Kokoşş Hatunlar Kulübü

ay öldüm gülmekten
olsun kızz farketmezzz bebeğe beraber bakarık töbe yaa
kız sen ne çalışıyon ozaman koskocaman kuyumcu kocan var laaaa

nna soyulmusya bunlr kız bas bas bagrdıı zor totmuzu topladık deıdı sen halaaa durtuyon hahaha

kız ne guzl atamasıda bol oncelık sızın dusnseneee senı durtcm haaa sen calsss mana bak bellımı olur busene sınva gırcn omzn snde dımı bend edusnyrm ama ben ıstemyrm yaaaa bu ısımde sabıt kalsam yeterrr memrlukta burdakı ımkanlar olmayada bılr ama memurlukta guzl heheheeh

cnm bu sene yapamm ben..

çalışmadım hiç

2 sene sonraki kpss olabılır oda derhaneye gidebilirsem.. burda çlaışıp evde çocuupum kuçuk.. butun gun görmuyorum birde onu bırakıp ders çalışamm yanii

sende haklısın amaaa yınedee dene sansını bellımı olur yahuuu

aman o kusur kalsın

aaa ama nedne öle dıyorsun oda bir can soncta böhööhöhö

tamam smoker şimdiki saçlarımda kumral üzerine balyaj var bal köpüğü renginde sanki beni olgun gösterdi

EFSUN YAKISIRR CNM AMA SARRIDA YAKISR SANA YUZUN böle yumusak oldugu ıcn yaslıda gostermez senııı baby facee senü:):)

bencede esma haklı olgun dursan dursan nekdr durcan heheheh bence genclıgınde sarıyı ve tonlarını kullannn ııce yaslannca koyuya gecrsn yası kucuk gostermk ıcın hehehehe

anaaaamm kafam karıştı yaaaaa
nitsemkineee bende hep 40 ımdan sonra kızıla geçmeyi düşünmüşümdür
çok yakıştırıyorum hemide seksüüü oluyoo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…