- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
bende halıları yıkamaya vercemmm
çanta değil cnm cüzdançok pahalı kız nasıl çanta resmi cismi yok mu ?
bana da eşim nişanlıyken kırmızı cuzdan almıştı 15*20 lira falandı sanırım hala onu kullanıyorum
çok pahalı kız nasıl çanta resmi cismi yok mu ?
bana da eşim nişanlıyken kırmızı cuzdan almıştı 15*20 lira falandı sanırım hala onu kullanıyorum
çanta değil cnm cüzdan
yanlış mı yazmışım
ya sorma bende 20 tl falan verırım en fazla yıllarcada kullanırım ama cok beğendım
kırmızı ve cok gözlu en cok o hoşuma gıttı
adam 2 gün çalıştı onuda hedıyeye verdıneyse sağlık olsun
evet 2 falandı işte belki de geçiyordur yatarken hiç bakmadım.
ütülerimi biriktirdim bide çeyizlerimi yıkamak çıkınca bunaldım. akşam kuaföre gidicem dönüşte niyetim
oturma odasının temizlemek sonra çeyizlerimi hurçları ile yerleştiricem kısmetseo odanın işi bitecek.
size bişey sorucam kuru temizlemeye hiç yorgan verdiniz mi ne kadar yıkıyorlar ?
haaaa benım eşimde bana nişanlıyken kırmızı cuzdan almıstı bende onu kullanıyommmm
saol canım kira ama iNŞALLAH evimizde olur ay sonu tasınıyorumkonudan uzağım ev mi aldın canım ?
ne zaman taşınacaksın. Allah yardımcın olsun güç kuvvet versin zor iş taşınmak yaaaaaaaaa :44:
ben vermedım ama bızım orda 5 tl yazıyoo herşeyama sanırm 15 falan vardır
ınş cnm hayallerın hercek olurgezmeye gtmezsen tabee
nişanlıyken moda sanırım..
ben kırmızı hastasıyım. kırmızı olsun 3 kuruş fazla olsun
saol canım kira ama iNŞALLAH evimizde olur ay sonu tasınıyorum
haaaaa evet moda sanırımm bende kırmızı severım
o kadar geç yattın yanı
abowww
benımde beyazlarım vardı ütüledım kaldrdım
ayaklarımı uzatıp evde keyıf yaptım kocemle
hergün az az edınce zor gelmıoo
ay sonu nişan yıldönumumuzdün kocem bana kadıköyde beğendığım cüzdanı almış
95 tl ıdı ben veremem o kadar dedımalmadım
cok beğenmıştım ama 80 tl almış
kızamadımda cok sevındımm
dıo nişan hedıyem daha bişi beklemekendınede almış 50 tl o kadr vardı ama gene bişi dımedım
mısafır şimdılık dıye
evet 2 falandı işte belki de geçiyordur yatarken hiç bakmadım.
ütülerimi biriktirdim bide çeyizlerimi yıkamak çıkınca bunaldım. akşam kuaföre gidicem dönüşte niyetim
oturma odasının temizlemek sonra çeyizlerimi hurçları ile yerleştiricem kısmetseo odanın işi bitecek.
size bişey sorucam kuru temizlemeye hiç yorgan verdiniz mi ne kadar yıkıyorlar ?
yok ben yalnş yazmışım cüzdan:
artık ömür boyu kullanırsın
Allah herkese nasıp etsın cnmsaol canım kira ama iNŞALLAH evimizde olur ay sonu tasınıyorum
anladım bi araştırıyım çok pahalı değilmiş..
inşallah bu akşam erken çıkarsam planım bu ama kısmet.gezebilrim de
akşam sana güzelmiş sipidim
iş yapmasan şaşrdım atom
güle kullanda böcük ne bu ya nişan dönümü tanışma dönümü evlilik dönümü ilk öptüğü dönüm ilk gözlerine baktığı dönüm anam romantik olmak birbirinize hediye almak sürekli bahaneler bulmak bu :))
benim yün yorganlarımı annem yıkıyor dikiyor silikonlarıda makineye eğer sığmıyorsa küvetin içine atıp üstünede yiğenlerimi atıp oluyor :)))
kesınlıkle kocem sağolsun
Allah herkese nasıp etsın cnm
gez cnm boşver işiyakın olsak ben ederdımm gezmeye halım yok dıom ama işi ederımm
akşam sana güzelmiş sipidim
iş yapmasan şaşrdım atom
güle kullanda böcük ne bu ya nişan dönümü tanışma dönümü evlilik dönümü ilk öptüğü dönüm ilk gözlerine baktığı dönüm anam romantik olmak birbirinize hediye almak sürekli bahaneler bulmak bu :))
benim yün yorganlarımı annem yıkıyor dikiyor silikonlarıda makineye eğer sığmıyorsa küvetin içine atıp üstünede yiğenlerimi atıp oluyor :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?