paylaşmam, paylaşmam ben bakıyorum çok keyifli tahminde bulunmak napim
hoşbuldummm melodiiii
kız versen nolcak kızlaraa sanki ne var allahım yaaa:)
sanki el verecek
YAAA SENIN BURCUN NEYDI PAYLAŞMAYI SEVMIYORMUSUN ben boyle bişi bılsem herksle paylasırım gerıc koketınkını tutturamadın ama hehehe
hoşbuldummm melodiiii
kız versen nolcak kızlaraa sanki ne var allahım yaaa:)
sanki el verecek
yanlız tahminde aynn şu şekilde oluyor.. kocana göre erkek sana göre bakılınca kız dior
zaten ya kız ya erkek oluyor
tahmini doğum tarihlerine ekleyerek kadının ve erkeğin hamile kalınan tarihe hangisnde geliniyosa kız yada erkek oluyodu erkeğe 4 kıza 3 ekleniyordu sanırım bunu yapınca hemen hemen herkeste tutuyodu
gıcık burcuyum ben
kokette kız görünüyor ama erkek de olabilir eşin tam erkek döneminde demiştim.
yaw belki sihirli küreme bakıyorum.
hiç te bilem ben onunda yorumunu yapıyorum. farklı dönemlerde olanlarda baktığım şeylere göre yazıyorum.
buğcum bi yerden bakmıyorum canım. kendim hesaplıyorum.
arkadaşlarına söyle bakan kişi kendi bakıyor kimseye söylemiyor nasıl yaptığını de.
bana özel veremem üzgünüm bebiğim.
ayrıca bende cuma gidiyorum o nedenle şimdilik sana iyi tatiller. ben senden daha erken kurtuluyorum
esmacım cok dusuncelısınnnnn teskkr edermmmm allh bıze bgslsn yavrulrımı ınşşş bı omur
doğum Gunu kutlu olsunnnnn damadımınn nıce nıce yıllara sağlık mutluluk ve basarılı olsun İNŞALLAH
Kızlar sünnet düğünü düşünüyormusunuz?
slm cok yoğunum gene
nefes almayı unuttum bıde wc ye gıdemımgelıp yazıom bu garular merk eder dıye ama nerde
ınsanlık bende kalsın dedım yazdım gene
slm cok yoğunum gene
nefes almayı unuttum bıde wc ye gıdemımgelıp yazıom bu garular merk eder dıye ama nerde
ınsanlık bende kalsın dedım yazdım gene
Nerelerdesin sen yaaa ?
face yorumu sen mi yaptın evlilik yıldönümümüz için güzel yazı olmuş.
ben sordum senıııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?