Kokoşş Hatunlar Kulübü

cnmm .. platform ise yürümeyede alışıksan onunlaa çok sorun olmazz... bir kaç giymeden..

ama rahat ayakabılar almalısın...

çok topuklu olmayan ayakabılar giyebilirsin mesela...

bunun biraz daha az topuklusunu ben giymiştim...

sende rahat edersin dev topuklarla rahat ettiğine gre..

hafta sonlarıda spor ayakabılarını giyersin olduda bitti...

seni korkutmak istemem... ama bir düşüğün olduğu için.. doktoru bu kadar geciktirme..

bugun çıkışta gidip muayne olabılırsın.... yada öğle arasında yakın ise.. alttan muayne istemiorum drsen yapmazlar zaten..

ibiza mı kıs o abaza degılmı

cnmsın sen benimmmm seni mıncık ederim kızzzzzzzzzzzzzzz
bu ayakkabı benimkinin yanında az topuklu kalıyor tüm ayakkabılarım platformlu zaten...ama bu beyazın siyahlarını gördüm flo..da orda bakayım öğle arası...

muayeneye bugün gidemem yarın ameliyat olsun kardeşim yarın akşma felan giderim olmazsa..alttan istemiyorum dicem kan tahlili yapsın bide haklısın kan pıhtılaşmasına felan test yapıolar herhalde...aspirin öneririm demişti eğer varsa...

hafta sonları evet spor ayakkabı giyorum rahat oluyor ama klasikle iğrenç oldu sabah baktım olmaz giy miray topukluları bugünlük dedim..:26:

esma çin takvimine göre zilli bir kzım olacakmış pohhahahaaaaaaaaaaaaaaaaa:124::124::124:

bendede çine göre kız çıktı..

ama türkiyede yaşayınca oğlum olduuu

inanma kızzz... çin takvmi falan..

allah hayırlı eli yüzü düzgün evlat nasip etsinn

biraz midemin ağrısı dışında fena değil

Evde yapılan vişne suyu ve elma suyunun tüketilmesi mide ağrısına iyi gelir. Vişne suyu karaciğer ve midenin faaliyetlerini düzenlerken, elma suyu bağırsaklara yerleşen parazitlerin dökülmesini sağladığı gibi başta gastrit ve ülser olmak üzere mide rahatsızlıklarına karşı etkilidir. Elma suyunun baş ağrısına da iyi geldiği görülmüştür.
Yemeklerde bol bol maydanoz kullanılması mide ağrısına iyi gelir. Maydanozun özellikle sap kısmının faydalı olduğu bilinmektedir.
Papatya çayı mide ve karın ağrılarına iyi gelir. Bu çayın sindirim sistemini düzenlediği ve bağırsaklarda biriken gazın dışarı atılmasına yardımcı olduğu bilinmektedir.

afiyet olsun hade bakem kendine bir papatya çayı yap önce sonrada öğlene doğru vişne suyu iç organik bişi al....

benım saha bugun duzeldı kocam basımın etını yıyor 2 gundurrr hadee hadeee dıyeee bugun sabahaın körunde akşama sunu gıy dıyor bana sabah sabah akşamaı edemıcek adam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…