Kokoşş Hatunlar Kulübü

efsun bişi dicem bu adam ölçüm cihazı ile baktı kemiğime vurdu hatta içerdeki aşağıda olan seninki baya aşağıda dedi tak tak hissettim acıdı zaten bu kemiğin şu saaten sonra açılması olabilirmi okadar gezdim yürüdm evde oturmadım gece 11 lerde eve girdim açılsında doğum olsun die...

hiç açıklık olmamış adam haftaya pazartesi randevuya perşemebde doğuma gün verdi kurcalamayıp beklesem mi yoksa bir doktora dahamı gitsem bilemedimki

koket ağırlaştım diosun kek yapıp cafeye gitmeyi düşünüyosun

hala kocanı düşünüyosun kız biraz kendini düşün yaa

kızz görsen geceleere kadar çalışyo çok yorulyo moralide hep bozuk borçları ödemeye çalışyo moral olur die şeeee ettim..zaten ben gezintiyim bilmionmu yerimde oturmak istemiom annem kızıyo doktor çok gezme dedi gelmesin doğumum die diyp duryoo...

melodi kız şeker diilsin erimessin ne çizmesi yaz günündeeee bişi olmass

bizim burlar yokuş canım. Sel suları iniyor hep ve benim yolumda alt cadde sular birikiyor. Ayağımda kısa sporlar var.
Bieşy olmaz da ayakkabıma su girer. Burdan kaç kişinin ayağı ıslandı.

koket canım askımmm bak bence sen zaten normal doguma hazır deılsınnn...

Yanı her kucuk popplunun catı darmı olur kac kısı bılıyorm bole ufacık tefecıkk zayff norml doguran bu 1-:)

benım de acım cok oluyordu zaten onn ııcn gıtmstım catın dar vaj. Vs dedı bu 2:)

yanı her ılışkıde acıyanın catıyla alakası olur dıye bısı yok sen kendı hıslerınle yorum yazıyorsun..

Yanı benm yara oluyor mesela bazı ılıskıye gırdgm zmnlar okdr sıkı ınannn laf olsn dıye demyrmm dıyorumya kackez bunun ıcın doktora gıttım ben.
Her neysee. Doktorn dogruda soyluyor olabılır ama ole bebek pat dıye gelmıyorrr.. Yanı ole kolay deıl benm hastanede uzaktı suyum geldı evde bekledım 1 saat dus aldım kocem namaz kıldı evı topladım mısfrlrm vardı yaplcak işleri tarf ettım suda ole az gelmıyordu benm bıldgn ceşme:):)
sonra yola cıktık gırs ıslemler doktrun gelmesı 2 saatee yaknda ole gectı ...

Buarada altımaa naylon serdılerrr hasta bezı okdr su gelıyor.. Doktr bekledıı benm norml olsn dıye dusn senn kendı gelse beklemzsn dırek gıdr sezryana alır sneı ama tabıkı karar senın canım ...

Ben sadeceee fıkrımı soleıdm herzmn bebegın kendı gelmesi taraftarym haaa aksı tehlıkelı bır durum olmadıkca okdr cıdden catısı dar oln ınsnlr var tandgmda var beklypp sezryana gırenn yanı bılıpte norml dogurmaya calıssan tabıkı kızarım ..

Neyse opuyorum balım senı saygılar:):)

burdada yağcak gbiii:26::26::26:

adam zamanı bekleyelim demedi ki perşembeye gün verdi ...

kocamı çok özlüyorum hep çalışyo cafeden ayrılamıyor bide gergin meloş gecelere kadar cafe açık ben evde o orda görüşemiyoruz kahvaltıyı bile edemeden çıkyo orada yiyor ama üzülyorum işteee plaj mevsimi açıldı hesap kaçırmasınlar işler karışmasın die erken gidio
dün yanına gittim öğleden sonra 40 tane çocuk parti vardı doğum günü eşimi görsen çocuklar sıkıştırmışşş tuttu fırlattı kalbimi die parça varmış onu çalsın die müzik amfisi eşimi yiceklerdi veletler nasıl başı şişmiş gerilmiş pastalar yerlerde balonları patlatıyolar eşimin halne acıdım valla
kreş gibiydi

doktorlarında ısıne gelıyor randevu vermekkkk

hep bir gerekce ve bahaanelerı varr

ben doktorumu cok takdır edıyorum bu sebebden benm pazr gunu geldı suyum aksılıkya aradık adam cıktı geldı daha vardı senın doguma erken deılmı falan ddı sasrdı ama geldı ordada hemn sezryan demedı bekledı kackez benı catala oturrttu dogurabılırmıyım dıye baktı dırek alsa yıne kolayına gelıyor derdımmmm..

senin suyun geldi vee 3 saat sonramı girdin sezeryana hemde anesteziyide gelip sakince yaptılar öylemi

eee benim teyzemin rahimde nie patlama oldu peki onun suyuda evde gelmiş

ben başka doktora göstermek istiyorum ama annemle kocam çok kurcalıosun adam nie sezeryan desin durduk yere diolar..

bulara sölemeden kendim gidi muayene olsam aslında :26::26: sölemesem doktorumuda bileemdimki kafam karştı yaaa...

gittiğim diğer doktor bekle sezeryan olma derse doktor mu değiştircem peki benimki normali yapmıcana göre bilmediğim biriyle doğumu mu beklicem bide bu var??

dr. Tabiki gün verir, sezeryan dediği için gün verir ve alır. Güneş çok güzel anlatmış. Tecrübeli bir anne olarak.
Dr. Sen söyle ben günümü beklemek istiyorum dersin.
Belki çatın açılır. Her doğum bir mucize değil mi?
Zaten sezeryan olacak bunu biliyorsun. Sana tahlikeli bir durum var dememiş. Normal süre tamamlana kadar zaten sık sık kontrole gideceksin.
Riskli bir durum yoksa bebek anne karnında kendi süresini tamamlasın.
Ben beklerken hiç sıkılmadım, sadece bayramda doğmasın diye dua ettim. Bayramda dr. Yoktu ve hastane normal doğumu kabul etmiyordu.

yeminle daha hamile kalmadan doğurmaktan korktum heeeeeee :2:
bu nasıl bişey zaten hastalandım karnım fena ağrıyor :2::2::2::2:

tatlım mınumumm 3 saat bekledımmm ...

daha fazlada olabılırr dur bakk sole solımm 12 de halı baktık sabah erkndn evde arkdslr vardı .

sonra 1 ı gectı ama nekdr bılmem saat 2 de olablr oara suyum geldı gıttım en son 7 ye gelıyordu olmynca doktr sezryana alallım dedı aksam 7:20 gece bebegım dogdu..

aslında doktor daha beklıcektı ama kalp atısları dusuncee mecbur kaldııı acıl aldı sezryanaa..
suyun geldıkten sonraa bekleme suresı var tam hatrlamıyorum ama doktrum bu bılgılerı 7 aymdn sonra anlatmıstı bıze ne durmda ne yapmammz gerektıgnı 24 saat bekleyenler bıle var sneın teyzenın olayı bır ıstısnaa yanı eger ona bakrsaa sezryandada aksılık olanlar var neysee aklınıza kotu seyler gelmesınnn korkmayn hersey nasıp kısmett. ama en dogalını beklemek bızım hakkımz bensana doktoruna guvenme demıyorum doktora guvenn cok onemli ona guvenmelısın tabıkı ama en azındn randevu ıle dogurma bırak suyun gelsın dıyorum ama tabıkı sarrtta dııl:):) sen bılırsınn birde olacak oluyorrr bız dua edelım hayrla gelsınn bebıkleırmz hayrla buyusunler bırnde olumsuz bısey oldu dıye bızdede olacak deıll dıyorum...

bırde su var bebegın anne karnındakı 1 gununu bırak bıkac saatı bıle cok degerlıymıss ... nekdr fazla durrsa okadr ıymss yanı normal suresı dahılınde 40 haftayı gecsın demıyorum heheheh:)):)

yeminle daha hamile kalmadan doğurmaktan korktum heeeeeee :2:
bu nasıl bişey zaten hastalandım karnım fena ağrıyor :2::2::2::2:

kız korkmaa okadr guzel bır donemkı bılıyorsunn erkeklerın askerlık anıları kadınlarında dogum anıları hiiiiiiiiiiiiççç bitmezzzz allah guzell hıkayelerle karsılastırsın hepımızııı

Esmacım senınde engın bılgılerınden faydalanmak ısterız bebemm

Esmacım senınde engın bılgılerınden faydalanmak ısterız bebemm

şekerim şu konuda çok haklısın.. kadınların doğum hikayaleri bitmez

ve kesinlikle haklısın doüum sureci oyle 10 dakikalık bir iş değil

doktor sezeryana karar vermişse.. onunda zamanını ayarlar zaten..

ama seninde dediğin gibi normal doğuma hazır değil bence..

çatısı dar olsada geniş olsada yapamaz...

çunku sezerynaı bile zor kabullanmişken erkene almak mantıksız glior bana doktora güveniorsan tarihi bekliceksin..

benm arkadaşım benden bir gun once suyu gelmesi ile gitti hastaneye normal doğum die sabah kadr bekleidler olmadı sezeoşa aldılar spinal olarak

ama oda ada gibi bir kızdı senin gibi yanı ... normali bekleid 40 hafta dolmasına rağmen..

ha benm götum yemezdi normali beklemeyi doktorum zorladı bekliceksin die.

baktiki bebek tehlikede karar verdi ve ertesi gun aldı.. yarına kadr suyunda gelebilir dedi.. ve az az bnm suyum geliordu zatn.. foşur akmadı ama..

ya doğum olduğumu tabiki sonuna kadar normal doğum taraftarıyım..
ama o zaman geldiğinde tırsarmıyım hiç bilmiyorum böyle siz anlatınca içim bi tuhaf oldu

koket teyzen öyle oldu diye sende olacaksın diye bişey yok. Herkesin bünyesi yapısı bebeğin durumu çok çok farklıdır.
Doktorunu güvenmen çok önemli.
Sana niye erken randevu verdi sezeryana karar verdi beklemesine gerek görmedi.

Ben düşünüyorum eskiden sezeryan bu kadar yaygın değilken ne yapıyorlardı. Senin için demiyorum kesinlikle ama dr.lar normalle uğraşmak istemiyor şıp diye kesip alıyor. Tekrar ediyorum riskli durumlar zorunluluklar hariç. Bebeğin senin karnında durmasından sıkılma.
Onun orda kalmak hakkı. Zaten zamanı gelince doğmayan var mı?
Sen sadece dikkatli ol kendini bebeğin hareketlerini takip et.
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

ya doğum olduğumu tabiki sonuna kadar normal doğum taraftarıyım..
ama o zaman geldiğinde tırsarmıyım hiç bilmiyorum böyle siz anlatınca içim bi tuhaf oldu

HAYIR İŞTE HIC TIRSMA DIYE BİŞİ YOK yahu allah sana o gucu verıyorr annelıkkk hırsınıdaa verıyor dogru bır kelıme kullanamdm belkı ama o duygununn gucunu anlatmak ıcın soledım..
ha korkanıda ztn doktr goruyr bayıltyr alıyor bebegı hams uyannca bakıyorkı artık hamsı deılll yannda bebkı var:):) böhöhöhöhö bana bakk

inşallah benim içinde öyle olur ya. çünkü sezeryan gerçekten çok riskli hem bebek için hemde anne için bebek içeride uyurken çat diye kesip alıyorlar mutlaka eskisine nazaran daha güzel şartlarda yapılıyor.
kendini bilen dr ilk normal doğumdan yana oluyor.. nasıl doğuracağın son ay belli oluyor herhalde
Normal doğum yapanlar resmen çatır çatır doğuruyor yaaa

valla güneş öle deme..

tamm o an bana deli cesareti geldi ama

doktor normal dedikçe evde uyuymadım la ben

ama gununden oncede aldırmam dedim bebeğiii...

oğluşum ters olmasına rrağmen bekledim.. verdiği tarihi bile

ama götüm 3,5 attı yeminlee... korkak kadın korkuyor haciii

ben çok korkuyorum normal doğumdan... senin maşallahın var kokrmamışsın

yemin ederim ben doktoruma dedimki ben normal doğuramm

sizi yarı yolda bırakırım.. bayılırım.. yalvarırım sezoş yapın dedim..

allaha dua ettim çatım dar olsun die

doktor bana şunu dedi özel hastne olmasına rağmen

"marketten sütmü alıyorsun dedii" sen çock doğuruyorsun dedii

asla almıcam dedi kordon dolanması var ama 100 gebelikten 70 inde tek dolanma oluyor kurtarıoruz sorunsuz dedi ve dolanma vardı.. metoşta

en son plesantam yasşlandı kirçlendi.. ve metoş 2 kere doladı kordonu acil sezoş dedi.. bebek ii değil dedi

hatta içerdeki kızlar inanmadı ne dedinde kandırdın doktoru dediler ben değil oğlum kandırdı dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…