bebişin adı çağan
sen nerelisin canım
paristedir kesin he o
merhaba arkadaşlar
kokete hikayen çok hoşuma gitti ama nedense sağ sol hareket ede ede okudum sanki bana iğne yaptılar benim karnıma bastırdılar heeeeee
Kimse yokmu nerdesiniz?
Biliyomusunuz bogazi cok gorme istiyorum.dizilerde seyr ediyorum canli canli gormek bi baska ama
KOKETCİM maşallah hikayeni okudum canım. çok duygulandım. spinalde beline birşey sürmüşler iğneyi hissetmedim demişsin. benim epiduralde direk iğneyi batırdı. biraz canım yandı tabi. spinal ve epidural farkı bu herhalde.
emzik konusunda kayınvaldene kızmışsın ama bende 3. günü dayanamayıp verdim canım. annemde bize kızdı vermeyin dedi ama ben dinlemedim. çok ağlıyordu sesi kısıldı. kıyamadım verdim. o şekilde sakinleşip uyudu. bence bir dene seni doyunca boş boş saatlerce emmez. mama konusunda bişey demem yanlış olur. sütün var ama doktor fazla verme demiş kilo kaybetmesin diye vermiş. birde şırıngayı kimse bana söylemedi. biberon verdim. şekerli su veriliyor canım. hatta esma da vermiş oğluna ve sarılık olmaktan kurtulmuş. bende vermiştim sarılık olmadık. şekerli su derken serbet gibi değil elbet içme suyuna parmak ucuyla şeker attım. 30 cc ye bir cimdik şeker.
su vermeyi ihmal etme bebeğine. birde ilk zamanlar uyku düzeni olana kadar zorlanırsın. bende bir gece mamadan sonra gazı çıkmadı. 2 saat uğraştık ağladı huzursuzlandı. eşim ilgilendi sağolsun. hep böyle mi olacak diye çok üzülmüştüm. saonra düzeni oturuyor zaten. kilo kaybı olabilir bebeğin şişliği iniyormuş o şekilde.
ben buralardayım canım. izne çıkıcam yarın son işleri toparlıyorum.
bende 3. gün dayanamayıp verdim emziği bi zararını görmedim yararını çok gördüm ama şimdide nasıl bıraktırıcam diye düşünüyorum
ben kızıma gaz için metsil kullandım hayatımı kurtardı resmen ne pahalı bitkisel ilaçlar kullandık ama 4 tl lik damla hayatımı kurtardı
dün madonna gördü boğazı tadını çıkardı bigün sende görürsüün boğazı inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?