la dükkan sizinmiii
bu arada kuyumcuların maaşıda iyidir
bide yapımda çalışıyorsaa çarşıda hele
böcük sarımsaklı baharatlı çok lezzetli oluyor ben denedim.
Esma hemen evlendim devlete kapak atamadın dedin ya.
Asıl ben kafama mıçım. Liseden sonra okuma sevdasına düşmeden bankaya girecektim. Hemde sınavsız. 2 sene sonra emekliliğe hak kaznaıyordum. Bi beş sene daha çalışırdım. çocuk aklı işte bankacılığı hiç sevmiyordum ama imkan çok.
Sonra girmek istedim sınavı geçemedim.
sorma yaa sormaaa
neyse ben memur olcemmm çalışcammm
h geldın laa
he bız neysekte sen nıye çalışıyonnnn
len 10 gündür yemıok bee
yaaa bak melodi laaa kontes gibi gezeceğine devlete kapak atardın kısss
biz özele girdik kolumuzu bacağımızı kaptırdıkkk:18:
smok la sen nasıl devlete attın kapağı yada göbeği
nan kocem soyuldu dıye annatmadım laaaaa sende uzuldun hanı
lan hızlı yazom.. içerde birileri oluyor
sende bişe beğenmion beeee
bak burcu anladı
QI gidik sende
nan kocem soyuldu dıye annatmadım laaaaa sende uzuldun hanı
he bızım napacen kuma mı gelecen bu hamıs halınleeeee
kız smoker once totoyu atmış..
sonram gobeği geçirmişşş
tmm lenn
bugun ölee
smoke güldüm başıma geldıı
onu bılıyommm bacımm
:26::26::26:
Çok yayılmacı bir politika izledim önce toto sonra göbüş.milim milim yayıldım...
ben ne mi yaptım tam 6 ay eşşşeeeekgibi kpsss ye çalıştım (gündüz sekreterlik yaptım akşam kpss kursuna gittim ) 90 aldım eşimin atandığı şehirde ilk tercihime kafadan yerleştim...Ama o zamana kadar 26 yaşıma kadar özelde çok çalıştım çok çektim be yavvsss .Dedim benim kine git bu böyle olmaz sende bende memur olalım olduk da şükür..
ya işte gülme komşuna...
Çok yayılmacı bir politika izledim önce toto sonra göbüş.milim milim yayıldım...
ben ne mi yaptım tam 6 ay eşşşeeeekgibi kpsss ye çalıştım (gündüz sekreterlik yaptım akşam kpss kursuna gittim ) 90 aldım eşimin atandığı şehirde ilk tercihime kafadan yerleştim...Ama o zamana kadar 26 yaşıma kadar özelde çok çalıştım çok çektim be yavvsss .Dedim benim kine git bu böyle olmaz sende bende memur olalım olduk da şükür..
smokeeeee benm 2 senem var ozman oğlum buyurse diyer kpss eşlşek gibi bnmde çalışmm lazım
bende olcemlenn
çalışcam olcekk
Kız yapılmayacak bişi değil inan her sene aynı soruları döndürüp döndürüp soruyolar çalışıp asılırsan olur...İnşallah gönlüne göre olsun..Benim şimdi yeni hedefim öğretmenliğe geçiş yapmak kafayı ona taktım aslında devlete kapağa attım ama ben ataması çok olmayan bir bölümün öğretmeniyim.Malesef 90 bile yetmedi atanmama bende memur oldum..Çok iç açıcı değilim yani benim durumumda pek havalara girmeyeyim.Sonuçta olmam gereken yer burası değil ama bin şükür....
yaaa bak melodi laaa kontes gibi gezeceğine devlete kapak atardın kısss
biz özele girdik kolumuzu bacağımızı kaptırdıkkk:18:
Smok la sen nasıl devlete attın kapağı yada göbeği
mıç mıç sende aklına mıç benceeee
cnm ben onlisans bilgisyar porgramcılığı mezunuyum..
bilgisayar işletmeni olarak atanıyoruz..ben eğer bir sene kursa giderek hazırlnaırsam.. yapabileceğimi biliorum..
ama kurs şart.. diğer türlü bilgilrim taze değil eskisi gibi..
2007 mezunuyum ben... sonra hep özel sektör..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?