Kokoşş Hatunlar Kulübü

mandiş dün bı sergı gezdımm
resımler vardı laa senın rsımlerde orda olmasın
harıkalardı valla
600 tl dıdın ya aklımda kalmış

sipidimm unutuyordum yaa msj atmıştınya senı arıycaktım nolduysa unuttum kusura bakma hemı

ben istanbulda yaşamıyorum böcük benim sergide orada değil kendi yaşadığım şehirde ::::)) satılmadı resmim yaa :))

7 asker şehıt 15 yaralı bu sadece bılınen ve çatışmalar devam edıomuşşRabbım tez zamnda ınş belalarını verır
bela hayatımda okumazdım ama yetr yaaa

7 asker şehıt 15 yaralı bu sadece bılınen ve çatışmalar devam edıomuşşRabbım tez zamnda ınş belalarını verır
bela hayatımda okumazdım ama yetr yaaa

bocuk çok üzüldüm yaa.. komşunun oğlu orda asker.. allaha emanet. hepsi anakuzusu yaa..

rabbım esirgesin..

bocuk çok üzüldüm yaa.. komşunun oğlu orda asker.. allaha emanet. hepsi anakuzusu yaa..

rabbım esirgesin..

geçen yıl 12 askerı şehıt verdığımız yer deıl mı ora
nasıl olurda koruyamazlar
saatler gecıoo yardıma gıden yok
hepsı bızım ciğerımız hepsı kınalı kuz dıycek çok şeyım varda demeyım
korucu adı altında bın kusur maaşı devletten alıp arkadan vuranda cok başka türlü anakuzularını ön saflara ıtende ne dıyım
tek gercek Rabbımın hıkmetı
dılerım köklerı kurur soyları kurur kazdıkları kuyuya kendılerı düşer kanı bozukların

çok üzülüyorum çoook..

innan söyleyecek kelime bulamıyorum..

okadr şehit verdik.. 2 gun sonra gundem değişti..

ama uluderedekier... aylar geçmesine rağmen unutulmadı.

pkk bayrağına sarıp gomduklerı unutulmuyor... kürtajı bile uludere ile bir tutuyor..

yaaa.. allahım sen yarrdım et ulkemize yardım et..

günaydın kızlar

sabah şehitlerimizle açmışsınız konuyu ama ben dışımdan susmayı içimden kükremeyi yeğliyorum yine Allahım o ana babalara yardım etsin inşallah kardeşlerimiz cennetin en güzel mertebesinde olurlar bu zamanda bu devirde hala bitirilemeyen hala şehit verilen bir ülkede neyse

Türk kahvemi de içtim. sabah sabah

uykum açılır inşallah

dün akşam yemekten sonra ütüye başladım 3 gömlek ütüledim eşim hadi tophaneye gidelim dedi bende sanki hazıra bakıyormuşum.
öylece bıraktım ütüleri falan gittik 12'de geldik 2 ye kadar ütü yaptım.

o kadar geç yattın yanı
abowww
benımde beyazlarım vardı ütüledım kaldrdım
ayaklarımı uzatıp evde keyıf yaptım kocemle
hergün az az edınce zor gelmıoo

ay sonu nişan yıldönumumuz dün kocem bana kadıköyde beğendığım cüzdanı almış
95 tl ıdı ben veremem o kadar dedımalmadım
cok beğenmıştım ama 80 tl almış
kızamadımda cok sevındımm
dıo nişan hedıyem daha bişi beklemekendınede almış 50 tl o kadr vardı ama gene bişi dımedım
mısafır şimdılık dıye

o kadar geç yattın yanı
abowww
benımde beyazlarım vardı ütüledım kaldrdım
ayaklarımı uzatıp evde keyıf yaptım kocemle
hergün az az edınce zor gelmıoo

evet 2 falandı işte belki de geçiyordur yatarken hiç bakmadım.

ütülerimi biriktirdim bide çeyizlerimi yıkamak çıkınca bunaldım. akşam kuaföre gidicem dönüşte niyetim
oturma odasının temizlemek sonra çeyizlerimi hurçları ile yerleştiricem kısmetse o odanın işi bitecek.

size bişey sorucam kuru temizlemeye hiç yorgan verdiniz mi ne kadar yıkıyorlar ?

çok pahalı kız nasıl çanta resmi cismi yok mu ?
bana da eşim nişanlıyken kırmızı cuzdan almıştı 15*20 lira falandı sanırım hala onu kullanıyorum

bende halıları yıkamaya vercemmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…