cnm hepsini yapayımm tamam ben folici ği düşükten önce kullanıyordum hiç bırakmadım hala devam ediyorum...ben alttan muayene istemiyorum kardeşim yarın ameliyat olacak perşembe yada cuma gideyim muayene hııı geçmi olur ben korkuyorum doktora gitmekten neyse iyi bir k.doğum var ona gideyim perşembe gideyim...esma benim ayakkabılar çok topuklu yaa topuksuz ayakkabım yok bugün giydim bişi olmaz dimi akşam alacağım bir tane bulursam..
heee bilyon demi bizim şişme erkek muhabbetini sen pohahhahahahaalırım da ona şişme dayanmaz cnm dayanır bişe lazım altınportakal ödülü varya burada kadın heykelleri var çıplak onlardan vereceğim sana dedim sen beni ibiza mı sandın diyor...
cnmm .. platform ise yürümeyede alışıksan onunlaa çok sorun olmazz... bir kaç giymeden..
ama rahat ayakabılar almalısın...
çok topuklu olmayan ayakabılar giyebilirsin mesela...
Eki Görüntüle 270514
bunun biraz daha az topuklusunu ben giymiştim...
sende rahat edersin dev topuklarla rahat ettiğine gre..
hafta sonlarıda spor ayakabılarını giyersin olduda bitti...
seni korkutmak istemem... ama bir düşüğün olduğu için.. doktoru bu kadar geciktirme..
bugun çıkışta gidip muayne olabılırsın.... yada öğle arasında yakın ise.. alttan muayne istemiorum drsen yapmazlar zaten..
ibiza mıkıs o abaza degılmı
günaydın hatunlar nasılsınız bakem_?
iyiyuk sen nasılsın beynel??
biraz midemin ağrısı dışında fena değil
biraz midemin ağrısı dışında fena değil
günaydın kızçeler:80::80:
ben iyim kendi adıma, günaydın beynelgünaydın hatunlar nasılsınız bakem_?
benim arkadaşıma da çin erkek dedi, kızı olucak 1 buçuk ay sonrabendede çine göre kız çıktı..
ama türkiyede yaşayınca oğlum olduuu
inanma kızzz... çin takvmi falan..
allah hayırlı eli yüzü düzgün evlat nasip etsinn
günaydın kızçeler:80::80:
bugün pzaratesi ve sabah diye pek açılamammış burası heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?