Kokoşş Hatunlar Kulübü

İyi tatiller canım bol, bol eğlen inşallah.
Ohh mis havada keyfini çıkar yavrunla ailenle ..
Bende öpüyorum seni Allah'a emanet ol

evde doğurmuş o
vıdeo ızledım ben ımkansız bı cocuğun göbek bağı olmasınncocuğu atıverdı kaldırama etek altından
ve kız bebeğı o kadar tatlıkı
Rabbım ıslah etsın
ne analar özürlu cocuklarını bıle atmazken vıcdansızlarryatıp yatıp onla bunla olan cocuklara oluyoo

günaydınnnnnnnnnnnnn
sabahın 06.00'sından beri yine ayaktayım,kocişim içerde misss gibi uyuyor...
bense uyandım dön babam dön nerdeeee gram uykum yok...kalktım 1 kaşık sarelle attım ağzıma,baktım oğlan içimde kımıldanıyor iyi dedim şükür bugüne de...1 bardak süt aldım elime geldim yine k.k başına
öyle geçmişe bakıyorum...
bugün doğum günüm...niyeyse çok önemsemiyorum geçen seneler gibi...garip oysa ne burnundan getirirdim herifimin plan yapmadıysa...şimdi çokta tınnnnn,oğlum,ben,eşim,ailem sağlıklı olalım da diyorum...eyyy annelik sen nelere kadirsin gözünü seveyim....

bu arada dün son kez kapalıçarşı yapalım dedik...paşam doğunca bir süre gidemeyeceğiz çünkü...
kocişlim doğum hediyemi aldı...avcılar da bir kuyumcudan 800 küsüre sorduğumuz künyeyi kapalıçarşı dan 500 küsüre aldık...
haberiniz olsun...altın neyim işiniz varsa bu aralar rotayı yakın olanlar oraya çevirsin
ben biraz daha bakınayım geçmişe...sonra da kocişimin yanına uzanırım...saati 07:00 ettim yav...

böcüğüm canım benim seni sıkan,bunaltan şeyler hayatından yok olup gider inşallah Rabim'in izniyle...

kızlar iyi akşamlar...
bugün öğlen pikniğe gittim...
tam patlıcan salatası hazırlandı mis gibi etler pişti mangalda hadi oturup yiyeceğiz derken...dur dedim wc ye gidem rahat rahat yiyeyim sonra...
gidiş o gidiş...sonrasında bende ne iştah ne bir şey...
nişanım geldi kızlar
yakalaya yakalaya beni piknikte yakaladı...
iyiki bir gece önceki kıbrıs seferinde yakalamadı çok şükür
annemler de gelmişlerdi yanımıza...annem rahatlattı sağ olsun,hemen dr.mu aradım...sorun olmadığını sancımı falan sordu,yok hiçbir şey yok dedim...
bebeğin hareketlerini dinle,sancı olmaya başlayıp belli ve sık aralıklarla oluşursa hemen hastaneye geç dedi...
neyse oturdum sofraya ama ne yiyebilirsin aklım paşamın hareketlerinde...
kafaya taktım sanırım yok hiç hareket etmiyor bu sıpa...hemennnnnn hastaneye,suyumuz iyi,kalp atışları burada...100 gr. daha almış...her şey yolunda,nst ye bağlanalım bir de hımmmm sancıda yok...o halde eve git ve dinlen...
eve geldik...bizimkiler bana pasta almışlar...onu kestim,yedik vs...sonra annemler gittiler...annem duş falan alacak,evde bir kaç yapması gereken şeyi halledecek birazdan da eşim gidip onu buraya getirecek...bende kalacak ne olur ne olmaz diye...
dr.un demesine göre kızlar her an gelebilirmiş...bu gece,sabaha karşı,yarın akşam....
eeee ne diyelim hoş gelsin,sefa gelsin...

aa ada dogurdunmu yoksaaaa gercı nısan gelmesı hemn dogurman anlamınada gelmz dımı suyun gelmeıdktn sonnaa hihihi hadı baklım hyrlısıı olsunn...

gunaydın kızlarrr

nasılsınız kımsecıkler yok haftasonu guzl gectı gosterımz dugun vss bıraz buruklukta vardıa ama neyse o konulara hıc gırmıcemmm kocam ben oglum bırbırımıze yeterızzz. cok sukur

ada canım allah vi aavazda kurtarsın

kız senin bebikin suratını çok merak ediyorum

slbüe ekle tamammı o kadar paristen sonra nasıl bir ifadeyle doğacak

slm kızlar kımse yok ama ben kendımden haberdar edım dedım
bugun lamem doğum yaptı özellıkle o aklımda adakızında az kalmış hayrlısıyla kucağına alsın ınş

benım hıc keyfım yok sızıde üzmek istemıyorum
görüşürüz

alah uzun omurler versın cok sevındım lameyede gecms olsun umarm ıydr ıkısıdee

bocuk neoldu kuzum kocann iş yattımı yoksa

cnmmmm

özledim ulen sizi kocen gittimi canın sıkkın ne oldu nan ortikk fasulyesimi canını sıktı yine...

bak ben gece 4 buçuğa kadar paşa ile uğraştım sonra 6buçuğa kadar uydum ve yine paşa kalktı ölyorum sandım özlerim gide gide paşa emzirdim 8 de yattı ve 11 de kalktı yine meme modu yıkadık derken daha şimdi uyuttumda sizi görmeye geldim ....

mahfoldum ben

kızlar annem iyi bakmasına rağmen sanki zayıflıyorum göbeğim çok büyüktü sezeryanden sonra küçüldü ama bende zayıflamaya başlıyorum 10 günde yorgunluktu uykusuzluktu yemek yerken bebek ağlamasayıdı annem zorla tıkyo yemeği ağzıma iştahımda kapanmaya başladı sanki...

allah şükür sütüm yavaş yavaş çoğalyo hep tatlı şeler yer oldum lohusa şerbetinden nefret etmeme rağmen içyom humana çay smoker malt içeceği demiş burdaki migrostan alıyım bari varmış e bebek uzak die almamıştım..

bulgur pilav tavuk et bıktım bunları yemkten soğuk sandiviçler yemek istiyorum ....

bunaldım lannn evde 11 gün oldu markete dün gittim güneşi gördüm...salona çıkmak lüx olduuuu

güneşşş

kızlar nerde be ywass

ben deprosyana gircm lann nerdesinizzzzzz evde 24 saat durmayan ben şimdi eve kapandım ne gelne var ne giden kaynana annem ben dün kaynana gittti ohhh bee dedim işleri varda gitti hafta sonu eşimin teyzeleri gelcek kütahyadan onları ağırlıcazzz ev kalabalık olucak kaynana gelip et ve pilav yapcakmış

annem dedi bende oyma köfte ile humus salata felan yaparım öyle ayarladılar hiç misafir modunda değilim ..allahtan kaynanada kalcaklar sadece yemeğe gelyolar ordan da eşimin plaja gitceklermiş içmeye felan ben çıkabilirmiyim cumartesiye bilmem annem dio lohusa çıkmaz dışarı sinir lyom eski şelereee

buarada dün göbüşümüz düştüüü ABİİİİİİİİİİİİİİİİ OLDUUKKKK HATTA UL BATLUUU OLDUKKK AHAHHHAH

yıkadık miss gibi oldu size iyi olduğum zman fotolar atcam canlar

Ada doğurdumuuu b,ilen varmı nişan felan gelmiş herhalde.

cnm bizdede tuzlanır bebek esma bilir bide reyha ile zeytin yağı sürülür sürdük miss koksun teri kokmasın die yapılır ama benim sıkıntım yapacağı şelere değil bi tuttturdu emzik die bir haftadır aynı şeyi tekrarlıyo geçen eşimin yanındada dedi sen o emziği koymazsan hiç uyuyamıcan t-rahta edmicen benim lafıma gelcen döndüm sinir geldi artık ama : ters bi şekilde ASLA O EMZİĞİ KOYMICAM ZARARLI SLİKON ŞEYİ EMSİN İSTEMİYORUM KOYMICAMM Die bastırdım eşim sustu ama hiç anladını sanmıyorum yine tekrarlıcak yine tekrarlarsa dicem: anne neden aynı şeyi tekrarlıyosun salakmıyım ben anladım aa vermek istemiyorum bu inat değil sadece sağlık açısın minik dicem yeter yaaa....

kadın bi haftadır emzik die sayıklıo yaaa eşimde dönüp demzmi yalnızken anneme ters davrandını gördüm dedim yoo ben aSLA TERBİYESZİLİK ETMEM ANNENE AMA SÜREKLİ AYNI ŞEYİ TEKRARLIYO BİR HAFTADIR SABRIMDA TÜKENDİ LÜTFEN SENDE ÜSTÜME GELME SİNİR OLYORUM BİLYOSUN EMZİK İSTEMİYORUM BİTTİ DEDİM dio yaşlı iyi davran iyi davranyom zaten ala ala bişi dediğim yok daha gün içinde yaptığı şeler bile var ben umursamıyom görmezlikten gelyom ama sabrım tükenyooo yaniii kıyamet yakındır

heh hehe kokunu aldım koket bende geldim...
Bizim 5.günümüz bgün emçiş yap uyu bağır bağır bir daha aynı şeyler baştann...
Selam kokişler...hepinizibende ösledim...yorumlarıda okudum benim doğum hakkında çok güldüm haa..

hehe kuzum lohusa hanm cıkmazz dısarııı az daha sabrettt hele bır kırkın cıksn sonra gıt gez dolassss tovbe yarabbım:)
kızlar yoklarrr hıcbırı gelmıyorr
esma oglunun sunnet ettrdı onnunla ılgılenıyor
alya yavru kusyla ılgılenıyor malum
smoke bılyrsn dogurdu brck ben burlrda bos boıs takılyıoruz bocukun işler youn ada dogurmak uzere
nek ugramıyor zaten sen desen lohusasın:)
melodi izne ayrıldı daha kım kaldı yavs unuttum kızlaarı yazsmaya yazsmaya hehehe

çıldırcamm lan yakında valla çıkmayınca insan bi garip olyoo nefret ediom TV izlemekten bazen uyuyorum bebek uyurken tam yatıom paşa mızıldanyo sanki bilir gibi yattımı ...

güneşş burda yirmisini dolduran çkyo aslında yirmim dolsa tüysem dışarııı olmamı

buarada sana korunma yöntemini nasıl yaptın onu sorcam siprali sorayım diom doktora iyimi sipral ben 3 sene korunmam lazım yoksa kafayı yerim perşembe doktora radevum var dört gözle bekliom dışarı çıkcammm oleyyyyy

hehe hehe burcuyu unutmuşsun izinde o galiba ama...

kız koket haline şükret ben kendim bakıyom gecede gündüzde kimse yok annen kw den yanında miss benim turşu surat bu yeni lakabı bu arada uyuyo ben uyuyom o uyanıyo ben kalkıyom her şeyiyle ben ilgileniyom ben daha uzunca bir süre çıkamam galiba dışarı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…