Kokoşş Hatunlar Kulübü

yok sipidim eşimin elindende gelir severde kendi yaptırmıyor tabi benim yakınmalarım sonucunda kaynanam sağolsun her işi öğretmiş yaptrmış eşime alışkın yani

öyle anneye can kurban.

bakma böyle diyorum ama benim eşimde yapar. hatta ailesi şok olur izler. annesinin evinde bardak bile kaldırmaz

yok sipidim eşimin elindende gelir severde kendi yaptırmıyor tabi benim yakınmalarım sonucunda kaynanam sağolsun her işi öğretmiş yaptrmış eşime alışkın yani

öyle anneye can kurban.

bakma böyle diyorum ama benim eşimde yapar. hatta ailesi şok olur izler. annesinin evinde bardak bile kaldırmaz

öyle anneye can kurban.

haaa anladım canımmmmm okeyy
aslında buyuklrı gıdıp gormek gerek ya sonradan bısey olunca ınsan cok uzukyor

bu arada adını ferha koydum dızısıne neler oldu ole yaaaa

noldu kız ızlemedımkı ztn reklmlrda takıp edıyrdum hehehe anlt bakem hele bı

ohh işten eve geliyorsun herşey hazır ev mis gibi o yorgunluğun üzerine nasıl güzel oluyor dimi

kesinlikle canım haftasonu bunu çk fazla yaşayamıyorum ama olsun.

bide bu tarafta köprüler yapılıyor sabah 45 dk otobüs bekledim çıldırdım artık. taksiye bindim akşam nasıl gidicem bakalım yine geç gideriz inanılmaz trafik oluyor

haberlerde gördüm Allah yardımcınız olsun senin işin bir tarafta evin diğer taraftamı sabah akşam o trafik uuuu

haberlerde gördüm Allah yardımcınız olsun senin işin bir tarafta evin diğer taraftamı sabah akşam o trafik uuuu

yok haliç köprüsüne çok yakınım ben o trafiği gören istikamet değiştiriyor buda beni etkiliyr.. yoksa köprüyü kullanmıyorum Allah kullanana da yardım etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…