Kokoşş Hatunlar Kulübü

çok pahalı kız nasıl çanta resmi cismi yok mu ?
bana da eşim nişanlıyken kırmızı cuzdan almıştı 15*20 lira falandı sanırım hala onu kullanıyorum
çanta değil cnm cüzdan
yanlış mı yazmışım
ya sorma bende 20 tl falan verırım en fazla yıllarcada kullanırım ama cok beğendım
kırmızı ve cok gözlu en cok o hoşuma gıttı
adam 2 gün çalıştı onuda hedıyeye verdıneyse sağlık olsun

yok ben yalnş yazmışım cüzdan:

artık ömür boyu kullanırsın

ben vermedım ama bızım orda 5 tl yazıyoo herşeyama sanırm 15 falan vardır

ınş cnm hayallerın hercek olurgezmeye gtmezsen tabee

akşam sana güzelmiş sipidim

o kadar geç yattın yanı
abowww
benımde beyazlarım vardı ütüledım kaldrdım
ayaklarımı uzatıp evde keyıf yaptım kocemle
hergün az az edınce zor gelmıoo

iş yapmasan şaşrdım atom

güle kullanda böcük ne bu ya nişan dönümü tanışma dönümü evlilik dönümü ilk öptüğü dönüm ilk gözlerine baktığı dönüm anam romantik olmak birbirinize hediye almak sürekli bahaneler bulmak bu :))

benim yün yorganlarımı annem yıkıyor dikiyor silikonlarıda makineye eğer sığmıyorsa küvetin içine atıp üstünede yiğenlerimi atıp oluyor :)))

yok ben yalnş yazmışım cüzdan:

artık ömür boyu kullanırsın

kesınlıkle kocem sağolsun
saol canım kira ama iNŞALLAH evimizde olur ay sonu tasınıyorum
Allah herkese nasıp etsın cnm
anladım bi araştırıyım çok pahalı değilmiş..

inşallah bu akşam erken çıkarsam planım bu ama kısmet. gezebilrim de

gez cnm boşver işiyakın olsak ben ederdımm gezmeye halım yok dıom ama işi ederımm

yün değil elyaf
toplanır korkusuna makinede falan da yıkamadım en güzeli ver gitsin kuru temizlemeye...

kesınlıkle kocem sağolsun

Allah herkese nasıp etsın cnm

gez cnm boşver işiyakın olsak ben ederdımm gezmeye halım yok dıom ama işi ederımm

vallahi he..

zuzu44 ü çağırdım ama yazımıyor

ne edım cnm iş yapmadanda olmuoo sonra gene ben edıomm az az rahat takılıom

yok laa kutlamam onu ama hatrlarız öpüşür ktlarız o kadar ama benımkı uyanık en yakın özel gün ne ıse ona bağlamak ıstedı

zuzunun işi mı var acep sipid geldı ama cıktı

selam kızlar nasılsınızz....

sehıt haberlerımıze bend ecok uzldummmm sonu gelse dıcm ama gelmeyeck bılıyorum yıllardır kımse cozum bulamadı bunaa

speedy evın cok hos cnmmm bend ebaktım hehehe

bocumm nıce nıce uzunn senelere kocanla bırlkte ınsss birde bebiş olsn inşşş buarada erkek bebekte gormussn emzırmssn ruyanda erkek bebek ıydr hayrlı ısler kısmet veee bebek gelırr onaa gore ben ruyamda gormstum hamıs kaldm guzl işlermz oldu vs vs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…