yaa ameliyat nasıl geçti babanın daha yatacak mı inş.çabuk toparlar ? Ben işe gelemedeim cuma günü yaa kocam yüzünden ben bırakırım dedi geç kalktım sonra öyle bişey demedim dedi bende geç kalırım kalk dedim ama uyanmadı bende gitmedim ptsi gidince konuşacağım.
Pazartesi şöyle şık klasik giyin spor gitme haa...şıkır şıkır ol takılar felan takıştır çok süslüdür oradakiler..Benim arkadaşım var mediko da işin düşerse uğra seher adı kızın çatlaktır ben gibi herkesi tanır orada..seninle de bir görüşemedik yaa ben üniv.çok gelir giderdim...neyse kardeşimde bir ameliyat olsun onunla da ilgilenim sonra buluşuruz...
kızı sıkıştırmayın nan o benim çekingen nazlı hatunum dur...
ben tam açtım sayfayı, eşim geldi kapattım sonra yazamadanmiray naber
oo nek de buradaymışnabersiniz bakalım?
ah keşke yakın olsakkk:44: canım senin bugünlerde canın sıkkın bunun yüzünden mi ay başında vermediler mi yoksa?? Boşver paran olmasın sağlığın var para gelir gider artık ben birşeyi umursamıyorum valla sağlığıma dikkat edeceğim...Sen canını sıkma kendine bir çizelge hazırla ona uy gerçi bende hazırlıyorum ama pek uymuyorum nebilim nasıl yardımcı olurum diye düşünüyorum yani...Çokta uzaksın yaa şöle benim berbat tatlılarımdan yapar getirirdim sana birlikte zorla yerdik gülerdikte hatta dedikodu yapardık ahh işte istanbul çok uzak...
ben tam açtım sayfayı, eşim geldi kapattım sonra yazamadan
ah keşke yakın olsakkk
evet canım yaa maddi konularda sıkıştım azcık maaşı veremiyolar doğru düzğün, ama napim artık şükürler olsun ki kociş var
cumartesi pantolon aldırttım kendime 2 tane azcık mutlu oldumsaçlarımı kestirdim biraz fazla kesti çocuk üzüldüm ona da
günaydın kızlar güne bomba gibi başladım nasılsınız soranlar için kardeşim yarın ameliyat olacakmış dr.lar öyle demiş annem söyledi bugün iş günü bana zor gelecek sizi özledim artık sizle konuşarak günü geçiririm artık...
h geldın cnm
haydı hayrlısyla bı atlatsın ınş.
senın durumlar nasıl
kuzu çok değil 10 cm felan, ve model aynı sdece kırıkları aldırdım.. öyle bişi belli olmuyo yani ama boyu gittinasıl sen saçınımı kestirdin doğrumu duydum kocişin nası izin verdi resim koy bakalım nasıl olmuş üzülme boşver biraz değişik kullanırsın ilk üzülürsün için burkulur sonra alışırsın bende hep öyle oluyordu...resim isterimmmmm
günaydın böcükkgünayddınnnnnnn
inş herşey sorunsuz geçecek canım..günaydın kızlar güne bomba gibi başladım nasılsınız soranlar için kardeşim yarın ameliyat olacakmış dr.lar öyle demiş annem söyledi bugün iş günü bana zor gelecek sizi özledim artık sizle konuşarak günü geçiririm artık...
kuzu çok değil 10 cm felan, ve model aynı sdece kırıkları aldırdım.. öyle bişi belli olmuyo yani ama boyu gitti((
günaydın böcükk
inş herşey sorunsuz geçecek canım..
evet burcumm, kırıklarımı aldırdım göya..ama kısaldı biraz :/saçlarınımı kestırdın kuzummmm hayırı olsun
evet burcumm, kırıklarımı aldırdım göya..ama kısaldı biraz :/
tuhaf geliyo azcık ama, uzat yine napim..belimdeydi az yukarı çıktı
kızlar size bunlardan yaptım afiyet olsun ayyy canım çekti parmaklıyabilirmiyimmmmEki Görüntüle 270508 Eki Görüntüle 270509
günyadın kızlar..
mirayım hoşgeldinn canım...
kardeşinde bir an önce sağlığına kavuşur umarım...
cnmm benm arkıdeşimde yenı hamlile hatta beraber öğrendiniz..
o kontrole gitti... alltan muayne etmemiş .....
ultrason kan tahlilleri...
bence senınde gitmen gerkli artık .. alttan muayne etmek isterse istemiorum dersin...
ben öyle yaptım.. kabul etmedim ilk gittiğimde ...
kan tahlilerimi yatptı...
folik asit verdi... folic plus + die geçior...
salam sosis sucuk ciğer asit yasak dedii...
hormonlu gıdaları bu ay sankın tükettme dedii.. gelişme evresi çok önmli dedi...
marketti değil pazarı tercih et dedi... mevsimi olmayan hiç bir şeyı yeme dedi
her sabah bir ceviz ye dedi...
kuru uzum ye dedi bol bol...
ilerlyen aylarda balık et bol bol tükettim canım...
kuzu çok değil 10 cm felan, ve model aynı sdece kırıkları aldırdım.. öyle bişi belli olmuyo yani ama boyu gitti((
günaydın böcükk
inş herşey sorunsuz geçecek canım..
parmakla kıs parmaklaaaaaa bebış var sendeeee
inşallah olsun artık strese giriyoruz oda bizde...saçını görelim yaa değişik olmuştur bence...
neyi parmaklayam nan bebişimi..hamiş olmak ne zor yaaa karnım ağrıyor adet olacak gibi...Bi yandan eşim sıkıştırıyor yeter ne zaman yapıcağız diye yazık bana diyor nan burcu napam nan bu adama ....
kek resmı koyup parmaklıyım mı deıye sormadın mı lannnn onu parmakla canın cekmıstır dıyorum ıste.adama şişme karı alırsın kıssss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?