mis kokulumun gazını çıkartırken dayadım burnumu boynuna çektim içime nefes nefes....
ohhhhhh dedim sonra Rabbim sana şükürler olsun,böyle bir kokuyu içime çekmeme müsade ettiğin için...
güneşşşşşşşşşş,meloşşşşşşşşşşşşş
kızlar gördüm yazdığınızı...bacım siz ağlayın diye yazmadım,içimden ne geldiyse yazmıştım biraz duygusala bağlamışım
nörüyonuz???
bak benden garu olur...hem ev-hem iş-hem hamilelik ettim...peşinden de doğurdum...genede geliyom buraya
mandişşşşşş nasılsınnn canımm...burda buldum senii.. nasıl gidiyo hamişlikkk :))))))))
hiç sorma valla canım...kızlar kimse benden böyle bir tüylü bamya çıkacağını tahmin etmiyordu...sarı kel bir bebek beklerken elimize gelen bu olduanlayacağınız babamız bayağı etken olmuş
kurban olurum verene ama çok tatlı teyzeleri...derler ya herkesin yavrusu kendine balmış...doğruymuş gerçekten...
ekledim o 2 fotoyuda...bakabilirsiniz...
parisim canım dünyanın döndüğünü ispatlıyor fındık beraber dönüyoruz gelinim ne yapıyor palyoca yapmışsınız çikolata tadındaki gelinim
oyyy yerim ben onu damadım benimmm... :))
gelinin evde annesini bekliyor((( çokk özledim mandişimmmmmmmm işe başladım burnumda tütüyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?