Kokoşş Hatunlar Kulübü

ii geçti cnm inş. bu son olur diyoruz artık...

ya kumaş pantolon topuklu falan giymeyi düşünüom. aslında p.tesi direk derslere girmicem extradan gidicem bi kaç gün ortama alış falan dedi müdür, cuma günü çağırdı biraz konuştuk da...daha atama yazım çıkmadı çünkü, haftaya falan çıkar.

walla cuma keşke hastanede olabilseydin görüşürdük ne güzek, bütün gün ordaydım ben. nese sağlık olsun yine görüşürüz nası olsa aynı yerlerde olcaz emen hemen

kızı sıkıştırmayın nan o benim çekingen nazlı hatunum dur...

miray naber
oo nek de buradaymış nabersiniz bakalım?
ben tam açtım sayfayı, eşim geldi kapattım sonra yazamadan

ah keşke yakın olsakkk
evet canım yaa maddi konularda sıkıştım azcık maaşı veremiyolar doğru düzğün, ama napim artık şükürler olsun ki kociş var
cumartesi pantolon aldırttım kendime 2 tane azcık mutlu oldum saçlarımı kestirdim biraz fazla kesti çocuk üzüldüm ona da

nasıl sen saçınımı kestirdin doğrumu duydum kocişin nası izin verdi resim koy bakalım nasıl olmuş üzülme boşver biraz değişik kullanırsın ilk üzülürsün için burkulur sonra alışırsın bende hep öyle oluyordu...resim isterimmmmm

günaydın kızlar güne bomba gibi başladım nasılsınız soranlar için kardeşim yarın ameliyat olacakmış dr.lar öyle demiş annem söyledi bugün iş günü bana zor gelecek sizi özledim artık sizle konuşarak günü geçiririm artık...

h geldın cnm
haydı hayrlısyla bı atlatsın ınş.
senın durumlar nasıl

h geldın cnm
haydı hayrlısyla bı atlatsın ınş.
senın durumlar nasıl

böcün nasıl olsun yaaa korkuyorum bebiş için inş. düşmez bol bol bal pekmez süt yiyorum ama bugün topuklu ayakkabı giydim napim benim küçük topuklu akkabım yok yaa bişe olmaz inşallah ayakkabı almam lazım bu topuklar en az 5 cm..kalkmıyorum yerimden bişi olmasın diye..nasıl ayakkabı bulcam bilmiyorum babet giyemem spor olmaz kısa botlara bakayım ama küçük topuk ayakkabı hiç görmedim ki ben..

günyadın kızlar..

mirayım hoşgeldinn canım...

kardeşinde bir an önce sağlığına kavuşur umarım...

cnmm benm arkıdeşimde yenı hamlile hatta beraber öğrendiniz..

o kontrole gitti... alltan muayne etmemiş .....

ultrason kan tahlilleri...

bence senınde gitmen gerkli artık .. alttan muayne etmek isterse istemiorum dersin...

ben öyle yaptım.. kabul etmedim ilk gittiğimde ...

kan tahlilerimi yatptı...

folik asit verdi... folic plus + die geçior...

salam sosis sucuk ciğer asit yasak dedii...

hormonlu gıdaları bu ay sankın tükettme dedii.. gelişme evresi çok önmli dedi...

marketti değil pazarı tercih et dedi... mevsimi olmayan hiç bir şeyı yeme dedi

her sabah bir ceviz ye dedi...

kuru uzum ye dedi bol bol...

ilerlyen aylarda balık et bol bol tükettim canım...

kuzu çok değil 10 cm felan, ve model aynı sdece kırıkları aldırdım.. öyle bişi belli olmuyo yani ama boyu gitti ((

günayddınnnnnnn
günaydın böcükk

inş herşey sorunsuz geçecek canım..

evet burcumm, kırıklarımı aldırdım göya..ama kısaldı biraz :/
tuhaf geliyo azcık ama, uzat yine napim..belimdeydi az yukarı çıktı

olsun bebegım daha sağlıklı uzar ıyı yapmıssın bende ya kestırcem ılk gunlerde ınsanın tuafına gıdıyor ama sonna alısırsın

cnm hepsini yapayımm tamam ben folici ği düşükten önce kullanıyordum hiç bırakmadım hala devam ediyorum...ben alttan muayene istemiyorum kardeşim yarın ameliyat olacak perşembe yada cuma gideyim muayene hııı geçmi olur ben korkuyorum doktora gitmekten neyse iyi bir k.doğum var ona gideyim perşembe gideyim...esma benim ayakkabılar çok topuklu yaa topuksuz ayakkabım yok bugün giydim bişi olmaz dimi akşam alacağım bir tane bulursam..

kuzu çok değil 10 cm felan, ve model aynı sdece kırıkları aldırdım.. öyle bişi belli olmuyo yani ama boyu gitti ((

günaydın böcükk

inş herşey sorunsuz geçecek canım..

inşallah olsun artık strese giriyoruz oda bizde...saçını görelim yaa değişik olmuştur bence...

parmakla kıs parmaklaaaaaa bebış var sendeeee

neyi parmaklayam nan bebişimi.. hamiş olmak ne zor yaaa karnım ağrıyor adet olacak gibi...Bi yandan eşim sıkıştırıyor yeter ne zaman yapıcağız diye yazık bana diyor nan burcu napam nan bu adama ....

kek resmı koyup parmaklıyım mı deıye sormadın mı lannnn onu parmakla canın cekmıstır dıyorum ıste.adama şişme karı alırsın kıssss

kek resmı koyup parmaklıyım mı deıye sormadın mı lannnn onu parmakla canın cekmıstır dıyorum ıste.adama şişme karı alırsın kıssss

heee bilyon demi bizim şişme erkek muhabbetini sen pohahhahahaha alırım da ona şişme dayanmaz cnm dayanır bişe lazım altınportakal ödülü varya burada kadın heykelleri var çıplak onlardan vereceğim sana dedim sen beni ibiza mı sandın diyor...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…