Kokoşş Hatunlar Kulübü

geldum asgum
barada dun koketı soruyrdu bırısı

biraz msj lastık sutum az dıye stres yapıyordu bırz tuyo verdım ama ztn denemıslerdır hepsını herlde ınss artr sutu bolbol emzırrse artrtabee

bende sormuştum..benim sütüm Allaha şükür olsun baya fazla..sütü artıracak birçokk şey var inşallah çok olur sütü..ağrıları varmıymış çok ayaklanmışmı?

hiçbiriniz yoksunuz ((
çok bunaldım...
arada sırada şu denizbank reklamı çıkıyor da müziğiyle eğlenesim geliyor hemen bitiyor (( amannnnnn
8 günümmmmm kaldıııııııı
oğluş ne zaman gelecek kızlar bilmiyorum...

ben burdayım ada...Ben yarın sabahtan ağdaya pedikür felan işlerini halledecem sonra çatı muayanesine gidecez..İi haberler alırız inşallah...uzun yürüyüşler ve çömelme hareketleri yapıyorum bol bol,
kitap okuyom film izliyom balkonda hamakta..
Benim keyfim yerinde pek tam 14 günüm var bu hafta sonu ıssız bir koy bulursam denize girecem...
ama sizleri özledim benn kokoşlar kulubünün kızları...

ooohhhh keyıfe bak sennnn hanımdakiii

herkese günaydınlar
koketim doğurmuş alalh ayırmasın oarı mis bebeğiylee

hiç keyfim yok hiççç hala kendimde değilim çok yakın arkadaşım
27 yaşında daha meme kanseri hemde lenflerine kadar ilerlemiş
zaten dün iş yerinde çok kötü bi gün geçirdim bide akşamına bunu öğrendim yıkıldım

Günaydın kızlar...

efsun hoşgeldin cnmmm arkadaşına çok üzüldüm.Rabbim şifasını verir inşallah

Adaaaaaaaaaa
kız sen daha doğurmuyonmuuuu
azcık daha doğmazsa ilkokula başlıcak bebik
şakaaa şakaaaaaaa
tostiş olur kızzz anaam yerim onu
ama bana sen sezeryan olacan gibi geliyo
çünkü doğsa doğardı şimdiye kadar
walla sezeryandan korkma bacımmm
göbek neyim kalmıyo allah sağlıklıca kucağına almayı nasip etsiin

gunaydın hatunlr yrn mudrler gelckkk

hazırlık yapıyoruzzz bır parfum sıktım gomlegımn ıkıtarafnda leke normldeee sıkmam amaa alelacele sıktm sabah kabus gıbı yaaa gıdp kıyft alcm sımdı kendımee

ADA canım sıkma kendini keyif yap bol bol kitap oku müzik dinle yorulmadan gez.
oğlun gelir merak etme daha zamanı var.

SMOKER oh keyfin iyi çok sevindim canım.

GÜNEŞ parfüm lekesi kötü olmuş, eğitime ne zaman gidiyorsun?

EFSUN ARKADAŞINA ACİL ŞİFALAR DİLERİM.

brck, nek, esma, buğcuuuuuu, alya, mandiş, böcük, hevuk hepinize güneyadın muck!

Son düzenleme:
mandalina sağol canım

güneş günaydın o parfüm lekesi benid sinir eder hep

ayy anlamdm gıttı orjınal parfumelrde leke yapıyorssa yandık yahu rezlt ıkıtaraftaa komedııı kot ceketle otururyrm napım allhtn klımalr sayesnde usuyorum ılkdefa usudugume bukdr sevdm ama ya aksam napcm dısrda böhöhöh

günaydın kızlar efsun geçmiş olsun arkadaşına

gunaydınnnnn canlarımm ben yarındn itibaren ykom 5 guncuk osleyın benı haaaaaaaaaaaaaaa

meloş ya sana bısıy dıycem ama utanıtom kaç gundur su cınsıyet seyını nerden baktıgını solede kızlar beynımı yıyo ben bakem barı

burcuuuuuu kimmm başının etini yiyor kimin beişi yoksa senm i :))

iyi tatiller iyi dinlenmeler şimdiden sana

burcu nereyeee beee ay ztn kımse yok sende gıt sende gıttt işte hıh kustum hepınızee kokoşlarrr

buğcum bi yerden bakmıyorum canım. kendim hesaplıyorum.
arkadaşlarına söyle bakan kişi kendi bakıyor kimseye söylemiyor nasıl yaptığını de.
bana özel veremem üzgünüm bebiğim.

ayrıca bende cuma gidiyorum o nedenle şimdilik sana iyi tatiller. ben senden daha erken kurtuluyorum

haha burcu aldınmı cevabını bız olsak hemen paylasırız haa bana ozel demeyızzzz gor gorrrr:):)
nekaddn ayıp arkadslık bumudr yahuu:):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…