ADACIM evet izne çıkıyorum. son saatim çok mutluyum. sende doğuma günler kala hiç üzme kendini. salla gitsin görümceni.
sana nispet yapmaya çalışmış boşver. eşinide takma. kendine iyi bak sağlıkla al kucağına çağanı. heyecanla haberini bekleyeceğim.
BÖCÜK üzme kendini her sıkıntının sonunda ferahlık vardır elbet. kolay değil ama allah sağlığımızı korusun.
kendine iyi bak. 1-2 hafta sonra gelirim buraya. herşeyin hayırlısı ne ise o olsun.
GÜNEŞ çok sevindim gitmediğine. bişey söylim mi ben eğitimin iptal olacağını hissettim. içime öyle doğdu. oğlunun gösterisi vardı dedim ya kar yağsın yollar kapansın diye. inan kendim gidecekmişim gibi hissetmiştim. şimdide kaldın çok mutlusundur. bende çok sevindim. inşallah hiç gitmezsin.
artık yavaş yavaş toparlanırım.
hepinizi kocaman öpüyorum.
KOKET
ADA
GÜNEŞ
ESMA
BURCU
ALYA
NEKTAR
HEVUK
BÖCÜK
MANDİŞ
EFSUN
Canım artık az kalmış doğuma ,alemsin ya Koket'ten sonra sende Paris'çi çıktın.İnşallah sağlıkla kucağına almayı nasip eder Rabbim.
Henüz doğurmadıysan banada dua edermisin doğumda yavrucumİnşallah ççook kolay olur doğumun yavrunda sağlıkla kucagına gelir..
Ya şu 16 yaşındaki kızı gördünmü?nasıl doğurdu kaldırıma fırt die
kızlar iyi akşamlar...
bugün öğlen pikniğe gittim...
tam patlıcan salatası hazırlandı mis gibi etler pişti mangalda hadi oturup yiyeceğiz derken...dur dedim wc ye gidem rahat rahat yiyeyim sonra...
gidiş o gidiş...sonrasında bende ne iştah ne bir şey...
nişanım geldi kızlar
yakalaya yakalaya beni piknikte yakaladı...
iyiki bir gece önceki kıbrıs seferinde yakalamadı çok şükür
annemler de gelmişlerdi yanımıza...annem rahatlattı sağ olsun,hemen dr.mu aradım...sorun olmadığını sancımı falan sordu,yok hiçbir şey yok dedim...
bebeğin hareketlerini dinle,sancı olmaya başlayıp belli ve sık aralıklarla oluşursa hemen hastaneye geç dedi...
neyse oturdum sofraya ama ne yiyebilirsin aklım paşamın hareketlerinde...
kafaya taktım sanırım yok hiç hareket etmiyor bu sıpa...hemennnnnn hastaneye,suyumuz iyi,kalp atışları burada...100 gr. daha almış...her şey yolunda,nst ye bağlanalım bir de hımmmm sancıda yok...o halde eve git ve dinlen...
eve geldik...bizimkiler bana pasta almışlar...onu kestim,yedik vs...sonra annemler gittiler...annem duş falan alacak,evde bir kaç yapması gereken şeyi halledecek birazdan da eşim gidip onu buraya getirecek...bende kalacak ne olur ne olmaz diye...
dr.un demesine göre kızlar her an gelebilirmiş...bu gece,sabaha karşı,yarın akşam....
eeee ne diyelim hoş gelsin,sefa gelsin...
slm kızlar kımse yok ama ben kendımden haberdar edım dedım
bugun lamem doğum yaptı özellıkle o aklımda adakızında az kalmış hayrlısıyla kucağına alsın ınş
benım hıc keyfım yok sızıde üzmek istemıyorum
görüşürüz
slm kızlar kımse yok ama ben kendımden haberdar edım dedım
bugun lamem doğum yaptı özellıkle o aklımda adakızında az kalmış hayrlısıyla kucağına alsın ınş
benım hıc keyfım yok sızıde üzmek istemıyorum
görüşürüz
merhaba
koketiimmmm çok duygulandım okurken doğum hikayeni canımsın yaaa anne olmak hem çok zor hemde çok güzel bi duygu
kız sen sizinkilere dua et benim kaynana elayı tuzlamaya kalktı yumurta içirmeye kalktı haziranın sonuna doğru doğdu elaa
tuzlayınca kokmazmış töbeee açda şeyini kokla dicen böylelerine cennet kokuyodu yavrum
yumurta içincede sesi güzel olurmuş töbeee sanki assolist olacak ben anlatsam roman olur walla takma lokusalık zor geçer
hassas dönem sen dinlenmezsen sütün olmaz sütün en iyi ilacı istirahat canım bende çok merak ediyorum çağanı albümüne ekllede bakalım yakışıklıya
tekrar tebrik ederim
hehe kuzum lohusa hanm cıkmazz dısarııı az daha sabrettt hele bır kırkın cıksn sonra gıt gez dolassss tovbe yarabbım:)güneşşş
kızlar nerde be ywass
ben deprosyana gircm lann nerdesinizzzzzz evde 24 saat durmayan ben şimdi eve kapandım ne gelne var ne giden kaynana annem ben dün kaynana gittti ohhh bee dedim işleri varda gitti hafta sonu eşimin teyzeleri gelcek kütahyadan onları ağırlıcazzz ev kalabalık olucak kaynana gelip et ve pilav yapcakmış
annem dedi bende oyma köfte ile humus salata felan yaparım öyle ayarladılar hiç misafir modunda değilim ..allahtan kaynanada kalcaklar sadece yemeğe gelyolar ordan da eşimin plaja gitceklermiş içmeye felan ben çıkabilirmiyim cumartesiye bilmem annem dio lohusa çıkmaz dışarı sinir lyom eski şelereee
buarada dün göbüşümüz düştüüü ABİİİİİİİİİİİİİİİİ OLDUUKKKK HATTA UL BATLUUU OLDUKKK AHAHHHAH
yıkadık miss gibi oldu size iyi olduğum zman fotolar atcam canlar
Ada doğurdumuuu b,ilen varmı nişan felan gelmiş herhalde.
hehe kuzum lohusa hanm cıkmazz dısarııı az daha sabrettt hele bır kırkın cıksn sonra gıt gez dolassss tovbe yarabbım:)
kızlar yoklarrr hıcbırı gelmıyorr
esma oglunun sunnet ettrdı onnunla ılgılenıyor
alya yavru kusyla ılgılenıyor malum
smoke bılyrsn dogurdu brck ben burlrda bos boıs takılyıoruz bocukun işler youn ada dogurmak uzere
nek ugramıyor zaten sen desen lohusasın:)
melodi izne ayrıldı daha kım kaldı yavs unuttum kızlaarı yazsmaya yazsmaya hehehe
hehe kuzum lohusa hanm cıkmazz dısarııı az daha sabrettt hele bır kırkın cıksn sonra gıt gez dolassss tovbe yarabbım:)
kızlar yoklarrr hıcbırı gelmıyorr
esma oglunun sunnet ettrdı onnunla ılgılenıyor
alya yavru kusyla ılgılenıyor malum
smoke bılyrsn dogurdu brck ben burlrda bos boıs takılyıoruz bocukun işler youn ada dogurmak uzere
nek ugramıyor zaten sen desen lohusasın:)
melodi izne ayrıldı daha kım kaldı yavs unuttum kızlaarı yazsmaya yazsmaya hehehe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?