Kokoşş Hatunlar Kulübü

afiyet olsun böcük patron yine döktürüyorda ortak nerede

iyi sabretmiş ama kocası destekmiş onun hatırına yinede daha neler neler anlattı gözlerim yuvalarından fırlamış dinledim

dolanıyyy
patron bı dene arada yamuk yapsada

ıyı sabır varmış ben çekemezdımmm bırlıkte yaşamaya baştan karşıyım zatenn

aslında çok güleç bi insanım gülmeyi çok seviyorum ama aynı zamanda alınganımda duygusalım böyle işte:)

mucizende senin gibi o zaman güleç

dolanıyyy
patron bı dene arada yamuk yapsada

ıyı sabır varmış ben çekemezdımmm bırlıkte yaşamaya baştan karşıyım zatenn

dlansın dolansın moralide bozulmuştur şimdi :)

hakkını yeme böcük senin patronun ki yamuk sayılmaz dörtlük patron o :)

haklısın sanırım bende çekemezdim kadını yılda iki kere görüyorum yinede hıh :))

brck fotoraf sordum ama neyse bakmasamda olur.

Yanarım hamileliğimde geçirdiğim stresli günlere yanarım.
Koca karnımla beni satışa oturtup birde üstüne hata yapınca milletin içinde çocuk gibi azarlanmama, fırça yememe hesap açık çıkacak korkusuyla yaşadığım stres, ev sahibinin kızının ev satılıyor diye doğuma 10 gün kala suratıma bir tokat gibi patlatıp beni ağlatmasına,
doğumda yok epidural olma aman sakın sezeryan olma diyen annemin beni germesine,
oğlumun karyolası için doğumdan 1 gün önce para gönderip çarşılarda koca karnımla gezip mağaza mağaza dolaşıp geren kp. Yanarım.
Belki bu yüzden çocuğum bu kadar sinirli, en ufacık şeyde sinirlenip bağırması bu yüzden.
Zaten hassas alıngan bir insan hamile olduğumu düşünmeden beni geren ve çocuğumu böyle sinirli yapan insanlara sonsuz teşekkürler.

Son düzenleme:

melodi hiçbirine cevap vermedinmi hep kendinimi üzdün

HEHE KIZ HERGUN GRIP HALI VAR BENDE ALLERJI GRIP KARISIMI SALDIM GITTI KENDIMI :):)

YAA BEN OKUDUM COK KOTU HISSETTIM KENDIMII agladım yaaa cocuklara dayanamıyorum kıyamamm onlaraaaa...

brckkk maşallah dıyorum ama gormedm cnm ..mujk

inşallah hiç bir bebek böyle gelmez dünyaya hepsi gülerek gelir

brck bana bugün görmek nasip olmayacak sanırım.
albüme koysan keşke, bugün yoğunum ha bire masamdan kalkıyorum.
ondan göremedim.

mandiş cevap verdim ama satışta bişey diyemedim sustum.
çünkü müdürüm beni çıkarılırım diye gözümü korkutuyordu.
kendimi zor tutuyordum.
hem cevap versem bile sinirlerim tepeme çıkıyordu.
ya benim bildiğim hamile mutlu edilir pohpohlanır al üstünde tutulur.
ama nerdeeeeeeeeee.
şansıma mıçim. herkse hamileyken buz gibi klimalarda serinlerken ben çamaşırıma kadar ıslanıyordum.
müd. vantilatörünü açıp karşısında keyif yaparken ben elimde kağıt havlu,
ter döküyordum.

sütüm gelmedi bu kadar strese.
allaha havale ettim, rabbim bildiği gibi yapsın.

yaaa lutfen su forum takıp kısmıııını duzeltın yahuu yetkılılerr duyun sesımııııııııııııııııııııııııııııııııııııı:26:

Amin melodi o müdüründe karısı vardır muhakkak inan hiç birşey karşılıksız kalmıyor
benim başımdada beteri var şuan neler neler etti bana sonra karısının çalıştığı yeri öğrendim tesadüfki o kurumda işim vardı gittim yine tesadüf karısı çıktı karşıma işimi halledecek olan yaka kartından adını görünce jetonum düştü birşey söylemek yoktu içimde aslında ama işimi yokuşa sürmeye burnu kaf dağını aşmış vaziyette cevap vermeye kalktı ben orada vatandaş o memur iken hemde kocasındanda gıcığım varya ben ondan ukala oldum açtım ağzımı yumdum gözümü amirlerine kadar çıktım o personeliniz benden özür dileyecek diye kaldırdım ayağa ortalığı başkanlığa kadar yazacam habercileri çağırcam neler neler sonra tıpış tıpış geldi özür diledi elbette akşam kocasına olanları anlatmıştır( beni tanımıyor amirimin eşi buarada) oh olsun elalemin karısıyla kızıyla uğraşmak nasıl oluyormuş yıllarca yaşattıklarını karısında fersah fersah aldım içim rahatladı bu arakar yine azdı amirim karısın oraya bir işim düşse :))))

yok laa bozulmaz patrondan çıktı paracıklar
yok yaa hepsı aynı patronların
baştan konuşulması gereken konular tabı kımse kımseye muhtaç olmasınnn

mandişcim ben eşinide tanıyorum çok tatlı bir bayan ama kendisi gıcığın teki.
bana hep derdi, anam tarlada doğurmuş, son güne kadar hep tarladaymış.
tamamda onlar alışık köy kadını güçlü kuvvetli olur.
ben şehirde büyüdüm köydeki kadın gibi olamam ki.
herkes işyerimde hamileyken göreve verilmedi.
aaa hamile o gelemez dediler.
ama ben taşım ya, melodi sen otur birde fırça ye.
kendime kızıyorum sesim çıkmıyor diye.
ama mecburum sigortam var.
eşimin maaaşı iyi değil.
mecburum burda çalışmaya,iş bulmakta kolay değil.
katlanıyorum mecburan. zaten şimdi gitti ben yanlız çalışıyorum.
ama genede haksızlığa uğruyorum,
heryerde olduğu gibi.

yok laa bozulmaz patrondan çıktı paracıklar
yok yaa hepsı aynı patronların
baştan konuşulması gereken konular tabı kımse kımseye muhtaç olmasınnn

olsun senin ortak onada karışırdı
Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin

onun anası tarlada doğrdu diye herkes tarladamı doğurcakmış yaa melodi söz konusu eşinin iyiliği değil eşide tarladamı doğurmuş yada tarladamı doğurtcak eşine aradaki çifte standart söz ettiğim
haksızlık yer de var bu işten çıksan başka işe girsen haksızlık olmayacakmı olacak tabiki insanlar bazı yerlere gelince konumlarını kullanıyorlar karşındakininde insan olduğunu saygıyı unutuyorlar hep buradan çıkıyopr sorun saygılı olsa herkese alt üst demeden o sınırı çizse
ne olursa olsun kimsenin bağırmaya hakkı yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…