yazar burda, senin toto büyük demek istemişbenide savunurmuş
bana sezeyan deme laa bu kelimeden nefret eder oldum dr. bile itici gelio artık
ebru yarın sezeryan oluyor smoke....pelinle eminede pazartesi sezeryan olucak....sonra zümrütte sezeryan 15 inde galiba..çoğu işinin belli oldu şuan nerdeyse 15 kişiyiz sezeryan olucak normal doğuran çok az 4-5 kişi felan şimdiye kadar
bakalım sana ne diyecek senin kız tombik olursa sezeryan diyebilir ama çatın geniştir normal doğur laa
ADA olmuş muayenesini canım uygun doğuma demiş doktor..
Alya da arada uğruyo sonra temizliğe dönüyor...
Ben üzüldüm Deniz sekiye hatta biraz duygulandım kocam saçmalıyosun artık deyince toparlandımm...Yazııık ama nan...
o emıyor mrk etme sen cukcuk bır yapısıyr haha bırdaha bırakmıyorrr okdr ınsandaa cıkıversn garıı bnm ılk emzrme faslında erkeklerı cıkrmstı hemsıre annemzz emzıreck cıkablrsn dıyeeayy ebn nasıl emzircem okdar insan içinde
hey allam daha 4224. sayfadayım, yazamyı bırak okumaya yetişemiyorumm
güneşim geçmiş olsun size canım
brck'ım size deminik göbiş
adaaa, sen gibi bi hamişlik dönemi diliyorum kendime
yazar burda, senin toto büyük demek istemiş
kokişimmmmmm, kuzummmmtakılıyom sana, kızma bak sakın
hoşbuldukkk cnm
nevet mahkeme karar vermiş 6 sene ceza içeri gircekmiş
mavişşş nasıl napıo kreş tatile gircekmi?
Hoş gelmişsin...dönmene gerek yok çünkü koket geldi özet geçiyo şinci...
sANIYORUM iki kez güneş
Bir kez Alya
Bir kez de ben yad ettik seni...
evet kokain satıcılığı davasından...sanki ben girecekmişim gibi tırsıyom..Zurnacının karısı nasıl beddua ettiyse kadın yamuldu..
yelek öruyommnoruyon böcuk harıl harıl
bu arada kocen noldu laa gıttımı
kadınlar öle yaaadeneyıp deneyıp gıymezlerdı sınır olurdum bunu genelde kadınlar yapar
erkek müşterilerim pek iyiydi laaaaa 1000-2000 satış yapardım diplomat müşterilerimde vardı kıs bazıları tatlı getırırdı bana
burda okadar büllük anatırken utanmıyon dimiiiii koket hanımmmm
osaman üçünüze opücük ama guneşime 2 kere opücük
esma böcük meloş sizde
smoker
sizin grevciler geldi haciii
aşağıda bağırışlar şarkılar var fotoladım size..
davul zurna bilem var
Eki Görüntüle 425677
esma olayların cıktığı yer ora mı laa
tv de bı yerı gördum aama:18:
esma olayların cıktığı yer ora mı laa
tv de bı yerı gördum aama:18:
Esma hatay da değil mi laa olay istanbulda çıkmışdır diye sivri zekalık çok bilmişlik yapıyom gene..
Canım sıkılıyoda..
Esma hatay da değil mi laa olay istanbulda çıkmışdır diye sivri zekalık çok bilmişlik yapıyom gene..
Canım sıkılıyoda..
yook olay görünmuyor cnm.. davullu zurnalı burdaki(
ama başka yerde varsa bilmm
len QI düşük garuzaten il neresı görmedımm
öle benzıyordu mekan dar bı yer falan dıye şey ettım
karışma sen
he ıyı
ının oynayın
yaa manyak karu güldürdün beni tıkınırken..halay çekiyomuşlar esma halay başı olmuş..
şimdi gıttım ogle arasında doktorumu gordum anlattım ona amleyattan vazgcmıstı ama sımdı tekrar amelyat olmak ıstyrm vss. oda tamam gel cuma gunu sonuclarını al dedı bakcak tekrar amelyat gununee karar vercezz..
hazıranın ılk haftasınaaa uygunm dedı...
ama nasıl olck bılmıyorum bızım egıtımde o haftasonu...
hanı mudurum belkı olmaz egıtıme katılmak zorundasında dıyebılırr.. bılemedım sımdı...yanı sorun olurmu egıtımı ıstemyrdum ustune bırde amelyat cıknca oooo ısler karstı hayrlısı hakkımda mudurm gelınce konusacagım onunla tekrar bakalım neolacak... annemde 1 hafta yanıma gelecek mecburen amelyat olursammm... ama korkumm bana derlerse amelytnn 3 gun sonra hadı egıtıme derlermı acabaaa ofyaa ne zor işler bunlar...
şimdi gıttım ogle arasında doktorumu gordum anlattım ona amleyattan vazgcmıstı ama sımdı tekrar amelyat olmak ıstyrm vss. oda tamam gel cuma gunu sonuclarını al dedı bakcak tekrar amelyat gununee karar vercezz..
hazıranın ılk haftasınaaa uygunm dedı...
ama nasıl olck bılmıyorum bızım egıtımde o haftasonu...
hanı mudurum belkı olmaz egıtıme katılmak zorundasında dıyebılırr.. bılemedım sımdı...yanı sorun olurmu egıtımı ıstemyrdum ustune bırde amelyat cıknca oooo ısler karstı hayrlısı hakkımda mudurm gelınce konusacagım onunla tekrar bakalım neolacak... annemde 1 hafta yanıma gelecek mecburen amelyat olursammm... ama korkumm bana derlerse amelytnn 3 gun sonra hadı egıtıme derlermı acabaaa ofyaa ne zor işler bunlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?