Kokoşş Hatunlar Kulübü

evet öyle valla memin ucunu koparcak die kokruyorum

sütüm yavaş yvaş artıyo allaha şükür ama bizimki kolay kolay uyumuyor maleseff

benim oğlanın yeni resimlerii gördünmü nasıl sinirli bakıyo tam babası gibi anam ne çok sevmişim ben bu adamı

KOKETA canım seni çok merak ettim oğluşunu sağlıkla kucağına almışsın çok şükür..sen nasılsın toparlandınmı oğluşun nası uykusuz gecelere alıştınmı

saol cnm daha yeni yen kendime geliyorum ilk 23 günü berbattım hele ayağa kaldırmaya çalıştıklarında bayılyormuşum tutmuşlar tansiyonum düşmüş eve gelince kendime geldim annem iyi bakyo saolsun ...

oğluş sarılık oldu 13 e çıkmıştı korktuk allahtan inmeye başladı bakalım iyi bakmaya çalşyorum 6 saat meme verilirmi ben verdim olmasa bile uyumak isityo memede memelerim kopcakkk

4 gündür gece ile gündüzüm karıştı bazen gündüzde uyuyorum bugünde beşte kalktı gece 1:00 de yora yora yatırmıştım ilk defa 4 saat uyanmadı uptamil 1 var onu ek olarak verdi dktor gece yedirim die yoksa doymuyor kilosu daha düşmesin felan dedi 20 ml yapıyorum doktor 30 dedi ama çok mama vermek istemiyorum indirdik biz..şırınga ile damlayarak veriyoruz memeyi bırakasın die zaten beğenmiyo tadını çoğu boşa gidiyo sevmiyor yine mem için ağlıyo durum bu sen nasılsın

evet canım bunları anlatmak istemedim sana doğumdan önce doğru olmazdı..ama herşey bitti artık berbattt bişe sezaryen..sen normal istiyodun ne oldu vazgeçtin?? canım berende aynı hep memede durmak istiyodu ilk zamanlar..hafifte sarılığı vardı sürekli emzirdim geçti..keşke mama vermeseysin hiç..her kadının 2 çocuğu doyurcak kadar sütü vardır..hiçbir zaman aman sütüm yok gelmyio die düşünme..zaten sürekli emzirirsen gelir sütün..tohum rezene,humana,ısırgan çayı..tahin helvası,semizotu,çörekotu balla karıştırıp ye hem gaz için hem süt yapıyo ve kalitesinin artırıyo.balık yağı buda kalitesini artırıyo,..

benimde canım sıkkın bu aralar 3 aylık oldu beren son zamanlar zorla meme veriyorum bu ay sanırım çok az kg aldı yarın doktora gitcez bakalım ne olcak..ne olursa olsun asla mama vermicem 6 ay anne sütü sadece..mama derse hemen doktoru değiştiririm zaten..hiç olmadı sağma makinası alıp en son memede kalana yağlı sütü sağıp biberonla geceleri vercem.bu aylarda çoğu bebeklerde oluyomuş meme emiyo sürekli etrafa bakıyo yüzünü kapatıyorum karanlık biyerde emziriyorum..bütün gün boğuşuyorum doymasa ağlar ama fazla emmiyo

annelerın yaptıgı en buyuk hataaaa uyusun da 5 dk bend euyuyum dıye mama vermeye baslarlarr cocuga alıstrrlr tabı sonra cocuk hıc doymamaya baslr be sutten kesılırr...bır kısım doktrda cocuk aglsn mama vermemeekde dıretın derler anlayamdm bu ısı

ben vermeıdm omur cok obur bır cocuktu doktrda dedı ıstahlı benmde sut azz aam bır seklde kendımden tamalamaya calstm ıhtyclarını cocugun ha acda bırakalım demıyorum ama mama ıcın sankı cok erken gıbı kokett daha kac gun olmus hastaneden cıkalı.

hanı emen bır cocuksa bolbol emzırpp sutunn artmasını beklemekk

:18::18::18::18::18::18::18::18:

mamayı 3 kez ver dedi ben 2 kez veriom 1 e indirim bari biraz toparlansın yoksa hastalancak bide sarılık zaten cnm sürekli kilo kaybediyor 200 gr normalmiş ama 350 gr kilo verdi ben onu ne emeklerleöyle tosplaak doğurdum ama kilo vermesi de iyi değil oyüzden dinedim doktor hele 5 günde verdi bu kiloyu...

sende bian önce git bakalım ama sütünü sğarsan sakın biboran kullnma şırınga ile ver büyük şırınga aldım ben meme sanıyo onu biberona geçersen ememyi bırakır dedi doktor...

buarada doktorunu değişcem o hastan bana uzak zaten benim evime yakın 3 bina ötede hastane var özel ora gitcem sskda geçio hemde muayane ücretleri daha uygun...

bebeğin topuğundan kan aldılar çok üzüldük eşim görsen doktoru dövcekti nerdeyse ogün çok ağladı üzüldük ...

geclerimiz düzene girsin bakalım anında keserim mamayı ama kilo vermesine dayanamıyorunm

sen bi görsen görümce geliyo yok nişasta yapalım kaynana dio şerbet verelim başımı yediler güneş...

annem becerikli kaynana da kalıo ilk günden geldi bi gce annemi uyandırmadım çocuğu zor tutyo görsen patladı çocuk meme verdim uyumadı 4 buçuk saat uğraştım ağladım sinirden belim koptu memem koptu sanki ağrıdan sıkyodum süt gelmiodu verdimazcık baksın yapamadı bişi susmadı sesi kısıldı ağlamaktan die şerbet yedirelim dedim getirin şekerli su suscakmı getirdi inatçı karııı illa yapcak dedii verdi kaşıkla susmadı hala meme istedi..ayy ben akamıyom anneni uyandıralım dedi annem kalktı biraz ilgilendi atını aldı baya ağladı yine emzirdim felan verdim gazını çıkardı uyudu...

kayanana dönüp demezmi emzik koyalım annem dedi hayır yenidoğmuş bebeğe emzik koydurulmaz nie ben verdim 2 çocuğa dedi ben dedim hayır hep işin kolayına kaçıo kadın ...

bu kadın hiç biişi bilmio bide dönüp demezmi sen benim sözüme gelcen dedim hayır takmıcam ne olursa olsu o silikon şeyi ağzına

dün gitti kayın validem yarın galicek pazarı var bugün dayanılcak gibi deil güneş ben bu kadına nasıl çocuk bırakıp gidicem

ada doğurdumu kızlarr?

meloş yok bucu yok esma yok brck hep olurdu oda yok nerdesiniz laaa nekte gelmez olmuş :26::26:

mandiş hamileymiş çok sevindim allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş.

merhaba
koketiimmmm çok duygulandım okurken doğum hikayeni canımsın yaaa anne olmak hem çok zor hemde çok güzel bi duygu
kız sen sizinkilere dua et benim kaynana elayı tuzlamaya kalktı yumurta içirmeye kalktı haziranın sonuna doğru doğdu elaa
tuzlayınca kokmazmış töbeee açda şeyini kokla dicen böylelerine cennet kokuyodu yavrum
yumurta içincede sesi güzel olurmuş töbeee sanki assolist olacak ben anlatsam roman olur walla takma lokusalık zor geçer
hassas dönem sen dinlenmezsen sütün olmaz sütün en iyi ilacı istirahat canım bende çok merak ediyorum çağanı albümüne ekllede bakalım yakışıklıya
tekrar tebrik ederim

canım gözün aydın geçmiş olsun.allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin.oğlun çok tatlı maşallah

doğum hikayeni okuyunca tırstım .işallah bu hamileliğimde bebeğimi sağlıkla kucağıma almak nasip olursa büyük ihtimal banada sezaryan diyecekler.

allahım yardımcı olsun kaynana anne bir arada olunca iş daha zor olur.

Selam caga ne?bebek anlamina geliyOmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…