kahve ama altta sarı vardı biraz açılmış sanki ışıltılı duruyor yaniii
Bende sarı tonlarını seviyorum gözlerim hep sarılarda
afiyet olsun burcu!
böcük kokoş olduğunu bilmiyordum
cemre nerde yaaa ne zamandır yok hatun.
yoksa kuzey ve güneyde mi oynuyor?
ben sarı saçları herkese yakıştırmıyorum. çok yapay geliyor bana. hele röfle insanı daha yaşlı gösteriyor. kızıl ve sarı makyajsız çok kötü oluyor.
ben yıllarca kızıl kullandım. şu an kendi rengim, koyu kahve.
bende değiştireceğim rengimi henüz karar vermedim.
kahve tonları üzerine gölge yada kızıl kahve düşünüyorum.
seni görmediğim için sarı nasıl durur bilemedim.
hazal kafayı bozdun sacınla ama bence sarı yapma senn esmersınnn su ankı saçların gusel ama ılla değiştircem dıyosann fındık kabugu olabılır kahve tonlarında yaprıtıp araya gölge atrırabılırsınn
Bir ara sarıydı saçlarım herkes beğeniyordu ama koyu rengi daha çok beğeniyorlardı bende valla şuan kararsızım galiba hiçbişeye boyatamicam ama sıkıldım bu renktende arada değişiklik yapmak lazım
Burcum bilmiyorum valla çok çok karasız kaldımmmmm
bacum osaman cok zıt bır renk yapmada gerı donmen kolay olsunnn
Tamam daha saçtan bahsetmiyorum artık boyatırsam bir gün derim saçımı boyattım şu renk diyeee
yada resimlerni koy bkalım bacımm su renklı hallerıne sarı halıne felannnnn
Sarı halimin resmi yok ama gizemli kahveydi bir ara birde sarının iki değişik tonu ama çok açık değil üç resim koyuyorum bi bak bakimmmm
hazalım barı sen gıtmmmeeeeeeeeeeeee:84:
Burdayım annem resim bakıyorum sana göstermek için
temammmmmmm
Evet geldim........
hoşgeldinnnn melodiiiii leylaaaa ela gözlü bir çöl ahusuu
Leyla ela gözlü bir çöl ahusu
Saçları bahtından daha siyahtır
Bu akşam rüyamda Leyla`yı gördüm
Derdini ağlarken yanan bir muma
Bir ara sarıydı saçlarım herkes beğeniyordu ama koyu rengi daha çok beğeniyorlardı bende valla şuan kararsızım galiba hiçbişeye boyatamicam ama sıkıldım bu renktende arada değişiklik yapmak lazım
Burcum bilmiyorum valla çok çok karasız kaldımmmmm
Sarı halimin resmi yok ama gizemli kahveydi bir ara birde sarının iki değişik tonu ama çok açık değil üç resim koyuyorum bi bak bakimmmm
kaytarmadım. bebek şekerlerine bakıyordum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?