- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
evet evet ütüyüde satsam süper olacak aslında sıcak havalarda bunalıyorum ütününde sıcağı desemmi :)))
dene şansısını.
ama sonra eşinin intikamı kötü olmasın
yok sipidim eşimin elindende gelir severde kendi yaptırmıyor tabi benim yakınmalarım sonucunda kaynanam sağolsun her işi öğretmiş yaptrmış eşime alışkın yani
yok sipidim eşimin elindende gelir severde kendi yaptırmıyor tabi benim yakınmalarım sonucunda kaynanam sağolsun her işi öğretmiş yaptrmış eşime alışkın yani
bir böcük daha doğdu :))) böcükte hep bunu diyor bana
öyle anneye can kurban.
bakma böyle diyorum ama benim eşimde yapar. hatta ailesi şok olur izler. annesinin evinde bardak bile kaldırmaz
heee bulaf böcükten bızım topıke mıras kaldı
hehee benimkide öyle sipidim ben eşimden daha yoğun çalışıyorum o daha rahat ondan yardım ediyor biraz da
banada hep böyle diyor :))
haaa anladım canımmmmm okeyy
aslında buyuklrı gıdıp gormek gerek ya sonradan bısey olunca ınsan cok uzukyor
bu arada adını ferha koydum dızısıne neler oldu ole yaaaa
bizimde öyle ben bazı c.tesileri çalışıyorum o evde o zaman güzel temizlik yapıyr
ohh işten eve geliyorsun herşey hazır ev mis gibi o yorgunluğun üzerine nasıl güzel oluyor dimi
kesinlikle canım haftasonu bunu çk fazla yaşayamıyorum ama olsun.
bide bu tarafta köprüler yapılıyor sabah 45 dk otobüs bekledim çıldırdım artık. taksiye bindim akşam nasıl gidicem bakalım yine geç gideriz inanılmaz trafik oluyor
haberlerde gördüm Allah yardımcınız olsun senin işin bir tarafta evin diğer taraftamı sabah akşam o trafik uuuu
yok haliç köprüsüne çok yakınım ben o trafiği gören istikamet değiştiriyor buda beni etkiliyr..yoksa köprüyü kullanmıyorum Allah kullanana da yardım etsin
Amin sipidim ayda yılda bir düşerim istanbula çile çeker dönerim nasıl bir trafiktir nasıl bir kalabalıktır
aynen öyle canım yaa. benim normalde işe gidiş gelişim rahat ama eylüle kadar sıkıntılı olacak gibi gözüküyor. İstanbulun trafiği mşhur artık
böcük duy duy bıde bızım kızlara dersın garu olmas dıyeeee bak mandıseeee herbseyı kocesı yapıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?