Kokoşş Hatunlar Kulübü

bende çay isteriiiiiiiiiiiim!
haftasonu burda bişey olmuyor çok sinir.
ben size çok uzağım buluşmamızın mümkünatı yok.
foto koyun siz bakarım bende.
burcu sen nerde çalışıyosun.

aaaa tabıkı çay getıryım sanada ben istanbuldayım canım halkla ılışkıler ve danısmanlık yapıyorumm

izmirliyim canım yani 60 yıla yakın zamandır sülalem burda. ailemde burdaymış. annemle babam ilk evlendiğinde burdalarmış evleri varmış. sonra babamın tayin durumları nedeniyle gezmişiz. sonra tekrar geldik buraya.
ama tabi çevre filan kalmadı. izmir eski izmir değil. çok fazla yabancı insan var. nerde eski izmir insanları.
eşim ist. geldi benle evlenince. ilk çalıştığı yer çok iyiydi ama ordan ayrılınca her şey ters takla geldi.
işinde zaten hiç memnun değilim. sabahın 7 sinde çıkıp akaşamın 9 unda en erken geliyor.
aldığı para da para değil yani. keşke onu buraya getirmeseydim.
neyse benim çıkışıma az kaldı.
bugün seni göremiycem p.tesi bakarım.

kızlar sizle tanıştığıma memnun oldum.
pazartesi günü görüşmek üzere.

Sen kaçta çıkıyosun işten burcummm

Bende hem yazdım hem iş yaptım valla bitirdim nerdeyse işleri kocişi beklemeye başladımmm sonra beraber mutfağa gireriz kocişle

5 te cıkıcam canımmm yemeği beraber mı yapcaksınızzz ayyy sımdı bı kahve olsa bıde cıgarammmmmmm değme keyfımeee

5 te cıkıcam canımmm yemeği beraber mı yapcaksınızzz ayyy sımdı bı kahve olsa bıde cıgarammmmmmm değme keyfımeee

Heee beraber gircez közleme işini genelde kociş yapıyor ben ondan kalanları topluyorumm Keyiif saati geldimi yeni çay içmedinmi kıss üstüne kahve benim kahveyle pek aram yok sevemedimm bir türlü

kızlarrrb resi,m resim diyodunuz ya albüme koyamda bakınnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…