- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
böcüğün koca gidiyomuş
yıllar sonra geliyomuş böcük kpss girmiş memur olmuş parayı bulmuş falan
senin birde koca gidecek ver kendini derslerine avunursun hem hem bir amacın olur..
hişşş nan saçlarımı boyayacağım sizce kahverengiye boyayımmı
ay öldüm gülmekten
olsun kızz farketmezzz bebeğe beraber bakarık töbe yaa
kız sen ne çalışıyon ozaman koskocaman kuyumcu kocan var laaaa
cnm ben onlisans bilgisyar porgramcılığı mezunuyum..
bilgisayar işletmeni olarak atanıyoruz..ben eğer bir sene kursa giderek hazırlnaırsam.. yapabileceğimi biliorum..
ama kurs şart.. diğer türlü bilgilrim taze değil eskisi gibi..
2007 mezunuyum ben... sonra hep özel sektör..
knorrun sıtesı ne gözelmış laa gezıon falan
nna soyulmusya bunlr kız bas bas bagrdıı zor totmuzu topladık deıdı sen halaaa durtuyon hahaha
kız ne guzl atamasıda bol oncelık sızın dusnseneee senı durtcm haaa sen calsss mana bak bellımı olur busene sınva gırcn omzn snde dımı bend edusnyrm ama ben ıstemyrm yaaaa bu ısımde sabıt kalsam yeterrr memrlukta burdakı ımkanlar olmayada bılr ama memurlukta guzl heheheeh
gez sen gez ortaagınada söle gezsın
cnm bu sene yapamm ben..
çalışmadım hiç
2 sene sonraki kpss olabılır oda derhaneye gidebilirsem.. burda çlaışıp evde çocuupum kuçuk.. butun gun görmuyorum birde onu bırakıp ders çalışamm yanii
aman o kusur kalsın
yakışır bence sana....smoker sağol hayatım gaza geldiimmm boyayım akşaaam
tamam smoker şimdiki saçlarımda kumral üzerine balyaj var bal köpüğü renginde sanki beni olgun gösterdi
bencede esma haklı olgun dursan dursan nekdr durcan heheheh bence genclıgınde sarıyı ve tonlarını kullannn ııce yaslannca koyuya gecrsn yası kucuk gostermk ıcın hehehehe
hea barıştık kuzummm, atraksiyonlu oldu amanek sevgı pıtırcıgım nerdesın sennnn kocenle barıstınmı
ben yalancı mantı yapıcamm, kuymalı yoğurtlu makarna Eki Görüntüle 426059alşama ne pişircenız laaaa ben ne yapsam kı acepppp uffffffffffff:26::26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?