öle olsunnnn
h sonu öğretmen kuzenım geldı eşimin yanı
öğretmen adayı manıtası ıle
tanıştrdı
sonra hazır araba varken karşıya gıdem dedım
gene işler kaldı
geçmiş olsunnn cnm
vay hazrcı beleşçii senıı olee hazr var deyıp gıdersn kalır ısler tabeee
sağol kujum..
geçsin bitsin artık valla dayanamıorum
boşver böcüğüm kalsın işler önemli değil,hallolur nasılsa...sen fırsat buldukça geç bu tarafa
altın yine yükseldi kızlar... gramı 90 dı 94 olmuş
boşver böcüğüm kalsın işler önemli değil,hallolur nasılsa...sen fırsat buldukça geç bu tarafa
altın yine yükseldi kızlar... gramı 90 dı 94 olmuş
napam laaa
akşam geldım kışlık ve yazlık montlarımızı yıkadım mutfağı düzelttım
ama denız havası güzeldıı geri dönerken vapurla dönuyoz bıde balık etmek
ınş.cnm yaa
ay bende elımı kesıtmmm yazı zor yazıommmlen ne bıcım bıgun tövbe tövbe
bugun aldrcam ben yaa keşke gecen hafta alsaydım
3 tane alcem bugunyoksa beklesem mı
BÖCÜÜÜK herkeslere laf attın bir beni es geçtin bende sana bişi yazmıştım halbusi ...
Bir daha yazıyom kocanın gitme işi ne oldu bu arada bide sana bir kitap tavsiyesi ''Tarihi Liderler ve aşkları '' fena değil okunabilir ...
slm kızlar nasılsınızzz
halenn doğurmadım
bugün 5 buçuk muayne var çatı bakack tekrar konuşuruz dedi buzamana kadar normal gitti hep...inş. normal gider heppp
annemle günler güzel geçiyor kociş hep işte hep yoğunnn bana pek zaman ayırmıyorr
ben ona kahvalt ettrim geliom
Koket hoş geldin....Çatı muayanesinden sonra MUTLAKA BENİDE BİLGİLENDİR....nASIL OLUYO merak ediyom..
Facede başka doğuran var mı kız merak ediyom...
cnm nasıl oluyo duyumlarıma göre söliyimmm parnaklan bi güzel muayene ediliyo içerisi
Herkes işlemden bahsediyo ama verdiği histen kimse bahsetmiyo..Ben onu merak ediyom...
Bide koket isanki senin çatın dar gibi geliyo bacı ya inşallah normal yaparsın inşallah da ne biliyim...Çok incesin yaa..
BÖCÜÜÜK herkeslere laf attın bir beni es geçtin bende sana bişi yazmıştım halbusi ...
Bir daha yazıyom kocanın gitme işi ne oldu bu arada bide sana bir kitap tavsiyesi ''Tarihi Liderler ve aşkları '' fena değil okunabilir ...
Herkes işlemden bahsediyo ama verdiği histen kimse bahsetmiyo..Ben onu merak ediyom...
Bide koket isanki senin çatın dar gibi geliyo bacı ya inşallah normal yaparsın inşallah da ne biliyim...Çok incesin yaa..
haha balık ekmekkk dedınn aklımı aldn bend ebu oglen yıyeyım baree
fena deılmı guzlmı
bende alımde okuyayım su tarıhı degstrıen avratları bır bıtıremdee
slm kızlar nasılsınızzz
halenn doğurmadım
bugün 5 buçuk muayne var çatı bakack tekrar konuşuruz dedi buzamana kadar normal gitti hep...inş. normal gider heppp
annemle günler güzel geçiyor kociş hep işte hep yoğunnn bana pek zaman ayırmıyorr
ben ona kahvalt ettrim geliom
al bence böcükkk,ne alsak kar aslında...
belki daha da artar...yaz da geldi düğün sezonu iyice patlattırır fiyatları
gelemedım kuslarımmm yaaa perşembe bı arkadası daha işden cıkardılar bıras karıstı gene burası cuma da yogundummm cmtesı de tatıldı zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?