Kokoşş Hatunlar Kulübü

öle olsunnnn

h sonu öğretmen kuzenım geldı eşimin yanı
öğretmen adayı manıtası ıle
tanıştrdı
sonra hazır araba varken karşıya gıdem dedım
gene işler kaldı

vay hazrcı beleşçii senıı olee hazr var deyıp gıdersn kalır ısler tabeee

boşver böcüğüm kalsın işler önemli değil,hallolur nasılsa...sen fırsat buldukça geç bu tarafa

altın yine yükseldi kızlar... gramı 90 dı 94 olmuş

vay hazrcı beleşçii senıı olee hazr var deyıp gıdersn kalır ısler tabeee

napam laaa
akşam geldım kışlık ve yazlık montlarımızı yıkadım mutfağı düzelttım
ama denız havası güzeldıı geri dönerken vapurla dönuyoz bıde balık etmek
sağol kujum..

geçsin bitsin artık valla dayanamıorum

ınş.cnm yaa

ay bende elımı kesıtmmm yazı zor yazıommmlen ne bıcım bıgun tövbe tövbe
boşver böcüğüm kalsın işler önemli değil,hallolur nasılsa...sen fırsat buldukça geç bu tarafa

altın yine yükseldi kızlar... gramı 90 dı 94 olmuş

bugun aldrcam ben yaa keşke gecen hafta alsaydım
3 tane alcem bugunyoksa beklesem mı

BÖCÜÜÜK herkeslere laf attın bir beni es geçtin bende sana bişi yazmıştım halbusi ...
Bir daha yazıyom kocanın gitme işi ne oldu bu arada bide sana bir kitap tavsiyesi ''Tarihi Liderler ve aşkları '' fena değil okunabilir ...

haha balık ekmekkk dedınn aklımı aldn bend ebu oglen yıyeyım baree

fena deılmı guzlmı

bende alımde okuyayım su tarıhı degstrıen avratları bır bıtıremdee

Güneşş..
Yani şöyle anlatayımm kitap 800 sayfa tuğla gibi bir şey taa nefertiti anne boleyn lady di keneddy aklına kim gelirse var ama biraz yanlı yazılmış gibi bana çok objektif gelmedi...Bazen gereksiz ayrıntılarla çok boğulmuş ama genel kültür anlamında ilginç şeyler de var aaa öylemiymiş dediğim..Çok özel şeylerde yok aslında şok edici felan..Puanım 6....
Senin okuduğun tarihi değiştiren karular nasulll??

slm kızlar nasılsınızzz

halenn doğurmadım

bugün 5 buçuk muayne var çatı bakack tekrar konuşuruz dedi buzamana kadar normal gitti hep...inş. normal gider heppp

annemle günler güzel geçiyor kociş hep işte hep yoğunnn bana pek zaman ayırmıyorr

ben ona kahvalt ettrim geliom

al bence böcükkk,ne alsak kar aslında...
belki daha da artar...yaz da geldi düğün sezonu iyice patlattırır fiyatları

Koket hoş geldin....Çatı muayanesinden sonra MUTLAKA BENİDE BİLGİLENDİR....nASIL OLUYO merak ediyom..
Facede başka doğuran var mı kız merak ediyom...

gelemedım kuslarımmm yaaa perşembe bı arkadası daha işden cıkardılar bıras karıstı gene burası cuma da yogundummm cmtesı de tatıldı zaten

Koket hoş geldin....Çatı muayanesinden sonra MUTLAKA BENİDE BİLGİLENDİR....nASIL OLUYO merak ediyom..
Facede başka doğuran var mı kız merak ediyom...

cnm nasıl oluyo duyumlarıma göre söliyimmm parnaklan bi güzel muayene ediliyo içerisi

hoşgeldinnnnnn koket garusu bugün bana da bakılacak çatıya...anam çatım umarım müsaittiir de pırt diye çıkar oğlum...
kızlar zil çalar Ada kız kaçar

cnm nasıl oluyo duyumlarıma göre söliyimmm parnaklan bi güzel muayene ediliyo içerisi

Herkes işlemden bahsediyo ama verdiği histen kimse bahsetmiyo..Ben onu merak ediyom...
Bide koket isanki senin çatın dar gibi geliyo bacı ya inşallah normal yaparsın inşallah da ne biliyim...Çok incesin yaa..

Herkes işlemden bahsediyo ama verdiği histen kimse bahsetmiyo..Ben onu merak ediyom...
Bide koket isanki senin çatın dar gibi geliyo bacı ya inşallah normal yaparsın inşallah da ne biliyim...Çok incesin yaa..

Bence verdiği his,acı acı acıdır

anamm görmedım bebem
dedım yaa yoğunum okuyamadım dıye

ben bugun uçurtma avcısına bşladım 70.sayfadayımm
koket tavsıye etmıştıı bayıldımmmmmm yaa akşam olsada okusam dıomm
he bıde sen demıştın sanırım demı

ya ben aşk kıtaplarını sevmım

çatı muaynesii... hiç acılı bir işlem değil..

çatı muyanesi olamayan.. jinekolojik muaynede olmaz smear testide yaptıramaz.. ne bilem kocasıyla cinsel hayat bile yaşaamaz kızlar..

zor değil..

ama ebelern açıklık ölçme işlemi çok zormuşşş

haha balık ekmekkk dedınn aklımı aldn bend ebu oglen yıyeyım baree

fena deılmı guzlmı

bende alımde okuyayım su tarıhı degstrıen avratları bır bıtıremdee

valla emınönunde keyfi başka amaher hfta gıdıp yıyok kocemle
o gıdınce napcem bılmem

h geldın lenn azgun garuu
hayret dızı mızı demeden gtmış
al bence böcükkk,ne alsak kar aslında...
belki daha da artar...yaz da geldi düğün sezonu iyice patlattırır fiyatları

3 tane parası verdımmm usta alcek tanıdıktan belkı 1 2 tl ındırım yapar
ama harçlık kalmadı
gelemedım kuslarımmm yaaa perşembe bı arkadası daha işden cıkardılar bıras karıstı gene burası cuma da yogundummm cmtesı de tatıldı zaten

:18:dıkkat et cnmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…