- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
BÖCÜK büyük harfle yazdım çünkü liste yapıyorum büyük harf kullanıyorum.
öyle başladım sonra küçük yaptım. arada sayfayı indirip işimi yapıyorum. düzeltecektim unutup cevaplaya basmışım.
tekrar ne yazdım diye bakmadım.
oğlum servissiz kaldı. bu ayın parasını ödemedik henüz. kaç gün kullandıysak onun parasını vericez.
SMOKER canım anane yada babane gelse demişsin ama yanlış anladın sanırım.
kreşe devam ediyoruz. sadece servis bizi getirip götürmeyecek.
KOKET
canım benim kesi dikişi biraz fazlaydı. şöyle anlatayım normal dikiş atıldı ama yukarı doğru dikiş atıldığı halde kanama durmamış. o nedenle kan dursun diye birkaç dikiş fazladan atıldı. kanama dediğim zayıf sızıntı şeklindeymiş.
doktor baya özen gösterdi çok memnun kaldım.
GÜNEŞ ömür 2 yaşına giriyor ne güzel. pastanı 2 şeklinde yaptırıcan mı
koket senın için hayırlısı olsun cnm önemlı olan sızın sağlıklarınız kendını sıkma
He bıde uçurtma avcısını cok beğendımmm
sağol cnmm tavsıyen içinnn
akşam olsada okusamm
sadece otobuste 20 dk okudummm 2 gün 100.sayfadayımm cok beğendımm
kelebek ben kullanmıom cnmm bılmıyorumm
ben kıtap almak ıstıyom bana sole gerılımı yuksek bı kıtap soleyınnn
BÖCÜK büyük harfle yazdım çünkü liste yapıyorum büyük harf kullanıyorum.
öyle başladım sonra küçük yaptım. arada sayfayı indirip işimi yapıyorum. düzeltecektim unutup cevaplaya basmışım.
tekrar ne yazdım diye bakmadım.
oğlum servissiz kaldı. bu ayın parasını ödemedik henüz. kaç gün kullandıysak onun parasını vericez.
SMOKER canım anane yada babane gelse demişsin ama yanlış anladın sanırım.
kreşe devam ediyoruz. sadece servis bizi getirip götürmeyecek.
KOKET
canım benim kesi dikişi biraz fazlaydı. şöyle anlatayım normal dikiş atıldı ama yukarı doğru dikiş atıldığı halde kanama durmamış. o nedenle kan dursun diye birkaç dikiş fazladan atıldı. kanama dediğim zayıf sızıntı şeklindeymiş.
doktor baya özen gösterdi çok memnun kaldım.
GÜNEŞ ömür 2 yaşına giriyor ne güzel. pastanı 2 şeklinde yaptırıcan mı
yoo yani sizin muhitten kimse olmadığından servis güzergahı değiştirmiyo ya sana sabahları çok zoor olacaksa yada paşana belki o iki büyükanneden biri gelir getirir götürür yada erken tatile ayrılır diye düşündüm..
aslında değişen bir güzergah yok. Sadece kendisi evini taşıdı. Taşındığı semtte bıraktığı bir çocuk var. önce bizi bırakacaktı. Sonra dağıtıma devam edecekti. Kreşle ev çok uzak değil. Servisle 20 dk da evde olacak.
Okullar kapanan kadar idare ederim dedi. Okuular kapanınca ben zaten izne çıkıcam. Tekrar başlayınca fiyat şu kadar derdi.
Anane yada babane kreşe götürmesi imkansız.
Bizim ev dik yokuşta. Arabayı indirmeleri imkansız.
Annem ve kv. Rahatsız zaten.
cnm ben 1 seklındede yaptrmadımkıı sevmıyorum ole klasık 1-2 hehehe.. Yanı yaptıranlara saygım sonsuz tabısııı:):)
gecen sene ozl secıp bır pasta yaptrmıstım...
Busene alırız ozsuten falan yada pastanemıze daha basıt bır pasta yaptırabılırz... Yan ı son dakıkaa kara vercemmm hıcbısı bellı dııll
Böcük daa çok okuyo gerilim tarzı ama bende eksik kalmıyım bir iki tavsiyede bulunayım...
açlık oyunları hoş bir kitap kafa dağıtmalık heyecanlı azcık gerilim ama korku değil..
Ejderha dövmeli kız...ımmh sürükleyici ama kitabın 250 sayfası felan olmasada olurmuş boşuna yazmışlar fena değil..
Kar kurdu, glenn meade yazarı oda sürükleyici heyecanlı..
GRANGE in kitapları var birde bol gerilim atraksiyon koloni dışında hepsi güzel koloni ııhh ıhıhh boş bir kitap..
ejderha dovmelı kızın fılmı var onun konusu gerılım mı konusu ne
açlık oyunlarının fılmıne bıle tahamul edemedım ben
ne bilim ben 1 şeklinde yaptırıcam filan diye konuştuk. Ben 1 yaptıramadım seneye 2 yaptırırım belki dedin. öyle aklımda kalmış.
ben bu yıl allah nasip ederse yaptırabılırsem.. pepeli yaptırmak istiyorum...
pastahenmize soracam yinede.. bakalım ne dicekler
ben bu yıl allah nasip ederse yaptırabılırsem.. pepeli yaptırmak istiyorum...
pastahenmize soracam yinede.. bakalım ne dicekler
sızın yazı noldu ındı mı:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?