Kokoşş Hatunlar Kulübü

paylaşmam, paylaşmam ben bakıyorum çok keyifli tahminde bulunmak napim

YAAA SENIN BURCUN NEYDI PAYLAŞMAYI SEVMIYORMUSUN ben boyle bişi bılsem herksle paylasırım gerıc koketınkını tutturamadın ama hehehe

hoşbuldummm melodiiii
kız versen nolcak kızlaraa sanki ne var allahım yaaa:)
sanki el verecek

Nicee Mutlu Yıllara ÖMÜR TAHA...

hep mutlu olun.. sağlıkla büyü.. güneşimm allah sana,eşine ve tüm sevdiklerinize bağışlasınnn

tahmini doğum tarihlerine ekleyerek kadının ve erkeğin hamile kalınan tarihe hangisnde geliniyosa kız yada erkek oluyodu erkeğe 4 kıza 3 ekleniyordu sanırım bunu yapınca hemen hemen herkeste tutuyodu

YAAA SENIN BURCUN NEYDI PAYLAŞMAYI SEVMIYORMUSUN ben boyle bişi bılsem herksle paylasırım gerıc koketınkını tutturamadın ama hehehe

gıcık burcuyum ben
kokette kız görünüyor ama erkek de olabilir eşin tam erkek döneminde demiştim.

hoşbuldummm melodiiii
kız versen nolcak kızlaraa sanki ne var allahım yaaa:)
sanki el verecek

yaw belki sihirli küreme bakıyorum.

yanlız tahminde aynn şu şekilde oluyor.. kocana göre erkek sana göre bakılınca kız dior

zaten ya kız ya erkek oluyor

hiç te bilem ben onunda yorumunu yapıyorum. farklı dönemlerde olanlarda baktığım şeylere göre yazıyorum.

tahmini doğum tarihlerine ekleyerek kadının ve erkeğin hamile kalınan tarihe hangisnde geliniyosa kız yada erkek oluyodu erkeğe 4 kıza 3 ekleniyordu sanırım bunu yapınca hemen hemen herkeste tutuyodu

:26::26::26::26::26::26::26:

o kesınnnnnn !

safulcum

ozaman tarihleri veremde sen bak barı meloş yaaaa ben sana zahmet olmasın dıye ıstemıstım

esmacım cok dusuncelısınnnnn teskkr edermmmm allh bıze bgslsn yavrulrımı ınşşş bı omur

slm cok yoğunum gene
nefes almayı unuttum bıde wc ye gıdemım gelıp yazıom bu garular merk eder dıye ama nerde
ınsanlık bende kalsın dedım yazdım gene

böcükkk yoğunum dedin zaten niye soralım atomum hiç ses çıkarmadan kaybolsan merak ederiz sen düşünüp haber veriyorsun

burcuuuuuuuuuu karıştırmışım kusura bakma

kimin doğum günü kimin oğluşunun güneşinmiydi orayıda kaçırdım nice mutlu sağlıklı hayırlı ömürü olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…