ben çıkıyorum tatlım görüşürüss pzt. Si öptüm paiii paiiii
nihayet öğrendikkk
güzel isim :)))
ekranım dondu kaldı ondan yazdığım yazı da gitti.
selam kızlar kokoş hatun başlığını görünce dikkatimi çekti bakayım dedim.
oda ne böcükte burdaymış.
bende evlenmeden önce markete bile gitse makyaj yapan ojesi hiç eksik olmayan bir hatundum. evlendiğimde de böyle devam etti. hatta daha yeni evliyken anneme gittim. makyaj yapmadım fazla kalmayacağım diye. özensiz giyindim bana bir fırça attı. evlenince kendini saldın bu ne hal dedi. üzerimdede yarım kol bir body var. bu nasıl bir kıyafet niye askılını giymiyorsun kocan mı izin vermiyor demişti. dedim melodi sakın bir daha paspal dolaşma.
ama çocuk olduktan sonra saldım iyice kendimi.
vakit kalmıyor napim.
ama geçen hafta karar aldım kendime bakmaya çalışacağım. 1 haftadır uyguluyorum işte.
belkı erkek olcekk
neyse hayrlısı hadı bakemm
görüşürüz cnm
güzel haberlerle dön ınş
Bende kız istiyorum olsun annemmm bir eteğide benden
yönetici sekreteriyim ben, yön. asistanı da denebilir
kıyamam yaa, ben evlenirken tek şart koştum eşime..evimiz aileme yakın olucak dedim..o konuda rahatım
gidememek, görememek kötü yaa, annecini zölüyor insan
walla benim aklıma geldi, ama dün kimse yoktu ki :/
miroşum hoşgeldin canım
bencede bekle canım bırasss uzme kendını fazla dınlennn topuklu ayakkabı felan da gıymeeeeeeee
iyi akşamlar kızlar nezzzamandır giremedim galiba bu ara giremicem..mirayım hamileymişsin allah kavuştursun sağlıcakla..o duygusallığa alınganlığa kaptırma hayatım kendini sonra insan pişman oluyo söylediklerine yaptıklarına..sizlere iyi akşamlar ben kaçıyorum kendinize iyi bakın
heeeee başının etını yıdık onun ara ara ara dıyeeeee oda simdi hastane ortamındasın dıye azcukkk çekınıyordu
iyi akşamlar kızlar nezzzamandır giremedim galiba bu ara giremicem..mirayım hamileymişsin allah kavuştursun sağlıcakla..o duygusallığa alınganlığa kaptırma hayatım kendini sonra insan pişman oluyo söylediklerine yaptıklarına..sizlere iyi akşamlar ben kaçıyorum kendinize iyi bakın
miray naber
oo nek de buradaymışnabersiniz bakalım?
ANEMMMM kıyamam yaaaaaaaaaaaa bende sbahh kocamı yoldummm bana on lıra uzatıyorr bende dedım lutfen mantıklı bı para verırmısın didim
oda mantıklı para nasıl oluyor dıyo bende didim ki mantıklı paranın rengı yeşilden başlıyorrrrrr
napim kız topiği inceliyorum aman evim ne güzelmiş o hastanede bunaldım yaa...senden ne haber nasıl gidiyor yeni işin..?
Esma geçmiş olsun, sıkma canını hafta sonu annesini hisseder yanında iyileşir kuzucuk.. :/
..
Günaydın herkeseben keyifli başladım güne, inş böyle devam eder..
param yok ama içimde bi heyecan var
ay evet sorma cnm bizim nerdeyse 9 aymız geçti hastanede bi de bize sor yani. kardeşinin durumunu okudum inş. çabucak toparlanır. cuma hastanedeydim ben de, tlf. aldım senin nekten ararım diye. ama babam ameliyattaydı o gün, bi de sen işteymişsin diye aramadım cnm.
ben de napim evdeyim reglim karnım ağrımakla ağrımamak arasında gidip gelio. işe daha başlamadım p.tesi başlıcam
Miraycım bebişin hayırlı olsun, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?