Kokoşş Hatunlar Kulübü

casper canım naber?
artık kimsecikler yok topiclerde pek ısısz kaldık valla.
paşan nasıl, fotolarınızı heyecanla bekliyoruz.

brck sağol canım.
mutlaka yemelisin bulantıya iyi geliyor.

alya bi denk gelemedik valla.
umarım iyisindir.

casperrrr hosgeldınnn cnmmm gozun aydın dıyorum tekrar paşamızz nasıll mujkmujkk

melodıı her hamıse bulantısı ıcın onerılen klaasıkler ınan hepsınıııyemeye clstm 3 gun en fazla karakerdn suan tıksınıyorum leblebı en sevdgım seydı ondanda tıksnyrm bunlrın hepsı daha cok mıdemı bulandrmstı hafıf bulantısı olanlr ıcınn bunlr ıse yarıyor efet amaaa bızm gıbı cok fazla bulantı yasayanlrda pek fazla etkı etmıyor ayva yıyordum bırz o rhtltyrdu ama oda bıktrdıgı ıcınnn nefrt etmstm nardaaa bırz rahtltyrdu benı...erik te gaz yapıyordu daha cokkk ogurtuyrdu benı meselaa eksıdrr alır derler amaD:

Son düzenleme:
güneş çok fazla bulantısı olanlarda iş yaramıyor demek.
benim bulantım hafifti işe yarıyordu.
yemek kokusuna, deterjan,parfüm kokusuna tahammül edemiyordum.
evde deterjanlarımı değiştirdim. domestos bile kullanırken burnumu ağzımı tülbentle bağlardım.
hele aparmanı yıkaren kokulu birşey koyuyorlardı en fenası oydu.
3 ay sonra geçti bulantım ama sabahları kalabalık otobüse binince hafif bulantım oluyordu. hemen otobüsten ince bakkala girerdim.
maden suyu alıp içerek işe gelirdim.
bakkal amacada alışmıştı bana görür görmez hemen maden suyu açıp verirdi.

işte brck ın bulantısını tahmn edebılyrm sanmam onlrala gecsn gercı onunda ara ara sakınlıyor benm hıc gecmemmstıı ben zaten serum alıyordum sureklııı ... ama işte haff norml hamıllk bulntılrında ıse yarıyorr gecıcı bulntılrda bend ebnlr daha cok mıdemı bulndrmstı cougunuda hala almam agzımaa...

slmmmmmm
ben geldim ama kimsecikler yok
benim paşa dünden beri pek hareketli
hiç yerinde durmuyor...çok hareketli olması da iyi değil diyorlar ya...hayırlısı neyse...
bugün 17:00 de kontrolümüz var...göreceğiz yavrumu inşallah...
beklenen doğum tarihine 10 gün kaldı bu arada :18:

adaaaaa kız parise gitme haa..

bak koketin paşsı.. bir asık suratlıli görmen lazım..

tam ağır abii.. öle bir bakıorki... koketle kocasına..

9 aydır içerde bir rahat vermediniz der gibi...

sende kasma yavrukuşu

ada hoşgeldin canım. doğuma kadar uslu uslu otur evde.
paris kıbrıs seferlerini iptal et.
kendini fazla yorma, son günlerini (hamilelikteki) keyif yaparak geçir,
dinlen ve uyu.

güneş bulantı zordur eminim hele ki 9 ay çok zordur.
koceler kıymetimizi bilsin.
onlar 5 dk. işi bitiyor biz 9 ay büyütücez diye uğraşıyoruz.

Gunaydınn kokoşşşlarr neden kımsecıkler yok yahuu bundn sonra yazmıcakmısınızzz

alla allaaaaa cabbık toplanınn bakımm

buaradaa bıracck kokoşluktn yazım barı dun alısverıs yaptım su yesılı ıspanyol paça kot aldım..

Ustunede yandan baglamalıı dokmlu bır bluz aldımmm böhöhöhöhö dogumdan kıyafete atladm ne iyi olduuuu

günaydın kızlar

güneş alışveriş diyince bende devam edeyim kendime birşeyler bakmaya alışveriş merkezine gitim 5 tane tulum aldım bebişe çıktım bu nasıl birşey yaa

Gunaydın kızlarrrr

güneşim güle güle kullan cnm benim...

bende hafta sonu renk renk taytlar gördüm pantolon gibi pamuksu bi kumaştandı güzeldi.25 tl mi ne ama tabi denemedim görmemezlikten geldim

günaydın kızlar.
herkes birbirini yanlış anlamış hihihhi.
güneş mandalina tulumu bebeişe almış sen güle güle giy demişsin.
brck mandiş ciciyi bebesine almış, güneş almamış yane.

dün bende tayt aldım kendime. gri renkli üstü salvar gibi hafif bol bacak kısmı tayt gibi. bileklerinde gri boncuklar var. 10 tl. değişik birşey hoşuma gitti. eşimle gittik oda beğendi. akşamları köyde serin olursa giyerim gezerken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…