Kokoşş Hatunlar Kulübü

hişşştttttttt ben geldiimmmmmm kaynak karular yine süzme spermler felan parise gidiliyo heral nerde paris orda beeeennnnnnn
savunun uleeeennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

su magının var gusel oluyor paprıkalı olan

yuzsuzsun nannn resmennnn yuhhhhh adamdan ıstemedıgın bı orkıd kalmıssss

Son düzenleme:
hişşştttttttt ben geldiimmmmmm kaynak karular yine süzme spermler felan parise gidiliyo heral nerde paris orda beeeennnnnnn

lannn bu ne enerji maşallah....

al annem al pars senin olsun

biz ance sucuk ekmek yersek gidioruz pariseeee

hahaha demek sende gunduz ettin bebişi

benmki kaza kurşunu ama ozmanlar haftasonu denk gelip gunduz yaptıkmı bilmiom laaa

Ben saatiyle günüyle biliyom haa..Eşim şehir dışına çıkacaktı vedalaştık o gün o ay bida olmadı geldi hamiş olduğumu öğrendim...

Ben saatiyle günüyle biliyom haa..Eşim şehir dışına çıkacaktı vedalaştık o gün o ay bida olmadı geldi hamiş olduğumu öğrendim...

ne vedalaşma imiş bee..

adamı unutma die sana hatırla kokulu tşörtünü değil

spremini bırakmış

ulen sende hep tavık yaptıryorsun adam te allammmm tavık tavık nere kaddannn kanatlancanızz yakındaa

benm olgumda gunduzz bebısı dıye tahmn edıyorummm hatta ole dırek hahahaha baklm fırlamamı deelmı

burcu doğum tarihlerini tekrar özle mesaj atar mısın?
Ben hamile sandım.
Bakınca özelden yazarım.

aklımıza sıçammm birrr devlete kapak atmadık özelde sürünüok .. hemen koca kaptık mok var gibi

sorma yaa sormaaa
neyse ben memur olcemmm çalışcammm

h geldın laa

he laaaaaa mok var gıbı kuyumcu dıdık gedlıkkk gene iş yerınde surunuyokkk
he bız neysekte sen nıye çalışıyonnnn
ulen sende hep tavık yaptıryorsun adam te allammmm tavık tavık nere kaddannn kanatlancanızz yakındaa

benm olgumda gunduzz bebısı dıye tahmn edıyorummm hatta ole dırek hahahaha baklm fırlamamı deelmı

len 10 gündür yemıok bee

su magının var gusel oluyor paprıkalı olan

yuzsuzsun nannn resmennnn yuhhhhh adamdan ıstemedıgın bı orkıd kalmıssss

knorr bendekıler akşam bıdaha bakem
bı borcam almıştık içinde 6 7 tane değişik turlu baharatlarla paketlerı vardı fırın torbası falan içinde cokta ucuzdu aldık
şimdık tek tek hangısı güzel olcek dıye denıycezz
bugun sarımsaklı baharatlı

yuhhh lennn
kendı kaşınıyoo napım
zam alamıok barı arayı kapatımmm

böcük sarımsaklı baharatlı çok lezzetli oluyor ben denedim.

Esma hemen evlendim devlete kapak atamadın dedin ya.
Asıl ben kafama mıçım. Liseden sonra okuma sevdasına düşmeden bankaya girecektim. Hemde sınavsız. 2 sene sonra emekliliğe hak kaznaıyordum. Bi beş sene daha çalışırdım. çocuk aklı işte bankacılığı hiç sevmiyordum ama imkan çok.
Sonra girmek istedim sınavı geçemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…