Kokoşş Hatunlar Kulübü

yaaa bak melodi laaa kontes gibi gezeceğine devlete kapak atardın kısss
biz özele girdik kolumuzu bacağımızı kaptırdıkkk:18:

smok la sen nasıl devlete attın kapağı yada göbeği

mıç mıç sende aklına mıç benceeee

smok la sen nasıl devlete attın kapağı yada göbeği

kız smoker once totoyu atmış..

sonram gobeği geçirmişşş

ayyy kızlar bir dolu yağıyor
yazık oldu meyve çiçeklerine nohut büyüklüğünde
çat çat camlara vuruyoo

kız smoker once totoyu atmış..

sonram gobeği geçirmişşş

Çok yayılmacı bir politika izledim önce toto sonra göbüş.milim milim yayıldım...
ben ne mi yaptım tam 6 ay eşşşeeeek gibi kpsss ye çalıştım (gündüz sekreterlik yaptım akşam kpss kursuna gittim ) 90 aldım eşimin atandığı şehirde ilk tercihime kafadan yerleştim...Ama o zamana kadar 26 yaşıma kadar özelde çok çalıştım çok çektim be yavvsss .Dedim benim kine git bu böyle olmaz sende bende memur olalım olduk da şükür..

smokeeeee benm 2 senem var ozman oğlum buyurse diyer kpss eşlşek gibi bnmde çalışmm lazım

ya işte gülme komşuna...

bende olcemlenn
çalışcam olcekk

smokeeeee benm 2 senem var ozman oğlum buyurse diyer kpss eşlşek gibi bnmde çalışmm lazım

Kız yapılmayacak bişi değil inan her sene aynı soruları döndürüp döndürüp soruyolar çalışıp asılırsan olur...İnşallah gönlüne göre olsun..Benim şimdi yeni hedefim öğretmenliğe geçiş yapmak kafayı ona taktım aslında devlete kapağa attım ama ben ataması çok olmayan bir bölümün öğretmeniyim.Malesef 90 bile yetmedi atanmama bende memur oldum..Çok iç açıcı değilim yani benim durumumda pek havalara girmeyeyim.Sonuçta olmam gereken yer burası değil ama bin şükür....

cnm ben onlisans bilgisyar porgramcılığı mezunuyum..

bilgisayar işletmeni olarak atanıyoruz..ben eğer bir sene kursa giderek hazırlnaırsam.. yapabileceğimi biliorum..

ama kurs şart.. diğer türlü bilgilrim taze değil eskisi gibi..

2007 mezunuyum ben... sonra hep özel sektör..

Son düzenleme:

Smok la sen nasıl devlete attın kapağı yada göbeği

babamdan maaşım var diye gezdim valla. Aslında hem kızıyorum kendime hem iyi yapmışım diyoum. şimdi gezemiyorum bile.
Devlete kapak atamadım ama memurum bende.

mıç mıç sende aklına mıç benceeee

17 yaşındaki aklımla öyle düşündüm. şimdiki aklım derler ya o hesap.

böcüğün koca gidiyomuş

yıllar sonra geliyomuş böcük kpss girmiş memur olmuş parayı bulmuş falan

ataması da az değil o bölümün hem artık önlisans lisansa göre biraz daha şanslı benim yaptığım gibi ünvansız memuriyetlere lisans değil önlisans tercih ediyorlar çünkü lisansların çoğu atanamayan öğretmenlerdi ve kadroları boşalttılar o sebebten..Artık bil. prog. olmasan bile kendi şehrinde bir memuriyete atanabilirsin...Ama dershane bencede şart en azından motivusyon için...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…