Kokoşş Hatunlar Kulübü

koketa hikayeni heyecanla okudum çok mucizevi bir şey yaşadın. bebeğin olmuş gözünaydın kurtulmuşsun.

KOKETCİM maşallah hikayeni okudum canım. çok duygulandım. spinalde beline birşey sürmüşler iğneyi hissetmedim demişsin. benim epiduralde direk iğneyi batırdı. biraz canım yandı tabi. spinal ve epidural farkı bu herhalde.
emzik konusunda kayınvaldene kızmışsın ama bende 3. günü dayanamayıp verdim canım. annemde bize kızdı vermeyin dedi ama ben dinlemedim. çok ağlıyordu sesi kısıldı. kıyamadım verdim. o şekilde sakinleşip uyudu. bence bir dene seni doyunca boş boş saatlerce emmez. mama konusunda bişey demem yanlış olur. sütün var ama doktor fazla verme demiş kilo kaybetmesin diye vermiş. birde şırıngayı kimse bana söylemedi. biberon verdim. şekerli su veriliyor canım. hatta esma da vermiş oğluna ve sarılık olmaktan kurtulmuş. bende vermiştim sarılık olmadık. şekerli su derken serbet gibi değil elbet içme suyuna parmak ucuyla şeker attım. 30 cc ye bir cimdik şeker.
su vermeyi ihmal etme bebeğine. birde ilk zamanlar uyku düzeni olana kadar zorlanırsın. bende bir gece mamadan sonra gazı çıkmadı. 2 saat uğraştık ağladı huzursuzlandı. eşim ilgilendi sağolsun. hep böyle mi olacak diye çok üzülmüştüm. saonra düzeni oturuyor zaten. kilo kaybı olabilir bebeğin şişliği iniyormuş o şekilde.
ben buralardayım canım. izne çıkıcam yarın son işleri toparlıyorum.

bende 3. gün dayanamayıp verdim emziği bi zararını görmedim yararını çok gördüm ama şimdide nasıl bıraktırıcam diye düşünüyorum

ben kızıma gaz için metsil kullandım hayatımı kurtardı resmen ne pahalı bitkisel ilaçlar kullandık ama 4 tl lik damla hayatımı kurtardı

kokişim gözünaydın tekrar cnm aynı benim yaşadıklarımı anlatmışsn benimde spinal olmuştu valla tekrar yaşadım o anları resmen allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah..
emzik konusunda bende ilk başta istemedim cnm ilk 3 ay bizim kız reddetti zaten ama ben işe başlayınca mecburen zorla zorla kabul ettirdim çok düşkün değil uyuyacağı zaman tutar uyuyunca çıkarır zaten ama anne yanında olmadımı mecbur oluyor bende boş boş çekiyor diye gıcık oluyordum ama naparsın hayat şartları

efsuncum yaşına girsin denersin. emziğin zararı olmaz sakinşleştiri. öbür türlü annesini emmek ister boşta olsa.
metsil bende almıştım ama bizde çok faydası olmadı. akşam 2 saat sürekli ağlıyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…