burcum erkek çıkıyor canım.
aaaaa haaa haaaa81 li erkek miş ama ben yanlış hesaplamışım heee...
Qı çok düşük benim bugün yaavvvsss
çevrendeki herlese bu QI sevıyenlemı baktın canımmmmm yazık onlara
Yook o zaman daha hamiş değildim yada başlarındaydım hamişliğin o zaman bu kadar düşük değildi... sadece bir kişide tutturamadım ama..
geneli başarılıydı ama melodininki farklı bir hesap galiba...:26:
Benim ki çok eski bir kelt uygarlığının durid öğretilerine göreböhöö merlin stayla...
kapiçinalar (babannem stayla) bendennn Eki Görüntüle 425758 Eki Görüntüle 425758 Eki Görüntüle 425758 Eki Görüntüle 425758 Eki Görüntüle 425758 Eki Görüntüle 425758 Eki Görüntüle 425758 Eki Görüntüle 425758
de gettttt senın yusunden arkadasımın bır bulluğu daha olacaktı nerdeyse
de gettttt senın yusunden arkadasımın bır bulluğu daha olacaktı nerdeyse
patronum bana okadar hedıye alsa bende kullanmam ne var
QI dusuk garu IQ dusuk garu 2 yasına geldıııı hıcc ızın kulanmadım en son dogum ızznım yazdım tovbe yarabbm
len manyak ole yada bole bu burun amelyatlrı basıtı bıle sorun cıkarıyorr oleeee deıl iştee:):)
smokkk bu garu hep pekmezz ıcıyrrr tabı olmazzzz sabah 5 te kalkıp aksm 10 dedımmı yatakdaa saglıklu garuu
kapiçinalar (babannem stayla) bendennn Eki Görüntüle 425758 Eki Görüntüle 425758 Eki Görüntüle 425758 Eki Görüntüle 425758 Eki Görüntüle 425758 Eki Görüntüle 425758 Eki Görüntüle 425758 Eki Görüntüle 425758
aaaaa haaa haaaa81 li erkek miş ama ben yanlış hesaplamışım heee...
Qı çok düşük benim bugün yaavvvsss
len ne alaka
gebersen hasta olsn gel hedıye alcem dese işe mı gelcenn
hee anladım sımdıkkk
düzen terpıt önemlı yaşamda ne edekk programlı garyummm
yazıkk onlara valla
ne alakamı adamı okadar somurdun kı telefon harclık laptop aldıracan daha bıze solemedıgın bır suru sey varrr kım bılırrrr ızın ısteme tabıkıde yuzsuz bocuk
lan bize hedaye alan yok genede izin yapamıyoruz..
akşam 5 te çıkıp dişçiye gittim die.. dun dedilerkii gel çekelim kurtul bukadr gidip gelmessin
meloşşşşş bakabıldın mı annemmmm:26::26::26:
telefon mu bekliyorlar lan hemen çalışmaya mı başlıyacaklar bu ne acele...
belkide gunduz yapmaları gerekiorrr.....
ne alakamı adamı okadar somurdun kı telefon harclık laptop aldıracan daha bıze solemedıgın bır suru sey varrr kım bılırrrr ızın ısteme tabıkıde yuzsuz bocuk
kocem tavık yapcekalşama ne pişircenız laaaa ben ne yapsam kı acepppp uffffffffffff:26::26::26:
lan bize hedaye alan yok genede izin yapamıyoruz..
akşam 5 te çıkıp dişçiye gittim die.. dun dedilerkii gel çekelim kurtul bukadr gidip gelmessin
ay benim bebişim gündüz bebişi gündüz bebişleri için fırlama olur diyolar... inşallah hanım hanım kadın kadın bir kızım olur şööle anası gibin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?