sanki gelinlik topluyor kokettt :26::26:
nann kım uyduruyor bu sacma seylerı koketttt senden duyduklarımla ha böle oluyorummmmkapalııı kadınlr napsın te allam...
koket senin son adet tarihin neydi kaç eylül?
koketim oda çok güzel olmuş,
paşan güle güle kullansın sağlıkla inşallah.
herşey tamam ve çok hoş.
halında çok şirin bence.
Ivitttt resim yorumlarımı bitirdim arkidişlerrrrrrrrrrrrrr
Ivitttt resim yorumlarımı bitirdim arkidişlerrrrrrrrrrrrrr
valla kan olmasın cart curt wcde rahat edersin falan filan dedi doğran bi garuu zaten hepsi dizde geceliklerin dizin aşağısı pek hoş durmuyo...
sen sezeryan kemeri yada szeryan korsesi donu felan aldınmı göbüş toplansın die? satılıyo burda iç çamaşırcıda gördüm göbüşün sarkmasını önlüyomuş acımazmı 10 gün sonra takılyomuş
saol cnm yorumların da hoşuma gitti hep moral ver böyle
kendi emeğimle yaptım umarım paşa beğenir azcık büyünce
sağlıkla gelsin gariii bi kendisi eksik
bomba yoprumlarrrrr dıyelım ona
kız hala hoşluktan bahsedıyorsunn benm dız altıydı cok rahttm hıc ole kan vs olmadı ztn ole eskı sezeryanlr gıbı dıılkı yanı sureklı yaslı nıneler gıbı aynı seylerı yazıyrm ama napımmm durtuyorsun la bını..
zaten hastaneeede uzun sure gecelegını gıydırmıyorlar:):)
bacaklrın cozulcek etck sni temzlıcekler baya temzlendıkten sonra hemsıre gelıyor gel cıcleırmızı gıyelım dıye gıydıryr saolsunlr hehehe:):) cok ıyı bakmıstı hemsırelerımız bana saolsunlar:):)
sezryan kemerıne gerek duymaıdm ama almstım korseee duryr ole yesyenı 2.cocuga nasıpse haha ıhtycm olmadı koket sneındee olmayack gor bakkk 1-2 ay sıslıgını ıdare edersn tabee
koketa canım napıyosun? doğum ne zman merak ettim seni?
sen hamiş kalırsın nasılsa kısa zamanda ..canına okuycam senin
kapı süsününde hazırdan bir farkı yok çok şık.
ben hayalimdeki şeyi bulamadım hep aynı klasik şeyler.
yapmak aklıma gelmedi hiç.
beyaz mavi yapma diyordum ama hepsi bir raya gelip döşeninve çok hoş olmuş.
arabada çok güzel, beşikte gelmiş.
sağlıkla gelsin çağan paşa.
ben gidiyom hazırlanmaya süslenmeye avm gitcez anne kız tirn trin gezim yarın biyere çıkmıcam çünküüü artık son gün die...
Anne kız gayfe içelim havada güzel azcık kafam dağılsın sezerciği düşünmeyim...
Bana dua edin bol bol yarında girerim artık son kez görüşürük ben kesilmedennnnn
güneşşş neyini temizliyolar odada annem hemşireler:26:
iyi almıyorum ozman zaten bende zayıfım sen gibi göbüşün kamadıysa bende kalmaz herhalde...
geceliği aldım lenn artık millette kısa olsun diince azcık kısa olsun zaten bunu beğenince aşık oldum dedim bu olsun diğerleri imam hatipli liseliler gibimi uzun olsun moralim düzeltir hiç olmazsa...
güneşşş neyini temizliyolar odada annem hemşireler:26:
tamam nan annadım tahmin ettim o turuncu turuncu bişi sürüyolardır onu olduğunuda genede teyit ediyim dedim:18:
tamam nan annadım tahmin ettim o turuncu turuncu bişi sürüyolardır onu olduğunuda genede teyit ediyim dedim:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?