Kokoşş Hatunlar Kulübü

nihayet öğrendikkk
güzel isim :)))

sağol cnm yaa sevdiğine sevindim çok hoşuma gidiyor söylenişi....gerçi görümcem kendine pay çıkarır hemen adı ceyda yaa kendininkine benziyor die hoşuna bile gider yağdırır hediyeleri pohhhahh.. şöyle minik saçları simsiyah gara bir kızım olur herhalde..

hoşgelmişssin melodi ben sonlardan takip edebiliyorum son zamanlarda geçmişi....Kendini bırakma ben inş .bebişim olacak size buralardan hamiş resimlerini atacağım onun zevkini bile çıkaracağım bebek olunca da tabii biraz zorluk çekiceğiz artık..sende fırsat buldukça bak kendine valla yabancı hatunlar çok bakımlı burada benimde onlardan kalır yanım yok kocam yasaklar koyuyor ama nafile dinlemiyorum napayımm ben dünyaya birkere geldim valla kokoş geldim kokoş giderim...

kızlar buarada ağlamaktan bahsetmişsiniz gerilerde ben hamilelikten midir nedir dokunsalar ağlıcam eşim bişi diyo daha bağırmıyo alındım diyip ağlıyorum aha böyle oluyor ya ben ne dedim ki diyor sonra ima ettin diyorum ağlıyorum ben çok duygusal oldum aman tanrım..

Bide mide bulantıları başladı tabii off ne yemem lazımda bulantılar geçsin yardım edin kızlar aç kalacağım yoksa...zaten zayıfım yaws..

Son düzenleme:

anam beni öpmüş görmedim kız sabaha öle girdim çıktım bende öpem seni hürremim güzel hatunum benim...

iyi akşamlar kızlar nezzzamandır giremedim galiba bu ara giremicem..mirayım hamileymişsin allah kavuştursun sağlıcakla..o duygusallığa alınganlığa kaptırma hayatım kendini sonra insan pişman oluyo söylediklerine yaptıklarına..sizlere iyi akşamlar ben kaçıyorum kendinize iyi bakın

cimcime niye gelmion kızz artık topiğe eşinle aran iyi demi???

hem sen bnaa daha tecrüblerini söylemiyorsun cimcime düşmesinden korkuyorum bebişin valla...bu arada ben ne yiyip ne yemesem bilemedim...asitli pek içmiyorum sigara alkol zaten yok düşüğe neler neden olur bilmem ama ilki olmuşu diye fena diken üstündeyim sanki..eşimin bana bakışını görsen nasıl tatlılaştı nan adam anam pek tatlı görünüyor gözüme ne desem yapıyor maşallah ..... tabii randevudan uzak duruyoruz onu biliyorum da adamı ne kadar uzak tutabilirim bilmem.

ayyy bucuuuu koptum yaa bu saattee ne güldüm nannn

napim kız topiği inceliyorum aman evim ne güzelmiş o hastanede bunaldım yaa...senden ne haber nasıl gidiyor yeni işin..?

ay evet sorma cnm bizim nerdeyse 9 aymız geçti hastanede bi de bize sor yani. kardeşinin durumunu okudum inş. çabucak toparlanır. cuma hastanedeydim ben de, tlf. aldım senin nekten ararım diye. ama babam ameliyattaydı o gün, bi de sen işteymişsin diye aramadım cnm.

ben de napim evdeyim reglim karnım ağrımakla ağrımamak arasında gidip gelio. işe daha başlamadım p.tesi başlıcam

Esma geçmiş olsun, sıkma canını hafta sonu annesini hisseder yanında iyileşir kuzucuk.. :/
..
Günaydın herkese ben keyifli başladım güne, inş böyle devam eder..
param yok ama içimde bi heyecan var

:44: canım senin bugünlerde canın sıkkın bunun yüzünden mi ay başında vermediler mi yoksa?? Boşver paran olmasın sağlığın var para gelir gider artık ben birşeyi umursamıyorum valla sağlığıma dikkat edeceğim...Sen canını sıkma kendine bir çizelge hazırla ona uy gerçi bende hazırlıyorum ama pek uymuyorum nebilim nasıl yardımcı olurum diye düşünüyorum yani...Çokta uzaksın yaa şöle benim berbat tatlılarımdan yapar getirirdim sana birlikte zorla yerdik gülerdikte hatta dedikodu yapardık ahh işte istanbul çok uzak...

yaa ameliyat nasıl geçti babanın daha yatacak mı inş.çabuk toparlar ? Ben işe gelemedeim cuma günü yaa kocam yüzünden ben bırakırım dedi geç kalktım sonra öyle bişey demedim dedi bende geç kalırım kalk dedim ama uyanmadı bende gitmedim ptsi gidince konuşacağım.

Pazartesi şöyle şık klasik giyin spor gitme haa...şıkır şıkır ol takılar felan takıştır çok süslüdür oradakiler..Benim arkadaşım var mediko da işin düşerse uğra seher adı kızın çatlaktır ben gibi herkesi tanır orada..seninle de bir görüşemedik yaa ben üniv.çok gelir giderdim...neyse kardeşimde bir ameliyat olsun onunla da ilgilenim sonra buluşuruz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…