Kokoşş Hatunlar Kulübü

pekı oğlun nasıl gtcek bundan sonra sen işe geçkalmaz mısn onu bırakım derken:26:

yoo yani sizin muhitten kimse olmadığından servis güzergahı değiştirmiyo ya sana sabahları çok zoor olacaksa yada paşana belki o iki büyükanneden biri gelir getirir götürür yada erken tatile ayrılır diye düşündüm..

saol cnm

ben kıtap almak ıstıyom bana sole gerılımı yuksek bı kıtap soleyınnn

Böcük daa çok okuyo gerilim tarzı ama bende eksik kalmıyım bir iki tavsiyede bulunayım...
açlık oyunları hoş bir kitap kafa dağıtmalık heyecanlı azcık gerilim ama korku değil..
Ejderha dövmeli kız...ımmh sürükleyici ama kitabın 250 sayfası felan olmasada olurmuş boşuna yazmışlar fena değil..
Kar kurdu, glenn meade yazarı oda sürükleyici heyecanlı..
GRANGE in kitapları var birde bol gerilim atraksiyon koloni dışında hepsi güzel koloni ııhh ıhıhh boş bir kitap..

böcük sabah babası götürecek, akşam ben alacağım arabasıyla götürüp getireceğiz.
Akşamda babamızın yanında kalıp ev gitmeyi bekleyeceğiz.
Otobüsü sahil kısmına almışlar. Kucağımda çocukla oraya kadar yürümem çok zor.
Iznime kadar çok zorlanıcam.
Ama akşam konuşacağım.

cnm ben 1 seklındede yaptrmadımkıı sevmıyorum ole klasık 1-2 hehehe.. yanı yaptıranlara saygım sonsuz tabısııı:):)

gecen sene ozl secıp bır pasta yaptrmıstım...

busene alırız ozsuten falan yada pastanemıze daha basıt bır pasta yaptırabılırz... yan ı son dakıkaa kara vercemmm hıcbısı bellı dııll

aslında değişen bir güzergah yok. Sadece kendisi evini taşıdı. Taşındığı semtte bıraktığı bir çocuk var. önce bizi bırakacaktı. Sonra dağıtıma devam edecekti. Kreşle ev çok uzak değil. Servisle 20 dk da evde olacak.
Okullar kapanan kadar idare ederim dedi. Okuular kapanınca ben zaten izne çıkıcam. Tekrar başlayınca fiyat şu kadar derdi.
Anane yada babane kreşe götürmesi imkansız.
Bizim ev dik yokuşta. Arabayı indirmeleri imkansız.
Annem ve kv. Rahatsız zaten.

Anladım canım yaa... bir çözüm yolu bulunur inşallah...

ne bilim ben 1 şeklinde yaptırıcam filan diye konuştuk. Ben 1 yaptıramadım seneye 2 yaptırırım belki dedin. öyle aklımda kalmış.

Son düzenleme:

ejderha dovmelı kızın fılmı var onun konusu gerılım mı konusu ne
açlık oyunlarının fılmıne bıle tahamul edemedım ben

ejderha dovmelı kızın fılmı var onun konusu gerılım mı konusu ne
açlık oyunlarının fılmıne bıle tahamul edemedım ben

haa hhhaa niye la aç ve fakirler diye mi?
Şimci böcük gelir o sıralar şu şu bubu diye ,ben reklam arası üvertür gibin cevap verdim..Filmini de izledim kitabınıda okudum hiç gerilmedim aslına bakarsan ejderha dövmeli kıza ..onuda geç sen grange in siyah kanını al olmadı gerilim o baya..

ne bilim ben 1 şeklinde yaptırıcam filan diye konuştuk. Ben 1 yaptıramadım seneye 2 yaptırırım belki dedin. öyle aklımda kalmış.

esprı yapmısmdr bı ara 1 seklınde pastalr cok hosuma gıdyrduu ama baktm cevreme malum dogum gunu kutlayan bır suru bebek vardı hepsı 1 -1 sıkldm sonra yaptrmadımmmm en yakn arkdsm bıle 1 yaptrmstııı ... 2 de yaptrmam haha belkı 3 YAPTIRRIRIM MELOŞ HAHAHAHHAHA:):)

ben bu yıl allah nasip ederse yaptırabılırsem.. pepeli yaptırmak istiyorum...

pastahenmize soracam yinede.. bakalım ne dicekler

aceleyle yazıommm hee

stephın kıng tüm kıtaplarını sevıyomm çoğunu okudummm hepsını tavsıye ederım
aynı şekılde
grange nın de tüm kıtapları

jeffery deaver kemik koleksıyoncusu
craig russell ölümsüz
craig russell kanlı masallar

bunun dışında jonh verdon aklından bır sayı tut
john verdon gözlerını sımsıkı kapatta cok satanlardan okudum ama bı stephın kıng ve grange kadar yazamıo

ben bu yıl allah nasip ederse yaptırabılırsem.. pepeli yaptırmak istiyorum...

pastahenmize soracam yinede.. bakalım ne dicekler

cnm çok güzel olur ama kestirmeyebilir çok sevdiği bişi olduğu için bence:)
ağlar zırlarsa berbat olur o an

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…