Gunaydın kızlarrrr
güneşim güle güle kullan cnm benim...
bende hafta sonu renk renk taytlar gördüm pantolon gibi pamuksu bi kumaştandı güzeldi.25 tl mi ne ama tabi denemedim görmemezlikten geldim
günaydın kızlar.
herkes birbirini yanlış anlamış hihihhi.
güneş mandalina tulumu bebeişe almış sen güle güle giy demişsin.
brck mandiş ciciyi bebesine almış, güneş almamış yane.
dün bende tayt aldım kendime. gri renkli üstü salvar gibi hafif bol bacak kısmı tayt gibi. bileklerinde gri boncuklar var. 10 tl. değişik birşey hoşuma gitti. eşimle gittik oda beğendi. akşamları köyde serin olursa giyerim gezerken
budayım aşgun yoğun calışıyom laaaa kıs mandaline tulumları bebişe almıs nennnn
Gunaydın kızlarrrr
güneşim güle güle kullan cnm benim...
bende hafta sonu renk renk taytlar gördüm pantolon gibi pamuksu bi kumaştandı güzeldi.25 tl mi ne ama tabi denemedim görmemezlikten geldim
günaydın kızlar.
dün bende tayt aldım kendime. gri renkli üstü salvar gibi hafif bol bacak kısmı tayt gibi. bileklerinde gri boncuklar var. 10 tl. değişik birşey hoşuma gitti. eşimle gittik oda beğendi. akşamları köyde serin olursa giyerim gezerken
budayım aşgun yoğun calışıyom laaaa kıs mandaline tulumları bebişe almıs nennnn
5 tane tulummmmuuAhada bole oldum gulegule gıyyy bende ıstıyrm yahuu
burcum askum nerelerdesn senn
günaydın kızlar.
melodi güle güle giy cnm
ama ben yannış annamadım nan
mandiş bebesine almış tulumları
güneşte kendine almış pant ve bluzu
güneş oğlunda güle güle giysin.
doğum günü ne zaman omurun? hediye gelir doğumgünüde ne güzel. bizimde gelmişti baya işe yaradı.
burcu özledik seni nan. bak hadi cumaya benden kurtuluyosun
belki temelli kurtulursun. işten çıkarılma dönemi ayak kaydırmalar başladı.
eğer kalırsam benimde yardım edeceğim zamanlar gelecek, aynı cevabı vereceğim.
hee tamam kızlar ama sankı hafıfı cumle dusuklugude var gıbı neyse gulegule gıysn bebıs cıclerını ınssss
ben ogluma bayadr bişi almıyorum dogum gunundee bişler alan olur belkım haahahaah beklentıyeee bakk
aama yok yaa dogum gunune denk geldı okldn beyaz ayakkbı ıstemsler gıttım nıke dan spor ayakkabı aldımm oglumaaa hehe en ucuz ordn bulduk oyuzden tabıııı:):)
geldum asgum
barada dun koketı soruyrdu bırısı
biraz msj lastık sutum az dıye stres yapıyordu bırz tuyo verdım ama ztn denemıslerdır hepsını herlde ınss artr sutu bolbol emzırrse artrtabee
güneş oğlunda güle güle giysin.
doğum günü ne zaman omurun? hediye gelir doğumgünüde ne güzel. bizimde gelmişti baya işe yaradı.
burcu özledik seni nan. bak hadi cumaya benden kurtuluyosun
belki temelli kurtulursun. işten çıkarılma dönemi ayak kaydırmalar başladı.
eğer kalırsam benimde yardım edeceğim zamanlar gelecek, aynı cevabı vereceğim.
ALLAH korusun bacım yaaaa ole deme
ben yarından sonra 5 gun yokum annem geliyi ve ay sonunda da tasınıyorummmm
geldum asgum
barada dun koketı soruyrdu bırısı
biraz msj lastık sutum az dıye stres yapıyordu bırz tuyo verdım ama ztn denemıslerdır hepsını herlde ınss artr sutu bolbol emzırrse artrtabee
hayırdır melodi neler oluyor oralarda
gözün aydın burcu niye taşınmaya karar verdin
güneş ilerde tiyolarından bende isterim
hayırdır melodi neler oluyor oralarda
gözün aydın burcu niye taşınmaya karar verdin
güneş ilerde tiyolarından bende isterim
tabıkı cnmm burda burun annıslerr sana yasadıklrmzdnnnn naltrzz tabıkııı bırazda analarımz usuluu buytmek lazm ben bırcckkk koca karı usulu buyttum omurcekı mesela su verdım ılk 6 ay yaz sıcagıydııı cunkuuu sutummm tamam suyu karsılar ama ızmır sıcagında yetersız olabılrdı ayrıcaaa sekerlı su mecbur verdım sarılık baslayıncaaa.. bol bol hosaf sut yapr bulgr vs kıloyuda takmamak lazm kokete soleıdm bunlrı ama annesı ztn yapmstr bunlrı dıye dusnuyorum:):)
mandişcim valla neler oluyor yaşayıp göreceğim, ama canım sıkıldı. hiç bilmediğim bir iş yapacağım. ama hata olursa sorumluluk bende olacak.
ama eğer böyle bir şey olursa allaha havale ediyorum. eline ayağına dolaşsın derim.
saol bacımmmmm evım guneş almıyordu ısınamıyorduk bı anda estı ıste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?