gunaydın kızlar nasılsınız aksam koket yazmıstı bana bebek saglıklaa gelmiş....
cok aglıyormus amaaa
güneş ömürün doğumgünü nasıl geçti. fotonuz var mı?
özel birsey yapmadık cnmm 3 tek kısılık kanas aldık ozsutten cunku pastlr buyuktu. sonra mum yaktık yaktık ufledık kackez anne baba ogul
bırde ben bırsuru balon alıp sısrdımm onlrla zıp zıp oynadı totsuyla patlatmaya clstı ama aldgm balonlr cok saglmms heheheD:
selam kızlar böcüğüm nasılsın neler yapıyosun herşey yolundamı
gunaydın kızlar nasılsınız aksam koket yazmıstı bana bebek saglıklaa gelmiş....
cok aglıyormus amaaa
hatta cok cadıymıs dıyede yazdı heuehheeueh
slm kızlar smoker ile konuştum iyi bebek sağlıklı alaramızda doğdu ...kendisi iyi biraz sesi yorgun geliyordu dün 9 buçuk gibi aradım.doğum iyi geçmiş spinal oldu...fazla yormak istemedim iyi olsam hastanede yakın olsa gidecektim ama uzak hep bende dinlenme modundayım benim ulu batlıı hasan çok yoruyoo beni...
hepiniziçok özledim wc gitcek vaktim zor oluyor bebek yorulmuyor uyumuyor neler yapıyoruz bi görseniz bugün sabah 5 te kalktı saat 12:00 oldu uyumuyorrr gazı çıktı altı değişti memede uyumak istiyor oyun gibi lok lok emmek istiyo yerine bırakınca kıyamet kopuyorr
slm kızlar smoker ile konuştum iyi bebek sağlıklı alaramızda doğdu ...kendisi iyi biraz sesi yorgun geliyordu dün 9 buçuk gibi aradım.doğum iyi geçmiş spinal oldu...fazla yormak istemedim iyi olsam hastanede yakın olsa gidecektim ama uzak hep bende dinlenme modundayım benim ulu batlıı hasan çok yoruyoo beni...
hepiniziçok özledim wc gitcek vaktim zor oluyor bebek yorulmuyor uyumuyor neler yapıyoruz bi görseniz bugün sabah 5 te kalktı saat 12:00 oldu uyumuyorrr gazı çıktı altı değişti memede uyumak istiyor oyun gibi lok lok emmek istiyo yerine bırakınca kıyamet kopuyorr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?