cnmmmm sen omure cok baktın ondan herhal omurde hepmemede emmek ıstıyorduu sureklı memedeydıııı
ama durr daha sen dogurcan 3-5 ooo
melodı cekıldım kocam oglumla benı cektı ama dısarı cıkmamamzz gerekyrdu cok acele oyuzdn guzl cekemms ama guzl bır vıdeomuz var hahah
dur len daha 2.3. doğrcan
KOKETA canım seni çok merak ettim oğluşunu sağlıkla kucağına almışsın çok şükür..sen nasılsın toparlandınmı oğluşun nası uykusuz gecelere alıştınmı
saol cnm daha yeni yen kendime geliyorum ilk 23 günü berbattım hele ayağa kaldırmaya çalıştıklarında bayılyormuşum tutmuşlar tansiyonum düşmüş eve gelince kendime geldim annem iyi bakyo saolsun ...
oğluş sarılık oldu 13 e çıkmıştı korktuk allahtan inmeye başladı bakalım iyi bakmaya çalşyorum 6 saat meme verilirmi ben verdim olmasa bile uyumak isityo memedememelerim kopcakkk
4 gündür gece ile gündüzüm karıştı bazen gündüzde uyuyorum bugünde beşte kalktı gece 1:00 de yora yora yatırmıştım ilk defa 4 saat uyanmadı uptamil 1 var onu ek olarak verdi dktor gece yedirim die yoksa doymuyor kilosu daha düşmesin felan dedi 20 ml yapıyorum doktor 30 dedi ama çok mama vermek istemiyorum indirdik biz..şırınga ile damlayarak veriyoruz memeyi bırakasın die zaten beğenmiyo tadını çoğu boşa gidiyo sevmiyor yine mem için ağlıyo durum bu sen nasılsın
saol cnm daha yeni yen kendime geliyorum ilk 23 günü berbattım hele ayağa kaldırmaya çalıştıklarında bayılyormuşum tutmuşlar tansiyonum düşmüş eve gelince kendime geldim annem iyi bakyo saolsun ...
oğluş sarılık oldu 13 e çıkmıştı korktuk allahtan inmeye başladı bakalım iyi bakmaya çalşyorum 6 saat meme verilirmi ben verdim olmasa bile uyumak isityo memedememelerim kopcakkk
4 gündür gece ile gündüzüm karıştı bazen gündüzde uyuyorum bugünde beşte kalktı gece 1:00 de yora yora yatırmıştım ilk defa 4 saat uyanmadı uptamil 1 var onu ek olarak verdi dktor gece yedirim die yoksa doymuyor kilosu daha düşmesin felan dedi 20 ml yapıyorum doktor 30 dedi ama çok mama vermek istemiyorum indirdik biz..şırınga ile damlayarak veriyoruz memeyi bırakasın die zaten beğenmiyo tadını çoğu boşa gidiyo sevmiyor yine mem için ağlıyo durum bu sen nasılsın
kızlar paşam uyanmadan doğumumu anlatayım...
birgün öncesi gece saat 2ye kadar uyuyamadım heyecandan bol bol dua ettim.
sonra sabah 6 da kalktım saçlarımı düzelttim fönlüydü zaten elbisemi giydim hani şuu bucunun fatmagül dediği elbiss
güzelce makyaj yaptım gözlerii boyadım siyah siyah kalemlekokoş gidim dedim kafam dağılsın nese...koci uyandı 7 buçuk hala evdeyiz hazırlanyoz bende geç kaldık die hiç telaş değilim erhan hadi seni haftaya doğurtalım dese göbek atcak modunda gittim :26::26:
Görümce kaynana alındı annemde yanımızda hep birlikte gittik hastaneye içeri girerken kaynana ağlamaya başladı (duygulanmış) kociş stresss modunda annem hiç ağlamadı damar yolum çok kolay açıldı ben ondan korkuyodum acıyor açarlarken ama hemşireler çok iyiydi..neyse hemen 9:00 doğumhaneye indirdiler kapıda eşim öptü sanki bidaha dönmicem gibi geldi kaynanam öptüü annem öptü görümce dedi ben giricem doğuma erhan beye sölicem dedi tamam dedi beni bi aldı ağlamaaaaaaaaaaaaaa arkama bakmadım baksam katıla katıla ağlardım ama eminim eşimde ağladı hemen gitmiş aşağı annem söledi
neyse grdim içeri okadar soğukki dondum bana mavi bişi giydirmişlerdi hani şu içi çıplak giyilenoturttular düz yatağına ameliyathanenin her taraf makina dolu kocman yer ...
işte orda ne anne ne koca ne arkadaş hiç bir şey aklınıza gelmiyor yalnızsınız başlıyor can korkusu acab nasıl olcak bişi olcakmı acıcakmı :26::26:
ekip iyi bi kız geldi anestezi uzamnı yrd. bişiler anlattı durdu alerjim yok felan onları sordu uzmanı geldi belime bişi sürceni söledi buz gbi dedi neyse sürdü ben tabii korkudan takır takır titriyom odada müzik var ben hiç duymamışım bile görümcem gelince duymuş..neyse belini bük iğne yapcam kıl gibi dedi yaptı bişi hissetmedim kormadım orda ..ayaklarım uyuşmaya başladı allahım felç insanlara yardım etsin bianda tutmuyo yaa insan bi garip oluyor ayaklarımı alıp tektek koydular sedyeye sonra yatırdılar önüme perde gibi altımdakini üstüme doğru açtılar tabii kuku emyadan üstüme yeşil bişiler örttüler büyük ihtimal sadece göbeği meydanda bıraktılar neyse erhan geldi gülüyor nassın elan dedi başlıyoruz dedi erkek yakışıklı bi hemşire var gelip gülücük atıyo sohpet ediyo bebeğin adı ne olcak felan dedi anestezi uzmanı dedim çağan olcak benle sohpet ederken tabii kesilyorum ben...dedi çağan ırmak yönetmen gibi evet dedim eee ırmak yaparsın ardından bitane bakalım dedim bu doğum iyi geçerse yaparm bi ırmak görüşürüz yine 2 sene sonra ozman deditama dedim...
o ara görümce girdi içeri yanıma geldi bakma sakın ora dedim yok perde var görünmüo dedi elimi tuttu (denize düşen yılana sarılır misali tuttum elini)
bana dediler bak şimdi karnına bastırcaz sakın korkma bi baskı hissetcen dedim tamam görümcenin elini bi sıkmışım nasıl bebek çıktı bir çığlık bir bağırtı heryer inledi gösterdiler gözlerim doldu ağlamay başladım görümcede ağladı muayene için sıcak bişin altına koyup heryerine çocuk doktoru baktı sağlıklı dedi maşallah dedler görümceye hadi siz hemşire ile çıkın dediler oda ben gidiom korkma tamam mı dediler tamam dedim neyse o gitti beni salladırlar neden bilmem makineyle suyumu ne çektiler herhalde sonra dikim felan erhan bağırsaklarla ilgili bişiler dediğini duydum çevir bidaha bidaha felan gibi neyse diktiler hadi hayırlısı bitti kendindemisin dediler evet dedim doktor çıktı ben çıktım odaya çıkarken herkes bebeğin başındaydı eşim beni görünce sevindi felan odada herkes beni bekliyodu tabii uyku modundayım ben kociş odayı süsletmiş felan herkes mutlu mesut bebeği kucağıma verdiler çok tatlı maşalalh felan diolar sevindim mutlu oldum allahım herkese nasip etsin bu mutlulğu ayaklarım tutmuyod odaya geldiğimde hafif hafif hissetceksin dediler 3 saat sonra tam çözüldü ...
evet canım bunları anlatmak istemedim sana doğumdan önce doğru olmazdı..ama herşey bitti artık berbattt bişe sezaryen..sen normal istiyodun ne oldu vazgeçtin?? canım berende aynı hep memede durmak istiyodu ilk zamanlar..hafifte sarılığı vardı sürekli emzirdim geçti..keşke mama vermeseysin hiç..her kadının 2 çocuğu doyurcak kadar sütü vardır..hiçbir zaman aman sütüm yok gelmyio die düşünme..zaten sürekli emzirirsen gelir sütün..tohum rezene,humana,ısırgan çayı..tahin helvası,semizotu,çörekotu balla karıştırıp ye hem gaz için hem süt yapıyo ve kalitesinin artırıyo.balık yağı buda kalitesini artırıyo,..
benimde canım sıkkın bu aralar 3 aylık oldu beren son zamanlar zorla meme veriyorum bu ay sanırım çok az kg aldı yarın doktora gitcez bakalım ne olcak..ne olursa olsun asla mama vermicem 6 ay anne sütü sadece..mama derse hemen doktoru değiştiririm zaten..hiç olmadı sağma makinası alıp en son memede kalana yağlı sütü sağıp biberonla geceleri vercem.bu aylarda çoğu bebeklerde oluyomuş meme emiyo sürekli etrafa bakıyo yüzünü kapatıyorum karanlık biyerde emziriyorum..bütün gün boğuşuyorum doymasa ağlar ama fazla emmiyo
annelerın yaptıgı en buyuk hataaaa uyusun da 5 dk bend euyuyum dıye mama vermeye baslarlarr cocuga alıstrrlr tabı sonra cocuk hıc doymamaya baslr be sutten kesılırr...bır kısım doktrda cocuk aglsn mama vermemeekde dıretın derler anlayamdm bu ısı
ben vermeıdm omur cok obur bır cocuktu doktrda dedı ıstahlı benmde sut azz aam bır seklde kendımden tamalamaya calstm ıhtyclarını cocugun ha acda bırakalım demıyorum ama mama ıcın sankı cok erken gıbı kokett daha kac gun olmus hastaneden cıkalı.
hanı emen bır cocuksa bolbol emzırpp sutunn artmasını beklemekk
Ben hakikatan arkadas olmaya geldim kabul etmicekseni onceden soyleyin bilelim.
merhaba
koketiimmmm çok duygulandım okurken doğum hikayeni canımsın yaaa anne olmak hem çok zor hemde çok güzel bi duygu
kız sen sizinkilere dua et benim kaynana elayı tuzlamaya kalktı yumurta içirmeye kalktı haziranın sonuna doğru doğdu elaa
tuzlayınca kokmazmış töbeee açda şeyini kokla dicen böylelerine cennet kokuyodu yavrum
yumurta içincede sesi güzel olurmuş töbeee sanki assolist olacak ben anlatsam roman olur walla takma lokusalık zor geçer
hassas dönem sen dinlenmezsen sütün olmaz sütün en iyi ilacı istirahat canım bende çok merak ediyorum çağanı albümüne ekllede bakalım yakışıklıya
tekrar tebrik ederim
Selam caga ne?bebek anlamina geliyOmu
hoşgeldin neden kabul etmeyelim
agresifiz
bugün adayı göremiyorum yoksa doğuruyormu numarasını bilen varmı merak ettiimm
bebişin adı çağan
sen nerelisin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?