canım doktorlar sezeryana hep 38+ larda alıyolar beni 38+ 3 de aldı meselaa 38 haftayı tamamlamadan almıyolar biliyorum son haftalar geçmiyo hele son gece saatler ilerlemek bilmiyor ben heycandan uyuyamamıştım hatta kocemde uyu uyu deliksiz son uykun olacak demişti haklıymış
koket ağırlaştım diosun kek yapıp cafeye gitmeyi düşünüyosun
hala kocanı düşünüyosun kız biraz kendini düşün yaa
melodi kız şeker diilsin erimessin ne çizmesi yaz günündeeee bişi olmass
hee randevu nie verdi bu deyyus öle yapmıyor ozman suyum gelene beklese nie beklemiyor soram ben ona pazartesi bu konuyu
Ama acı çektin dimi sancı geldi öyle girdin herkes acele etmesi gerekecek anestezi hemen yapılması cart curt aman riskli deilmi güneş bee daha korkarım sinirlenirim hastanede uzak evime ora gidene kadar arabadada fena olurum oda varr
dinledim kızz biliyorum yazdını ama ben az çok bilyom ki güneş dar oldunu hatrlarsan ilşkide bile acıyo demiştim hatrladınmı çok dar kemiklerim ....
Minicik popoyla çatım geniş olması mucize olmazmıydı sence hele hiç açıklık olmamasıda garip deilmi?
Anneme dedim dedi teyzem (bahar) sen gibi sezeryan dedi doktoru 3 doktor gezdi 3 de aynı şee söledi darsın dedi o ilk doktora inanmadı dedi vee geç kaldı suyu patladı evde dedi gidene kadar çocuk rahimi yırttı dedi sezeryana almışlar ama çok kötü oldu rahmi inanmadığı için son dakkaya bekledi dedi ölcek die korktuk çok kanaması oldu dedi bunu anlatınca vazgeçtim başka doktordan...
kızlar burda felaket bir yağmıur vardı.
Doluda yağdı her yer sel oldu, kapının önüne çıktık izledik.
çizmeleri mi almadım yanıma umarım akşam iş çıkışında yağmaz.
Böcüğün başı sağolsun
koket güneş doğru söylüyor sezeryanda olsa zamanını bekle. Normal doğuma girseydin ve bir aksilik olsaydı zaten sezeryana alacaklardı. Bebek öyle şıp diye doğmuyor. Sen sıkıldım ağırlaştım diyorsun kocanın yanına gidiyorsun. Bence bekle ve bu günlerin tadını çıkar.
Emin ol bugünleri çok ararsın. Uyku ve dinlenmek anlamında.
burdada yağcak gbiii:26::26::26:
Adam zamanı bekleyelim demedi kiPerşembeye gün verdi ...
Kocamı çok özlüyorum hep çalışyo cafeden ayrılamıyor bide gergin meloş gecelere kadar cafe açık ben evde o orda görüşemiyoruz kahvaltıyı bile edemeden çıkyo orada yiyor ama üzülyorum işteee plaj mevsimi açıldı hesap kaçırmasınlar işler karışmasın die erken gidio
Dün yanına gittim öğleden sonra 40 tane çocuk parti vardı doğum günü eşimi görsen çocuklar sıkıştırmışşş tuttu fırlattı kalbimi die parça varmış onu çalsın die müzik amfisi eşimi yiceklerdi veletler nasıl başı şişmiş gerilmiş pastalar yerlerde balonları patlatıyolar eşimin halne acıdım valla
Kreş gibiydi
koket canım askımmm bak bence sen zaten normal doguma hazır deılsınnn...
Yanı her kucuk popplunun catı darmı olur kac kısı bılıyorm bole ufacık tefecıkk zayff norml doguran bu 1-:)
benım de acım cok oluyordu zaten onn ııcn gıtmstım catın dar vaj. Vs dedı bu 2:)
yanı her ılışkıde acıyanın catıyla alakası olur dıye bısı yok sen kendı hıslerınle yorum yazıyorsun..
Yanı benm yara oluyor mesela bazı ılıskıye gırdgm zmnlar okdr sıkı ınannn laf olsn dıye demyrmm dıyorumya kackez bunun ıcın doktora gıttım ben.
Her neysee. Doktorn dogruda soyluyor olabılır ama ole bebek pat dıye gelmıyorrr.. Yanı ole kolay deıl benm hastanede uzaktı suyum geldı evde bekledım 1 saat dus aldım kocem namaz kıldı evı topladım mısfrlrm vardı yaplcak işleri tarf ettım suda ole az gelmıyordu benm bıldgn ceşme:):)
sonra yola cıktık gırs ıslemler doktrun gelmesı 2 saatee yaknda ole gectı ...
Buarada altımaa naylon serdılerrr hasta bezı okdr su gelıyor.. Doktr bekledıı benm norml olsn dıye dusn senn kendı gelse beklemzsn dırek gıdr sezryana alır sneı ama tabıkı karar senın canım ...
Ben sadeceee fıkrımı soleıdm herzmn bebegın kendı gelmesi taraftarym haaa aksı tehlıkelı bır durum olmadıkca okdr cıdden catısı dar oln ınsnlr var tandgmda var beklypp sezryana gırenn yanı bılıpte norml dogurmaya calıssan tabıkı kızarım ..
Neyse opuyorum balım senı saygılar:):)
burdada yağcak gbiii:26::26::26:
Adam zamanı bekleyelim demedi kiPerşembeye gün verdi ...
Kocamı çok özlüyorum hep çalışyo cafeden ayrılamıyor bide gergin meloş gecelere kadar cafe açık ben evde o orda görüşemiyoruz kahvaltıyı bile edemeden çıkyo orada yiyor ama üzülyorum işteee plaj mevsimi açıldı hesap kaçırmasınlar işler karışmasın die erken gidio
Dün yanına gittim öğleden sonra 40 tane çocuk parti vardı doğum günü eşimi görsen çocuklar sıkıştırmışşş tuttu fırlattı kalbimi die parça varmış onu çalsın die müzik amfisi eşimi yiceklerdi veletler nasıl başı şişmiş gerilmiş pastalar yerlerde balonları patlatıyolar eşimin halne acıdım valla
Kreş gibiydi
senin suyun geldi vee 3 saat sonramı girdin sezeryana hemde anesteziyide gelip sakince yaptılar öylemi
eee benim teyzemin rahimde nie patlama oldu peki onun suyuda evde gelmiş
ben başka doktora göstermek istiyorum ama annemle kocam çok kurcalıosun adam nie sezeryan desin durduk yere diolar..
bulara sölemeden kendim gidi muayene olsam aslında :26::26: sölemesem doktorumuda bileemdimki kafam karştı yaaa...
gittiğim diğer doktor bekle sezeryan olma derse doktor mu değiştircem peki benimki normali yapmıcana göre bilmediğim biriyle doğumu mu beklicem bide bu var??
yeminle daha hamile kalmadan doğurmaktan korktum heeeeeee :2:
bu nasıl bişey zaten hastalandım karnım fena ağrıyor :2::2::2::2:
Esmacım senınde engın bılgılerınden faydalanmak ısterız bebemm
kız korkmaa okadr guzel bır donemkı bılıyorsunn erkeklerın askerlık anıları kadınlarında dogum anıları hiiiiiiiiiiiiççç bitmezzzz allah guzell hıkayelerle karsılastırsın hepımızııı
ya doğum olduğumu tabiki sonuna kadar normal doğum taraftarıyım..
ama o zaman geldiğinde tırsarmıyım hiç bilmiyorumböyle siz anlatınca içim bi tuhaf oldu
HAYIR İŞTE HIC TIRSMA DIYE BİŞİ YOK yahu allah sana o gucu verıyorr annelıkkk hırsınıdaa verıyor dogru bır kelıme kullanamdm belkı ama o duygununn gucunu anlatmak ıcın soledım..
ha korkanıda ztn doktr goruyr bayıltyr alıyor bebegı hams uyannca bakıyorkı artık hamsı deılll yannda bebkı var:):) böhöhöhöhö bana bakk
HAYIR İŞTE HIC TIRSMA DIYE BİŞİ YOK yahu allah sana o gucu verıyorr annelıkkk hırsınıdaa verıyor dogru bır kelıme kullanamdm belkı ama o duygununn gucunu anlatmak ıcın soledım..
ha korkanıda ztn doktr goruyr bayıltyr alıyor bebegı hams uyannca bakıyorkı artık hamsı deılll yannda bebkı var:):) böhöhöhöhö bana bakk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?