Kokoşş Hatunlar Kulübü

melodi güle güle giy cnm

ama ben yannış annamadım nan

mandiş bebesine almış tulumları

güneşte kendine almış pant ve bluzu

şimdi gördüm güneşte cici almış kendine. güle güle giy canım.

aman kafa kalmadı bende. sinir durumlar var. son günümde başka yerde görevliyim.
tabi işi tam bilmiyorum, ama gösterecekler. ordaki kişi ben başka yerdeyim sana yardımcı olamam diyor. bilmediğim bişey olursa napıcaksam?
sanırım işten çıkarılmam için bahane yaratılıyor.

Gunaydın kızlarrrr

güneşim güle güle kullan cnm benim...

bende hafta sonu renk renk taytlar gördüm pantolon gibi pamuksu bi kumaştandı güzeldi.25 tl mi ne ama tabi denemedim görmemezlikten geldim

budayım aşgun yoğun calışıyom laaaa kıs mandaline tulumları bebişe almıs nennnn

hee tamam kızlar ama sankı hafıfı cumle dusuklugude var gıbı neyse gulegule gıysn bebıs cıclerını ınssss

ben ogluma bayadr bişi almıyorum dogum gunundee bişler alan olur belkım haahahaah beklentıyeee bakk
aama yok yaa dogum gunune denk geldı okldn beyaz ayakkbı ıstemsler gıttım nıke dan spor ayakkabı aldımm oglumaaa hehe en ucuz ordn bulduk oyuzden tabıııı:):)

Gunaydın kızlarrrr

güneşim güle güle kullan cnm benim...

bende hafta sonu renk renk taytlar gördüm pantolon gibi pamuksu bi kumaştandı güzeldi.25 tl mi ne ama tabi denemedim görmemezlikten geldim

budayım aşgun yoğun calışıyom laaaa kıs mandaline tulumları bebişe almıs nennnn

hee tamam kızlar ama sankı hafıfı cumle dusuklugude var gıbı neyse gulegule gıysn bebıs cıclerını ınssss

ben ogluma bayadr bişi almıyorum dogum gunundee bişler alan olur belkım haahahaah beklentıyeee bakk
aama yok yaa dogum gunune denk geldı okldn beyaz ayakkbı ıstemsler gıttım nıke dan spor ayakkabı aldımm oglumaaa hehe en ucuz ordn bulduk oyuzden tabıııı:):)

5 tane tulummmmuu Ahada bole oldum gulegule gıyyy bende ıstıyrm yahuu

burcum askum nerelerdesn senn

bebişe aldım güneş :)

evet yaa şu kulaktan kulağa oyunundak gibi olmuş :))

melodi güle güle giy cnm

ama ben yannış annamadım nan

mandiş bebesine almış tulumları

güneşte kendine almış pant ve bluzu

evet evet :)))

güneş oğlunda güle güle giysin.
doğum günü ne zaman omurun? hediye gelir doğumgünüde ne güzel. bizimde gelmişti baya işe yaradı.

burcu özledik seni nan. bak hadi cumaya benden kurtuluyosun

belki temelli kurtulursun. işten çıkarılma dönemi ayak kaydırmalar başladı.
eğer kalırsam benimde yardım edeceğim zamanlar gelecek, aynı cevabı vereceğim.

ALLAH korusun bacım yaaaa ole deme

ben yarından sonra 5 gun yokum annem geliyi ve ay sonunda da tasınıyorummmm

gunesim msne gel bacım beklıyorum

geldum asgum
barada dun koketı soruyrdu bırısı

biraz msj lastık sutum az dıye stres yapıyordu bırz tuyo verdım ama ztn denemıslerdır hepsını herlde ınss artr sutu bolbol emzırrse artrtabee

hayırdır melodi neler oluyor oralarda

ALLAH korusun bacım yaaaa ole deme

ben yarından sonra 5 gun yokum annem geliyi ve ay sonunda da tasınıyorummmm

gözün aydın burcu niye taşınmaya karar verdin

geldum asgum
barada dun koketı soruyrdu bırısı

biraz msj lastık sutum az dıye stres yapıyordu bırz tuyo verdım ama ztn denemıslerdır hepsını herlde ınss artr sutu bolbol emzırrse artrtabee

güneş ilerde tiyolarından bende isterim

merhaba kızlar...
annemdeyim...ohhhh ne keyif dememi bekliyorsunuz değil mi... cıx değil (( okulu özledim,zil sesini özledim...evde bunalıyorum
delimiyim neyim hakkaten ya
birazdan annemin misafiri gelecek...tam ev hanımı moduna girdim ayol...haşhaşlı çarşaf böreği,kek,patates salatası yaptık...annem hala mutfakta ben de oturdum şimdi...
sizlerde ne var ne yok???
iyisiniz diye umuyorum...

kocemennnnnnn bı pofffffffff
nasıl bı yoğunluk ıkı gündür anlamış değilim
bu sıgorta şirketlerının sıstemlerının karışıklığı ağırlığı herşeyın ters gtmesınıde cabası
bunaldım cok
ağlıycam len nerdeyseeee
wc ye bıle gıdemımm
cok özledım yazıp kaçıyorummmm

hayırdır melodi neler oluyor oralarda

gözün aydın burcu niye taşınmaya karar verdin

güneş ilerde tiyolarından bende isterim

tabıkı cnmm burda burun annıslerr sana yasadıklrmzdnnnn naltrzz tabıkııı bırazda analarımz usuluu buytmek lazm ben bırcckkk koca karı usulu buyttum omurcekı mesela su verdım ılk 6 ay yaz sıcagıydııı cunkuuu sutummm tamam suyu karsılar ama ızmır sıcagında yetersız olabılrdı ayrıcaaa sekerlı su mecbur verdım sarılık baslayıncaaa.. bol bol hosaf sut yapr bulgr vs kıloyuda takmamak lazm kokete soleıdm bunlrı ama annesı ztn yapmstr bunlrı dıye dusnuyorum:):)

mandişcim valla neler oluyor yaşayıp göreceğim, ama canım sıkıldı. hiç bilmediğim bir iş yapacağım. ama hata olursa sorumluluk bende olacak.
ama eğer böyle bir şey olursa allaha havale ediyorum. eline ayağına dolaşsın derim.

güneş ne zor söktüm yazdıklarını :)
kca karı usulünü bende severim :))

inşallah güzel şeyler olur melodi üzülme sıkma canını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…