partı verıyokk
patron sağolsunnn
bahçede ellerıyle bızlere mangal hazlıyoooo
mandış ne kötu durum yaaAllah ıyı sabır vermış gelıne
mandalina çok üzüldüm cnm yaa
inşallah bebekleriimiz mutlu bebekler olurlar
inşallah biricik inşallah bol bol gül ki mucizende gülsün zaten gülüyor da daha çok gülsün :))
afiyet olsun böcük patron yine döktürüyorda ortak nerede
iyi sabretmiş ama kocası destekmiş onun hatırına yinede daha neler neler anlattı gözlerim yuvalarından fırlamış dinledim
aslında çok güleç bi insanım gülmeyi çok seviyorum ama aynı zamanda alınganımda duygusalım böyle işte:)
dolanıyyy
patron bı dene arada yamuk yapsada
ıyı sabır varmış ben çekemezdımmm bırlıkte yaşamaya baştan karşıyım zatenn
brck fotoraf sordum ama neyse bakmasamda olur.
Yanarım hamileliğimde geçirdiğim stresli günlere yanarım.
Koca karnımla beni satışa oturtup birde üstüne hata yapınca milletin içinde çocuk gibi azarlanmama, hesap açık çıkacak korkusuyla yaşadığım sters, ev sahibinin kızının ev satılıyor diye doğuma 10 gün kala suratıma bir tokat gibi patlatıp beni ağlatmasına,
doğumda yok epidural olma aman sakın sezeryan olma diyen annemin beni germesine,
oğlumun karyolası için doğumdan 1 gün önce çarşılarda koca karnımla gezip mağaza mağaza dolaşıp geren kp. Yanarım.
Belki bu yüzden çocuğum bu kadar sinirli, en ufacık şeyde sinirlenip bağırması bu yüzden.
Zaten hassas alıngan bir insan hamile olduğumu düşünmeden beni geren ve çocuğumu böyle sinirli yapan insanlara sonsuz teşekkürler.
amannnnn güneşim paris sonrası soğuklarda kalmış...
daha da uzun bir süre parise gitmezsin artık bunun bahanesiyleşaka bir yana şimdi nasılsın???
c vitamini takviyesi yap,hastalanma yaz günü...
bir de şu yüzük olayına nasıl katlanıyorsun ben fitil olurum...arada unutuyor,burnundan getiriyorum...öyle içi boş,anlamsız bir halka değil o,öyle olsaydı evlenirken bir sürü masraf varken,almaya ihtiyaç duymazdık o kadar para verip öyle değil mi
bak buldum inşallah seni kötü yönde etkilemez iyi yönde etkiler diye ekledim
çocukluk arkadaşım aynı mahallede büyüdüğümüz bir arkadaşım vardı sonra onlar başka ile taşındı koptuk yaklaşık 15 yıldır görüşmüyorduk geçen sene bir şekilde telefonumu bulmuş beni aramıştı buraya geleceğini görüşmek istediğini söyledi randevulaştık görüştük bir kızı var Allah bağışlasın ilkokula gidiyor bir cafede oturduk konuşuyoruz dikkatimi çekti kızı sürekli mutsuz oyuncaklara binmek istiyor annesi para veriyor binsin diye gidiyor biniyor ama gülmüyor suratı asık dondurma istiyor sipariş veriyoruz geliyor yiyor ama suratı asık mutsuz daha aklıma gelemeyen bir çok şey 4 saat oturduk bu süre zarfında kızın güldüğünü hiç görmedim gülümsemedi bile arkadaşıma sordum bir rahatsızlığımı var bir yerimi ağrıyor dikkatimi çekti hep mutsuz diye arkadaşım dedi ki ona hamileyken çok çektim kaynanamdan beraber oturuyorduk bana çok çektirdi oğlunu kıskandı ben hamile kalınca iyice çıldırdı dayakda yedim kan revan içindede kaldım tüm gün aç da kaldım hamilieğim boyunca birkez olsun gülmedim adaya kilitlerdi beni eşim gelmeden açardı bana yaptıklarını ben yapmışım gibi eşime anlatırdı eşim hep destekdi ama sadece az sabır ayrılcaz gidecez diyordu kızım oldu kızımı aldı beni evden attı kızımsız gitmemek için kapıyı tuttum parmaklarımı kapının arasına ezdi o sırada eşim geldi olanları gördü kızımızı aldı beni aldı babamın evine gittik bir süre sonra ev tuttuk yerleştik hala annesiyle görüşmeme izin vermez eşim kendi görüşür ama bana sen yolda görsen bile bakma der dedi sonra kızımsürekli ağlardı doktora gittim bir ağrısı varda benmi anlamıyorum sürekli ağlıyor doktor muayene etti hiç birşeyi yok ama hamileliğin böylemi geçti dedi bende anlattım yaşadıklarımı doktor kıznın düzelmesini bekleme nasıl hamilelik geçirirsen bebeğini o kadar etkilerki işte kızın dedi dedi
ben size üstün körü anlattım ama tanıdığım sevdiğim bir insanın başına bunlar gelince çok etkilenmiştim hamile kaldığımı öğrendiğimdede ilk aklıma geldi eşime dedim ben surat asacak olursam her neye olursa olsun beni hemen düzelt diiye inşalalh kimsenin başına glmez böyle olaylar inşallah hepimizin bebeği mutlu anne babalarını üzmeyen neşeli iyi bebekler olurlar
HEHE KIZ HERGUN GRIP HALI VAR BENDE ALLERJI GRIP KARISIMI SALDIM GITTI KENDIMI :):)
YAA BEN OKUDUM COK KOTU HISSETTIM KENDIMII agladım yaaacocuklara dayanamıyorum kıyamamm onlaraaaa...
brckkk maşallah dıyorum ama gormedm cnm ..mujk
brck babaya benzziiiiiiiii
brck bana bugün görmek nasip olmayacak sanırım.
albüme koysan keşke, bugün yoğunum ha bire masamdan kalkıyorum.
ondan göremedim.
mandiş cevap verdim ama satışta bişey diyemedim sustum.
çünkü müdürüm beni çıkarılırım diye gözümü korkutuyordu.
kendimi zor tutuyordum.
hem cevap versem bile sinirlerim tepeme çıkıyordu.
ya benim bildiğim hamile mutlu edilir pohpohlanır al üstünde tutulur.
ama nerdeeeeeeeeee.
şansıma mıçim. herkse hamileyken buz gibi klimalarda serinlerken ben çamaşırıma kadar ıslanıyordum.
müd. vantilatörünü açıp karşısında keyif yaparken ben elimde kağıt havlu,
ter döküyordum.
sütüm gelmedi bu kadar strese.
allaha havale ettim, rabbim bildiği gibi yapsın.
mucizende senin gibi o zaman güleç
dlansın dolansın moralide bozulmuştur şimdi :)
hakkını yeme böcük senin patronun ki yamuk sayılmaz dörtlük patron o :)
haklısın sanırım bende çekemezdim kadını yılda iki kere görüyorum yinede hıh :))
yok laa bozulmaz patrondan çıktı paracıklar
yok yaa hepsı aynı patronların
baştan konuşulması gereken konular tabı kımse kımseye muhtaç olmasınnn
mandişcim ben eşinide tanıyorum çok tatlı bir bayan ama kendisi gıcığın teki.
bana hep derdi, anam tarlada doğurmuş, son güne kadar hep tarladaymış.
tamamda onlar alışık köy kadını güçlü kuvvetli olur.
ben şehirde büyüdüm köydeki kadın gibi olamam ki.
herkes işyerimde hamileyken göreve verilmedi.
aaa hamile o gelemez dediler.
ama ben taşım ya, melodi sen otur birde fırça ye.
kendime kızıyorum sesim çıkmıyor diye.
ama mecburum sigortam var.
eşimin maaaşı iyi değil.
mecburum burda çalışmaya,iş bulmakta kolay değil.
katlanıyorum mecburan. zaten şimdi gitti ben yanlız çalışıyorum.
ama genede haksızlığa uğruyorum,
heryerde olduğu gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?