Kokoşş Hatunlar Kulübü

adacım maşallah yaaa çok güzel bi oğluşun var nazarlar değmesinnn
babaya benziyo dimi:)

güneş tekraR geçmiş olsun bir an önce geçer inşallah oğluşunun alerjisi

ada bende merak ediyorum herkese açık dimi albümün

böcük hanımlık işte oturup bacak bacak üstüne atıyorum :)

hoş buldum
ekledim tüylü bamyamın fotosunu...
şimdi hemen yeni 2 tane daha çektim uyurken,sepetinin içinde mışıl mışıl uyuyor :)))

güneş böcek alıntı yapmış sağolsun geçmişe pek bakamadım.
çok geçmiş olsun canım. alerji demiş doktor ama yaraları büyüyor diyorsun. bende tedirgin oldum. peki losyon krem vermedi mi kızarıklar için. of çacuklar hasta oldu mu annelerin içi rahat etmiyor.
inşallah çabucak düzelir ve önemli bişey değildir.
güneşcim ilk seni sordum valla oğlunu çok merak ettim.

ALBÜME YENİ RSİMLER EKLEDİM.
oğlumun saçları kesildi
kesilmeden dakikalar önce çekilen resimleri ekledim.
birde erdek fotoları var.

hiç sorma valla canım...kızlar kimse benden böyle bir tüylü bamya çıkacağını tahmin etmiyordu...sarı kel bir bebek beklerken elimize gelen bu oldu anlayacağınız babamız bayağı etken olmuş
kurban olurum verene ama çok tatlı teyzeleri...derler ya herkesin yavrusu kendine balmış...doğruymuş gerçekten...

ekledim o 2 fotoyuda...bakabilirsiniz...

ada kıssss kuzun çok tatlu maşşallah nazar değmesin. benimkininde doğunca kulağının üzerinde tüyler vardı sonra döküldü gitti.
babaya çok bakmışsın sen ben gibi.

aaaaaaaaaaa güneşimmm oğluşun mu hasta canım ya bir düzelmiyor ki kuzular...geçmiş olsun ben atlamışım kusura bakma...

adacım maşallahhhh
benim bebemde kara bişi olur gibime geliyor eşime benzerse
sağlıklı olsunlarda

melodi oğluşun güzel olmuş cnm bence maşalllah

adacım maşallahhhh
benim bebemde kara bişi olur gibime geliyor eşime benzerse
sağlıklı olsunlarda

melodi oğluşun güzel olmuş cnm bence maşalllah

kıs doğurdun mu sennn ALLAH bağışlasın canım bebiş nasıl

doğurdum burcucum bugün tam 1 haftalık oldu yavrum...
1 hafta önce bu saatlerde ameliyata girmiştim...

oğlum mıkırdıyorrrrrrrrrr

maşallah yavrularınızaa melossss senden bıkınılıııı foto beklıyorum onaa göreeee sankı söz vermstın bıara hahaha

parisim canım dünyanın döndüğünü ispatlıyor fındık beraber dönüyoruz gelinim ne yapıyor palyoca yapmışsınız çikolata tadındaki gelinim

oyyy yerim ben onu damadım benimmm... :))
gelinin evde annesini bekliyor ((( çokk özledim mandişimmmmmmmm işe başladım burnumda tütüyo

oyyy yerim ben onu damadım benimmm... :))
gelinin evde annesini bekliyor ((( çokk özledim mandişimmmmmmmm işe başladım burnumda tütüyo

oyyyy bamyam benim ballı kurabiyem çikilota tadında gelinim maşallah çokda tatlı parisim özlenmezmi o yaaa

emiyor dimi parisim süt izninde var

kilo verdinmi parisim durum ne :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…