Kokoşş Hatunlar Kulübü

hay allah yahu kız denize filan gireyim diyordu.
ya acaba normal doğurtmak istemedi mi ki adam. seni anladık çatın dardı ama.
inşallah sağlıkla kucağına alır yavrusunu.

sen nasılsın ulubatlı hasan paşa çağan nasıl?

haaaa malum çatısı koketın fenalık gelmşti cumle alem duymustu koketın catısını

ssmokeee yavrum haberını aldım doguma gırmıssın allah saglıklaaa gelmesını nasıp etsın gup gupunnnnn

senden guzl haberler beklıyoruzz ya ne hayallerın vardı yahuuu hamakda cokmu salladın cocunn bası donduuu cıakyım bare dedııı...

hadı bakalım hayırlı haberler beklıyoruzzz

gecen gunku sakaya donmesın haaa

kokeeeeeeeet geçmişte misin yine bacım?

burcu hay allahım kopardın beni kız napsın normal doğumu çok istiyordu,
hayal kırıklığına uğradı.

kokoş garusu korktuğun gibi değil demi sezoş.

burcu zahmet ne demek zevkle baktım.
anlat helebı sen sunu nasıl bakıyorsun bakalınnnn herseyı uzun uzun anlatıyorsunda bunumu anlatmaya usenıyorsunnn!!!

Buarada dogum gunumzz ıcn teskkr ederzz 0606 anası ozl gun sectuu sezryana hahaha.) yane ben ankara ankara

ANAMMM SMOK BENIMLE AYNI TARHTE DOGUM YAPCAK HAHAHA BUKADR OLUR AL SANA BIR ORTK NOKTA DAHA OZMNNN:d:d SAATLERD EHEMN HEMN YAKINNN OLCK GIBI:):)

sen suyun filan gelince girmedin mi sezeryana. isteyerek sezoş olmadın öyle biliyorum. :26:

sihirli küremi nasıl göndereyim olmaz ki?

koket gözün aydın cnm paşan çok şeker ama çok asık suratlu hala hehe çocuğu kızdırmışınız siz:)

smokerede rabbim yardım etsinnn

şimdi sırada ADA var. ey ne güzel topiğimizin nurtopu gibi 3 bebesi oluyor arka arkaya

kız meloşş ne alaka allahsen..

kızı patır kutur almış... tarih vermemiş demek bebek tehlikedeeee

sen suyun filan gelince girmedin mi sezeryana. isteyerek sezoş olmadın öyle biliyorum. :26:

sihirli küremi nasıl göndereyim olmaz ki?

AYNEN OLE CANIMM ESPİRK YAPTMMMM ZATEN ORDA GUZL TARH DENK GELMSTI SANSSS 06-06
BİZM HER ONEMLİ GUNUMZZ AYI 6 SINA DENK GELIYORR EVLLK TANSMA COCUKKK :d:d

hayrlısıyla ınş yavrusuna kavuşur kuzm
nede hayallerı vardı bugnn neyse kısmet sonraya hele bı sağlıkla doğum geçsındee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…